Jun 29, 2011

18SX - Ingin Jadi Peserta The Sex Race?

Agak senang kalau nak mengatakan "Tuhan tutup aib kita kalau kita tutup aib kita.." Ramai yang tak sedar sebenarnya Tuhan tutup aib kita kalau kita dah mohon maaf dengan Dia.Tapi masyarakat kita sekarang ramai menggunakan alasan tu untuk menghalalkan apa yang diorang dah buat atau yang masih lagi diorang buat.

Perasaan bersalah tu ada atau tidak masing2 punya hal tapi sekarang ni wujud ramai golongan yang menggunakan alasan tu untuk teruskan niat jahat dia.Sebab tu ada golongan Melayu yang;

1, mempertikaikan kenapa perlunya tangkapan khalwat dilakukan.

2. marah dengan jiran yang sibuk kalau jiran report anda selalu anjur parti maksiat kat rumah...atau jiran busybody.

Semua itu dihalalkan dengan alasan "itu hak aku,privacy aku,aku punya suka nak buat apa."

Lelaki...setiap masa fikir pasal pempuan.HIdup lelaki bujang,ramai yang hidup dia hanyalah untuk menambahkan bilangan berapa helai pakaian gadis yang telah berjaya ditanggalkan. Orang macam ni pada aku takde hati dan perasaan.Bukannya sebab kesian dekat awek tu,tapi sebab kesian dekat bakal suami dia.Hehehe..entahlah.Aku tak tau macam mana orang macam ni berfikir.Takde ke rasa kesian dekat suami awek tu dapat bekas konek kau?Mana pegi brotherhood lelaki?

Golongan-golongan macam ni makin ramai kat Malaysia.Ini seolah2 sudah menjadi satu trend,kalau lelaki tu ada rasa diri dia diminati awek-awek dan lelaki itupun terpengaruh sama,satu2 nya matlamat untuk bergelfren ni hanyalah satu..."cubalah menanggalkan seluar/kain gelfren sehingga berjaya. "

Tipu lah kalau lelaki takde fikir camtu.Aku pun ada fikir camtu.Kau pun ada fikir camtu.Benda tu akan datang secara automatik tak kiralah sealim mana pun kau.Cuma orang yang kuat agama ni dia mampu kontrol..orang yang tak berapa kuat dia akan terbabas la.Cuba baca cerita aku 27hb Jun,cuba baca komen....ramai pempuan yang tanya "eh eh kenapa lelaki macam tu aa?Kenapa lelaki suka sangat dengan cleavage?Kau lelaki,kau la yang kena control pandangan kau..suka hati pempuan la nak tunjuk cleavage ke tidak.."

Fakta untuk orang perempuan;
Kau pakailah macam mana pun,kau pakai purdah,hijab,kau pakai baju besi sekalipun..once kau itu perempuan...lelaki akan pandang kau, nature....dalam Quran sendiri ada sebut,semua perempuan yang keluar rumah dihiasilah dia oleh syaitan yang menarik pandangan lelaki.

Once kau dah jadi gelfren kepada seseorang lelaki pulak,setan akan bisik dalam telinga lelaki tu..."Minah ni dah percaya dengan kau....apa kata kau cuba mintak dia buktikan cinta dia dengan kau?" Itu belum masuk bab perempuan seksi yang jadi gelfren seseorang lelaki....lagi gembira lah setan sebab kerja makin senang.Goyang2 sket setel..senyum la si setan sebab takyah kerja overtime.

Dalam sekumpulan lelaki,mesti akan wujud sesuatu yang aku term kan sebagai "The Sex Race."Berapa lama seseorang lelaki itu mampu kekal virgin dan berapa orang perempuan yang mampu dia tiduri sebelum dia settle down.Ini adalah hobi ramai lelaki dan dengan setiap detik yang berlalu,akan makin ramai orang macam ni yang wujud.

Aku tau ramai orang perempuan kat luar sana yang tak pernah tengok video lucah Melayu.Paling ramai orang tengok pun mesti video "Anwar?" atau video "Pramugara Terlampau." Hakikatnya,TERLALU BANYAK video lucah Melayu kat luar sana yang melibatkan budak2 Melayu.Yang baru aku tengok,tah website mana tah share,aku tak ingat...4 orang budak sekolah dengan seorang awek,duduk tepi sungai (nampak macam kawasan air terjun)  sambil borak2 pasal tetek dan kelentit budak pempuan tu sambil 4 orang ni duk picit2 badan dia.MInah tu dengan selambanya tanya kat 4 orang ni,"aku seksi ke?" "aku punya cipap ni best ke?" dan banyak lagilah....semua terjadi waktu siang.Dan diorang..budak sekolah.Minah tu punya kerjasama siap kangkang kaki dia bagi mamat2 tu tengok jelas2 sambil shoot video.

