Jun 07, 2011

Hadi Awang Intai PM,Kata Nazri Aziz


"Ayang,semenjak beberapa ni,Ajib rasa macam ada orang selalu tengok kita la...
Ajib rasa tak secure la..."

Macam lah kau sendiri takde niat nak jadi PM?
Bukan ke semua dalam Kabinet suka intai PM?
Muhyiddin tak suka intai PM ke?

dan porno halal hari ini...
Simbol Perjuangan Bangsa




12 ulasan:

Encik Marzuki berkata...

:)

Zullism berkata...

penimbang tu yang tak tahan tu...hahah

Cik Kiah berkata...

penimbang..? dacing mana? sapa ler yang edit. lawak betul.

Ramen berkata...

GELAK GULING2 AK TGK GAMBAR 2.. TBAIK LA HANG EDIT..

mr edz berkata...

nak lagi .. nak lagi

Sue Anna Joe berkata...

You're one brave dude Tot.

Rabiatul berkata...

hahahaha kenapa gegambar pompuan yg you letak ni sume cm tk kenal eh?

Mantot berkata...

cleavage dia lagi terkenal drpd bakat dia Cik Rabiatul

Fina Fento berkata...

"Ayang,semenjak beberapa ni,Ajib rasa macam ada orang selalu tengok kita la...
Ajib rasa tak secure la..."


beberapa apa abg mantot..?

Tanpa Nama berkata...

mantot tgh stim time die tulis tu

Mantot berkata...

YA ALLAH!MANA KAU TAU!
MALUNYA AKU!

Ayyman Rahim berkata...

Wooo gambar ni kalau print then letak depan katil rasanya terus tak boleh tidur ni. Haha