Jun 28, 2011

Captionkan Gambar Ini

18 ulasan:

haha berkata...

first!

hehe berkata...

borang keahlian terbalut cantik.

hoho berkata...

"wow, sexy nye reben borang keahlian, mcm lace spenda bini aku je"

Tanpa Nama berkata...

Menjilat jubur najubor.

bujal X berkata...

ulama sedang ujibakat raja lawak musim hadapan.

Tanpa Nama berkata...

najib:ni ape ni?

fadlan:album ustzh bahiyah,manisnya kurma ini.

muhyidin:hoh?tanjat boboi

yg laain:haaa..sempuut

Tanpa Nama berkata...

ulama: dato' sri ckp kalu kami masuk umno, dato' sri nak soh isteri datuk seri pakai tudung tutup aurat full...tp nmpk mcm x die pakai lagi pon

najib: xpe...ni kan 1malaysia...lambat sket pon xpe...nnti kalu die pakai teros nmpk mcm ekstrem plak...slow2 kayuh...

Tanpa Nama berkata...

haha..tu je yg mampu aku ucapkan...

ezi.. berkata...

kesian..

Tanpa Nama berkata...

ulama: kami akan Islamkan UMNO, Datuk Seri Najib dan isterinya sekali.

-si tenang-

Polis Karma berkata...

..Ular Dlm Semak..

Tanpa Nama berkata...

Ulamak: Kami tak mau PAS, kami nak masuk umno

najib: ok..ok..sebelum masuk UMNO, masuk paper dan tv3/4 dulu..k

Tanpa Nama berkata...

mantot, bagi la ada fungsi "like" kat setiap komen..baru best

Johann berkata...

"ULAMA" - Kami beribadat nak menunjuk je bukannya ikhlas pun sebab tu dengan rela hati masuk UMNO..

Najib - Xpe2, semua golongan yang menyokong kemungkaran kami alu2kan. Err pasni jangan nak pandai2 ceramah kami, nanti kami ISA kn korang sumer baru padan muka!

"ULAMA" - Jangan risau kami hanya takut pada mu Najib ;)

usop berkata...

najib : awat hang tak balut betui2, nampak riya' sangat nih
ulama' : bini hang pon tak balut tudung betui2, kira apa aku
muhyidin : cantek dak gigi chek.. hiihii

Laici berkata...

najib: tulis 40 orang, awat nmpk mcm dalam 20 orang ja ni?

ulama: biasa la,susah nak pggil orang percaya umno nih..yang ada ni pun ada yg kena tipu utk dtg sni

muhyidin: sudah la bijan oi, pggl ramai2 buatpa, duit simpanan rakyat dah nak abih dah..mampoih kita nk bayaq gaji depa nanti

Encik Sood berkata...

N: Okey... lepas saya terima borang ni, apa-apa hal tentang undang-undang, perlembagaan, dsb... sila rujuk dgn bini saya ye. Terima kasih...

serenity9260 berkata...

ape tujuan beliau nih?

Ni best bro!!!
Hot Aje : Seorang Remaja China Menjual Dara Demi iPhone 4
Cool Aje : Kapal Mewah Alien Mendarat Di Perairan China (Foto)
Trik Aje : Cara2 Nak Unblock Website,Premium Account Dan Pelbagai Lagi Trik
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!