Nak rasa ghairah tengok video camtu?
Marah ada la..
Marah dengan orang Melayu...anak bodoh salahkan cikgu.

Itu adalah satu contoh "Sex Race" yang berlaku dalam masyarakat kita.Orang lelaki berlumba-lumba untuk mendapatkan tubuh wanita dan makin lama,had umur untuk ada terasa nak join the Sex Race ni makin rendah.Kalau dulu umurnya 15 tahun baru nak menggatal,masa depan mungkin budak UPSR dah menggatal (ini betul2 terjadi tapi lain kali punya cerita la)

Itu belum sebut pasal video seorang perempuan atas tong ais kaler oren dan berapa belas orang lelaki desperate keliling dia gilir2 ikut turn siapa yang nak.Atas tong ikan pun jalan....asal inzal....

Kau takde rasa kesian ke dekat lelaki lain?
Kau takde rasa ke kesian dekat suami dia?
Kau takde rasa kalau benda tu jadi kat isteri kau,kau buat apa?

Selalunya mamat2 yang kaki beromen ni buta hati sket.Kalau kau cuba tanya dia,"Kau dah tibai berapa orang perempuan,kau tak takut ke nanti kau dapat isteri yang dah banyak kali kena tibai?"

Selalunya dia akan jawab,"Hehehe,aku dah nak kawin dengan dia..aku la tanggung.." Padahal dalam hati punyalah sakit...sama ada menyesal dengan Tuhan atau menyesal sebab dapat isteri dah barai,paham2 sendiri.

And so,berbalik lah kita kepada persoalan asal....jika anda seorang lelaki,adakah anda salah seorang peserta The Sex Race,yang setiap hari bangun tidur dengan perempuan berlainan?Setiap weekend singgah spa untuk dapat happy ending sebab kalau tak dapat kepala anda serabut?Setiap masa duk berfikir macam mana nak hilangkan teruna anda?Setiap waktu duk berfikir "kalau lah Tuhan balas dekat aku dapat seorang bini yang kaki kongkek macam aku,macam mana?"

Ingat tak kenapa aku kata perempuan adalah pembina atau penghancur masyarakat?
Dalam 2 video yang aku cerita...cuba tengok balik...berapa orang wanita diperlukan untuk merosakkan ramai lelaki?Hanya seorang.Yang peliknya...ada aje supply superslut ni untuk jadi santapan peserta The Sex Race ni....

Sekarang anda dah faham apa yang lelaki sentiasa fikirkan...ingat..lelaki 24 jam fikir pasal perempuanmdalam mimpi kalau dapat sex dream lagi menarik,porno free dan halal bang! Ini nature kami.Kami tak boleh lawan dan kami hanya boleh control.Yang kuat dapat tahan diri,yang lemah akan tewas.

Mahu memperjuangkan agama?
Mahu bentuk masyarakat yang baik?
Mahu dapat suami dan isteri yang baik?

Katakan Tidak kepada lelaki yang bukan suami anda.Katakan Tidak kepada wanita yang bukan isteri anda.Simple.Tetapi sangat susah dipraktikkan kalau ada perempuan superslut yang dah datang menghulur.Superslut ni makin ramai.Aku harap golongan feminist wanita berbuat sesuatu dengan golongan superslut ni.

(Gambar sekadar hiasan)


34 ulasan:

mr edz berkata...

jangan pangkah BN..

Tanpa Nama berkata...

Keh keh keh.
Gambar sbg Hiasan yeee!

Tanpa Nama berkata...

Bangang

anak bodoh salahkan cikgu
masyarakat bodoh salahkan BN

Tak paham aku
sikit2 salahkan orang lain

Aku gagah

Wan berkata...

Apesal ziana zain? kahkahkah..

Fadhelectraz berkata...

tepuk dada, tanya iman masing - masing. :)

Zinedine Zaiddin berkata...

Sebab duk tepuk dada tanya iman la yang duk terbabas tu. Dah tau iman lagi nipis dari kulit bawang tapi duk tepuk dada tanya iman lagi.

