Jun 27, 2011

18SX - Dua Suami dan Satu Hot Italian Cleavage

Hari Sabtu hari tu,aku gi ofis.

Aku malas nak duk rumah sekarang, duduk sorang2, jadi takde benda nak dibuat sangat. Balik2 layan movie,balik2 layan sitcom....nak keluar,malas.

Duk ofis at least ada jugak teman berborak,lagipun aku memang ada kerja nak kena siapkan.Tengah lepak2 tu member aku datang borak2 pasal "ofismate durjana" yang kerja dia menyusahkan semua orang,termasuklah aku sekali.Kutuk2 punya kutuk punya kutuk tiba-tiba datang lah seorang senior manager aku ni....

Dia pempuan.Orang Itali.Agak berumur.Kalau pandangan kau sama macam aku....Susan Sarandon sekarang ni hot...aku rasa kau akan rasa dia hot.Tak kenal siapa Susan Sarandon?Tengok cerita "Alfie" ataupun cerita "Enchanted."

Jadi borak2 la dengan dia sekali sambil aku tengah duduk kat meja dan member aku berdiri.Italian ni pun borak2 tanya preparation apa semua ok ke tak dan sebagainya.Masa dia sampai tu dia pakai shawl (aku rasa shawl la,yang scarf besar balut badan tu) tapi mungkin sebab bila diapit oleh dua orang jejaka hensem tiba-tiba rasa gedik dia naik.Ataupun itu mungkin management style dia untuk buat staff cakap "yes," dia bukak la shawl dia..letak atas meja.

Tang tang tang.
Ambik kau,clevage depan mata aku sebab dia pakai singlet.

Jadi aku pun sedaya upaya la cuba fokuskan mata aku direct eye contact dengan mata dia,tapi sekuat mana pun aku try....adalah beberapa puluh kali mata aku terjatuh jugak dekat cleavage dia.Sambil dok bercerita tu....fikiran aku dah melayang tah ke mana-mana.Ada sempat aku berfikir kejap,"Uish..dia ni walaupun dah tua,boleh tahan jugak sebenornya..damn..masih pejal."Apa dia cakap dengan aku memang aku tak berapa dengar sangat dan aku main angguk aje.Suka la dia sebab aku setuju aje dengan apa pandangan dia.

Dan kemudian dia pun beredar...orang putih memang suka betul kalau kita setuju dengan pandangan dia.Aku bukan setuju sangat pun apa dia kata tapi sebab mata aku duk ikut ke arah mana cleavage dia bergerak..nampak la seolah-olah aku setuju.Padahal aku sedang memandang ke atas dan ke bawah.Sexy management tactics!

Bila dia dah belah,aku pun pandang member aku.Dia pandang aku,lepas tu dia kata,"aku dah tak boleh pandang tempat lain....dah ada depan mata memang susah betul nak alih perhatian.."Aku gelak sebab aku tak sangka dia pun rasa benda yang sama.

"Mantap jugak sebenarnya walaupun dah tua.." kata member aku lagi mengulangi apa yang aku fikir sepanjang hampir 5 minit aku duk "mengangguk " tadi.

"Takkan la aku nak pejam mata mata borak dengan dia.Aku cuba jugak la memandang ke tepi tapi bila dia tanya macam-macam,takkan la nak pandang tempat lain.Kurang hajar pulak camtu.." kata aku.

"Boleh tahan..." kata member aku.
"Boleh tahan..." kata aku. Aku sure pada waktu tu,kami sedang memikirkan satu benda yang sama.

Pengajaran - Cleavage,cameltoe dan butt crack adalah magnet kepada mata lelaki asalkan ia ditayangkan oleh seorang perempuan,tak kiralah tua atau muda,makcik atau anak gadis.

38 ulasan:

LS berkata...

Camharam! HAHAHAA pakai spek hitam lenkali

mr edz berkata...

jangan pangkah BN.. aku suka cameltoe

Tanpa Nama berkata...

aku perempuan.
kalau aku pulak xboleh tengok lelaki pakai seluar putih.
hahaha

Encik Khairi berkata...

haha.

