Jun 04, 2011

Seburuk-Buruk Trailer Filem Ini,Jauh Lebih Cantik Daripada Video Klip Prema Yin


Jarak antara sebuah telemovie dan sebuah filem di Malaysia sangatlah nipis sehinggakan kadang-kadang bila kita tonton filem di wayang,seolah-olah kita menonton Cerekarama di TV3. Kepada editor trailer ni,at least bubuh la effort sikit.Animation teks yang last jadi title film tu memang tak boleh blah langsung.

Lainlah kalau produser kau memang nak benda camtu.

Kalau itu sebabnya trailer ini super maha buruk sebegini,aku mohon maaf kepada editor dia.Selalunya,bila apa yang kita ada tu dah buruk,modified macam mana pun still buruk jugak.

12 ulasan:

Kap berkata...

toyol celah kangkang.
itu saja!!!

Marhaen Kacak berkata...

jiran sebelah kita dah jauh kedepan bikin trailer or vidio klip

PAS abang, UMNO adik? Takkan tu pun nak ajar?

budakkampung39 berkata...

erkkk...nape toyol tu ade kt atas katil,untong budak kecik tu dapat sekodeng kain akak tu....huhuhu.....

zam berkata...

toyol tu bdk showdown..haha. real xleh blah tul animation titlr filem ni..hahaha

rekbing berkata...

part tajuk yg last tu..WINNNN! xD

Fina Fento berkata...

text animation tu buat kat power point ka apa haha..

intan izani berkata...

oh my.. i have exactly the same thought masa first time tgk trailer ni kat wayang.. ntahapapa.

kueh bakar berkata...

dengan drama pun kalah...adoi.

wootwoot berkata...

style..style..brani mati btol pembikin citer ini juga pembikin trailer ini..hebat..hebat..

Encik Sood berkata...

film title font Arial?
bwahahahah!

Zonkers berkata...

erk..apesal video dh kena remove? demm tak sempat tengok!

Tanpa Nama berkata...

alaaa...tak sempat!!!


anyone???