HAHAHA

Saya setuju dgn hujah Mantot. Boleh dah mintak dana 1Malaysia untuk kempen Katakan Tidak Kepada Lelaki Bukan Suami Anda/Perempuan Bukan Isteri Anda.

dyg berkata...

xpayah pkai tepuk2 dada.,iman xblh jawb,.tp tepuklah akal krna akal dpt mnjawab.,

lelaki oh lelaki.,kaulah pelindung pmpn.,

Tanpa Nama berkata...

pompuan budak itam dalam gambar tu top kat PD tahun 80an..

N berkata...

banyak sangat dah sampai dah naik muak, tapi yang sedihnya benda nih takleh nak elakkan dah, makin menjadi ada la...lelaki camnih merosakkan perempuan jer, tapi selalunya lelaki camnih senang nak ayat awek,diterima kawan2..sebab tu makin ramai lelaki yg cuba nak jadi cmtu

Tanpa Nama berkata...

Bro..

semalam saya sempat menghadiri lunch yang dianjurkan oleh sebuah bank terkemuka (clue: bank warna BERSIH) di sebuah hotel di kawasan damansara. Lunch ini untuk meng'appreciate' pelanggan2 bank tersebut yang berstatus 'privilege member'.

ada satu minah cun dari bank tersebut tanya saya scara spontannya "are you married?"

terkedu lidah saya sekejap tak tahu nak jawap apa..padahal rambut saya yang nipis dan hampir botak ini pon dah boleh bagi clue menunjukkan yang saya nie dah married!!

lonely rodeo berkata...

dyg: mmg la laki2 pelindung perempuan.tapi kalau perempuan tu duk hulur2..fikir2 knla..jgn slhkn laki2 kalau laki2 suka bnda2 tuh.fitrah laki2 kut.kalau xnk laki2 amek kesempatan,jgn tnjuk..

trust nobody coz luv is nothing berkata...

sekdar menyelit,mtk mantot tuliskan pasal jiran yang membela kucing dan sering membawa masalah pada tetangga.

saya sgt bermasalah dgn jiran dan jd sgt buntu dengan masalah kucing dia yang suka berak dan tido atas kereta.calar balar kereta tau. dah tu bile kite halau dia meroyan la ckp prg cederakan kucing dia.mslhnya lau xnk org cderakn tlglaaaaaa jg leklok..

Tanpa Nama berkata...

mantot ko cuba tanya pemimpin kita, apa yg diorang buat? terlalu asyik dgn pembangunan, esok2 rakyat ntah ke mana...

Rabiatul berkata...

jangan salahkan pemimpin, jangan salahkan the opposite sex, pokok pangkal is diri sendiri..kalau kita sendiri kata "yes" to pre-marital sex, tak kan nak salahkan orang lain? Cuba kata "No", tampaq sekali kepada superslut mahupun gigolo, haaa takde lah lagi orang buang anak merata.

Encik Sood berkata...

rabiatul: spot-on.
sendiri kena jaga diri sendiri.

Tok Moh Selamoh Kain Kuning berkata...

yea.. sokong sgt2.. supaya dapat membantu budak2 muda kita dgn tulisan anda.. semoga tn punya blog sentiasa dilindungi Allah..
kawan2, bantulah kawan2 kita yg lain supaya tdk melakukan dosa di dunia ini..

Alynn Notnot berkata...

serious aku takut dgn fenomena ni weh. aku takut. nasib baik aku tak tejebak pun.

semoga kita semua terpelihara olehNya. amiin.

Tanpa Nama berkata...

kenape tak ade lelaki yg cube nak kacau/tackle/ngorat pompuan baju kurung,tudung tutup elok? sebab die segan nak kacau atau ape?walau pompuan tu cute.

mirul berkata...

power la entri kali ni.
gua jarang baca entri panjang panjang kemain ni.tapi entri lu kali ni gua rasa antara yang terbaik sampaikan gua rase nak komen.

btw,gua rasa laki laki macam ni la bahan bakar kat neraka nanti.

kah kah kah!!!

afrohead berkata...

serius slut makin banyak sekarang ni.

Tanpa Nama berkata...

encik/cik anon 7.40 pm siapa kata x der lelaki yg cuba tackle/ngorat pompuan pki tdung??pki bju kurung??rmi je sy tgk.klu dh nama lelaki,x kisahlah bertutup litup ke x msti dia akn pndgnya.