Zullism berkata...

magnet yang kuat hehehe...nak buat camna..

Zoe berkata...

boys will be boys
hak..hak..hak..

Syafinaz Ali berkata...

Ustaz ckp kalo terpandang sekali kira tak sengaja tak apa.

Tapi macam mana pulak kalau pandang sekali tapi lama?

Aihs!Kena rujuk ustaz balik nih.Hahaha!

Tanpa Nama berkata...

butt crack pun ko lyn..busuk

afrohead berkata...

cleavage memang satu bentuk godaan yang mana-mana lelaki pun tak dapat tolak sepenuhnya.

Tanpa Nama berkata...

anon 1...aku pun pompuan gak..ko same ngan aku...xleh tahan tgk lelaki pakai suar putih wooo~~ WOOT!!

Tanpa Nama berkata...

'Cleavage,cameltoe dan butt crack adalah magnet kepada mata lelaki asalkan ia ditayangkan oleh seorang perempuan,tak kiralah tua atau muda,makcik atau anak gadis'

ni saja.. mantot nk naik kn self-esteem wife dia kut, br pas bersalin. pengajaran: mcm mane pn bentuk badan anda, anda ttp menggoda (pooodah satu sen xpercaya ngn ayat lelaki ni)

CaBaiKeRinG berkata...

apsal pic ko letak gambar boring takde cleavage?! marah aku ni!

wakatobi berkata...

Kekekeke ....Fakta ..fakta ...fakta !!! Mmg cair kalo tengok cleavage / cameltoe !

Tanpa Nama berkata...

bagus tip ni. lainkali aku nak dapat approval utk budget or expenses or variation order or additional expenses or apa saja untuk selamatkan diri dari board full of men, gunakan kelebihan sebagai perempuan

(baca nada sarcastic)

'never' & 'always' are not always true :-)

kesumaharyani berkata...

aiyo 18sx betullah. segan aku sbg seorang perempuan.

KiD berkata...

gambar yang kau letak tak membuatkan feel cerita ni.

Tanpa Nama berkata...

ape tu cameltoe?

Tanpa Nama berkata...

Lelaki mmg tak boleh ek nak jaga, tundukkan pandangan mata? yg belum kawen logik jugak la maybe sebab jarang tengok free2 dpn mata kan, yg dah kawen? aih....

Mantot berkata...

tolong jawabkan soalan di atas...kalau ada sesiapa sudi menjelaskan

Lion berkata...

Mantot, kau bangga ke bila bini kau drooling kat bontot seksi laki lain?

Pompuan bodo sbb ingkar suruhan Tuhan - tayang aurat yg haram dilihat org lain. So, tak payah kau pun jadik bodo jugak sbb ingkar larangan tuhan - memandang benda yg haram.

anis berkata...

mantot tu takpe lagi...

mcmana pulak pompuan2 yang dah berumur tapi tayang cleavage dan jantan iaitu SUAMInya seperti tak kisah ianya dipertontonkan pada mata-mata jantan lain...

kisah benar pun....even aku yang pompuan ni pun duk asyik tengok dan cuba memikir macamana aku nak sound kakak tu sebab aku tengok mata laki aku dan kawan-kawan2nya tak keruan, ke kiri tak kena, ke kanan tak kena, ke atas tak kena, ke bawah pun tak kena...last2 aku terpaksa tarik tangan laki aku suruh tukar tempat...owh sebelum tu laki aku kena 'seliang' dengan aku...hahaha....

Tanpa Nama berkata...

Aku dh start pakai baju labuh menutup bontot & tudung menutup dada..

Bdk2 alim kat opis aku sudah kantoi memandang bontot awek berkebaya nyonya..

Mcm sial okey...
Yg berkebaya + yang sepatutnya menjaga maruah perempuan...

vampire's lovex berkata...

kalau lelaki tu,lelaki jugak... hoho

Zonkers berkata...

dh cleavage tu kt bawah, nk tundukkan pandangan buat apa?

lenkali pandang atas tgk lampu.