Tanpa Nama berkata...

so, kita teruskan dengan operasi khalwat macam biasa. biar pasangan yg kantoi tu mampus semua jatuh bangunan.

kurang sikit melayu yg mengaku Islam kan?

kon berkata...

serius ke slut makin ramai?...kenal kan ak dgn sorang.....hahahah...sunyi gile skrg ni...

Tanpa Nama berkata...

slutty women do not tease, they just give it all away.
aku dah tgk beberapa gambar2 pornography and i still dont get it. what is so stimulating about dick and boobs and pussy - semua bahagian badan itu adalah ugly serta saggy!

Aslina berkata...

golongan perjuangkan hak wanita tutup sebelah mata je kot hal nih...

hahaha...

u know why??

pikir ah senirik.

fakeplasticlife berkata...

kalau perempuan tu tak cantik dan menutup aurat, lelaki nak pandang jugak tak?

Laici berkata...

serius ramai slut kat dunia nih sekarang...ramai lelaki teruk kat malaysia nih,tapi ramai lagi perempuan slut...sebab, sorang lelaki , dah boleh mengwujudkan@menjadikan beberapa perempuan tu kpda slut...

dan spe ckp tdi,lelaki x ngorat prmpn btudung/pkai bju kurung? haha,kau tak kenal lagi kot spesis lelaki nih cmna..semua kebas,janji comel..tak comel,bleh bikin spare part,suka2

[AMR]ReenaRawee berkata...

aQ perempuan,
and still aQ tetap salahkan perempuan.
sbb bagi aQ, cth lau rumah tangga runtuh pun sbb kayu 3,
kalau wife yang gatal ngan laki lain, memang terang2 dah salah perempuan.
tapi lau husband menggatal, tak kan jadi lau semua perempuan tak layan laki tu.

buruh berkata...

aq aq aq aq aq aqa aq aq aq aq aq aq aq

Mantot berkata...

apasal kau kena tulis aQ aa?
tak lenguh ke nak kena caps kan Q tu?

mrs.spicy berkata...

haha..sekarang ni, budak2 bila dah reti rase horny cakap kat makbapak. soh kahwinkan cepat2.bahaya

Encik Sood berkata...

inilah dinamakan generation gap mantot. aku pun tak faham apa nak di'Q' kannya... sebab aku cakap pun tak guna 'Q'.
sudah tua maaa!
pada pendapat aku, yang dok salahkan sebelah pihak tu... samada belum bernikah(ataupun dah kawin, nikah je belum)...atau belum faham lagi konsep kenapa perempuan walau camne pun takkan sama dengan lelaki.
aku boleh buat tesis pasal menda ni weh! hoho

Tanpa Nama berkata...

aku ada adik lelaki, umur 21 tahun. die ni dulu skolah tahfiz, alhamdulillah, habis jadi hafiz. lps spm smbung kat ipta, amik shariah. masuk ipt, die dapat awek. awek pun budak shariah, dulu skolah maahad terkenal kat malaysia ni. pastu aku dgr derang putus. beberapa bulan kemudian, kami terbaca kat handphone adik aku, awek tu merayu2 nak balik kat adik aku. pastu yg sgt2 tekejut, adik aku dgn awek die dah main 'sex texting'. memang dah tahap melampau punya la.

mak aku nekad nak kawin kan derang, sebab dua2 horny tahap maksima. pastu baru la nak tergadah, menggelabah. dua2 merayu2 kat mak aku jangan jumpe mak bapak awek tu. yang aku tak paham, kalau tak nak kawin, jangan la buat benda2 tu. even kalau nak kawin pun, kenapa die tak bleh jaga kehormatan bakal bini die? aku tak tau nak cakap ape lg dgn adik aku. bile kena sound je, die kate kami kongkong die, die tertekan la, ape la. BS!!!

benda ni berlaku berkali2. dah selalu sgt kami tangkap die sexting dengan awek tu. awek tu pun layan. bayangkan, derang ni penah dating, sampai tak balik rumah. adik aku sewakan hotel murah utk pompuan tu tido - mak aku jumpe resit hotel. adik aku sumpah yg die tak tido skali dgn awek tu (die siap kluarkan ayat Quran yg kata kena bawak 4 org saksi tu).tau plak kan die nak kluar kan ayat tu. yang ayat jangan dekati zina tu die tak paham pulak. kesian mak aku.. nangis2 je dia dgn adik aku.

point aku? tah. aku saje nak citer kat someone.

-cik sem-

Tanpa Nama berkata...

tak setuju...tiap2 malam aku mimpi pasal kereta je.berangan pun pasal kereta idaman.adakah aku lelaki tak normal?