Tanpa Nama berkata...

tot, ko tinggal ning baizura kt atas tu

Tanpa Nama berkata...

Lelaki suka tngok, takpe. Kalau cakap cleavage etc macam magnet pun takpe. Tapi tak ada logik nak tanya perempuan to 'cover up' - kalau nak tunjuk, tunjuk la. It is the man's own prerogative what he chooses to do. If cleavages are magnets then men will just have to resist. You cannot tell a woman to cover up just because men can't control their eyes. I am not disagreeing though, even I look at cleavages, they are nice no doubt. But respect the woman underneath. Women who choose to reveal their body parts are not sluts (or loose, or 'asking for it'), they're just a bit more liberal than others. So what?

If a man decided to reveal his chest hair and got sexually assaulted, I wonder who they would blame - the woman who assaulted him or the man for revealing his chest hair.

Society's thinking needs a major facelift.

ZyZ berkata...

lol.. ayat2 yg kondem kt sini.. terutamanye lelaki, kalo korang pun, akan wat benda yang sama gak kan. ceh. even orang alim pun akan stim kalo tengok benda free camtu.

tuk pompuan, kalo takmo bagi orang tengok lurah kamo yang sedap tu, jangan la pakai ketat-ketat. pakai la tudung labuh n baju labuh. insyaallah selamat dari pandangan mata lelaki. if lelaki tengok lurah-lurah kat badan ko, ko marah plak. da tu, sape suh p tunjuk? pakai lak baju kebaya. bontot meliuk sana meliuk sini. ingat lelaki x ska ke tengok benda2 tu? aish...

as u all know, lelaki ni memang 1 je nafsu. xde lain da. so, no wonder la benda neh ibarat magnet. adooo.. ~~,

Tanpa Nama berkata...

cameltoe tu menatang aper???????????/

Mantot berkata...

Anon yang kata perempuan cover up takde logik...
boleh aku tanya,kau orang apa?

serenity9260 berkata...

lawa gambar,hahaha

Ni best bro!!!
Hot Aje : Seorang Remaja China Menjual Dara Demi iPhone 4
Cool Aje : Kapal Mewah Alien Mendarat Di Perairan China (Foto)
Trik Aje : Cara2 Nak Unblock Website,Premium Account Dan Pelbagai Lagi Trik
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Encik Sood berkata...

"Cameltoe" (kata nama)
ialah apabila kaum wanita memakai seluar(lembut) terlalu ketat di bahagian ari-ari sehingga nampak bayangan seakan-akan tapak kaki unta.
Biasanya boleh didapati di KLCC atau mana-mana pengangkutan awam.

Mantot berkata...

HAHAHAHAH.
terima kasih sbb penjelasan yang detail

Encik Sood berkata...

Ni kalau tak faham gak aku tak taulah wehhh hahahah

Gen berkata...

Thanx bro Sood,mase mule2 bace td saje wat2 paham,heh

Tanpa Nama berkata...

untuk grafik camel toe pula sila kesini..

http://en.wikipedia.org/wiki/Camel_toe

ADam Dryx berkata...

Quote:-
Pengajaran - Cleavage,cameltoe dan butt crack adalah magnet kepada mata lelaki asalkan ia ditayangkan oleh seorang perempuan,tak kiralah tua atau muda,makcik atau anak gadis.


Formula yang sama digunakan untuk ciptaan kebaya sebagai uniform pramugari.
p/s : Stewardess Air Asia pakai skirt merah ketat dan blaus yang sendat. Butang atas blaus terbuka luas.
Kalau duduk bertinggung apa yang ternampak agaknya :)

Tanpa Nama berkata...

kalau blom ada jawapan untul cameltoe tu or masih blum jelas apa tu cameltoe, bleh pg sini:

en.wikipedia.org/wiki/Camel_toe

Tanpa Nama berkata...

Kalao nak menggeleng buat "motorboat" je. xdela terangguk2