Februari 19, 2011

Weekend Comic - 18SX - "Klimaks Ketika Diliwat Paksa"

Macam mana dia boleh klimaks?
Takde orang lelaki boleh klimaks kalau dia tak enjoy benda tu...
Bukan semua manusia macam tu ke?
Perempuan kena rogol,mampu ke dia mencapai tahap inzal?

29 ulasan:

Norhafiza Yusoff berkata...

kene paksa utk klimaks kot

mcjust.lol berkata...

boleh terklimaks jugak eh?

zalizalu berkata...

mantot dah jadi pelukis gay?

Nerzhul berkata...

sooo gay..haha

zahar azlan berkata...

Ini... ini... ini sangat WTF!

fatan fauzan berkata...

bapak ah.haha

NUke_Rude berkata...

hmm. btul gak persoalan yg ko usulkan tu. hmm hmm. hahah.

zixol berkata...

paradoks disitu..

Zullism berkata...

memang ada kes perepuan kena rogol mengandung...macam mana tu

monstorious wife berkata...

Zullism : perempuan tak perlu klimaks untuk pregnant. Telur perempuan akan keluar pada waktu tertentu, thats why pompuan kena rogol still pregnant.

Tanpa Nama berkata...

betul tu monstorious wife..
sebab tu walau kadang2 ada isteri tak klimaks sebab penat sangat, tetap boleh mengandung...

Kap berkata...

kena tanya Sepol ni.

Riduan berkata...

hahahaha... so strong bro~ heheheheh

suh-weet (always) berkata...

huh?? so gay! haha
may be mulut kate xnak tp kesedapan kata nak??

Ara berkata...

omygod...perlu ke kau terlalu visual? hohoooo...

anyways, asal ade je kes pempuan kne rogol yg jd 'ketagih seks' dan trus jd pelacur? X_X

Awangku Johan berkata...

OMG.. men paksa2.. huhu

salam perkenalan dari saya awangku johan.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah blog sya n follow skali yer

Riduan berkata...

suh-sweet, hahahahha.... bahaya2....

Spinach berkata...

@Ara

sbb perempuan kne rogol rasa diri die kotor dan da rasa guilty jadik kotor,maka die kotorkn diri die lg

maybe dgr cam bodoh je..tp cara paling mudah nk ckp,diorg da xde keyakinan diri lg

Tanpa Nama berkata...

aku rase possible jer...sbb itu physical reaction... bila di ransang kadang2 walaupun tak mahu / tak rela masih jua terangsang.... aparra.... pikir2 sendiri la...agaknye kalau ko kene ikat ngan pervert pastu di bantainye isap anu ko tu, terjaga ke tidak adik kecik ko tu?....

ameno berkata...

ohh apa agaknye pandangan cik janna shariza agaknye. Adakah janna shariza akan setia berdiri dibelakang sepol

1. memula nonconsentual, pastu pertuduhan consentual pulak. bila dah consentual kenapa mat sepol pon tak kene dakwa

2. memula liwat je, tetibe jadik oral seks pulak.

3. memula sodomi, pastu attempted sodomi pulak.

4.memula cakap marah, dan tukar pakai towel, tapi kemudian ada air money sendirik kat seluar dalam dengan seluar panjang.

5. memula cakap melawan, tapi ada air money sendiri kat bontot sendiri.

6. memula kata tak pegi tak basuh bontot, tak pegi toilet sebab nak simpan bukti, tapi kemudian dalam bontot takde taik pulak,ada touch DNA lagi.

7. memula kata sorang, pastu jadik threesome, kemudian jadik kemungkinan gangbang pulak... ini bukkake agaknye.

8. memula kata sodomi, tapi takde penetrasi, kemudian ada air maney sendiri kat bontot dengan kat zip depan.

9. memula kata nak mohon biasiswa, tapi dropout...FAIL

10. memula keluar kat wikileaks pasal intel singapore dengan ausie berhubung pasal anwar... teros keluar tv3 kata mengikut kata wikileaks konfem dah anwar sodomi, kemudian bila wikileaks bocor pasal rogol amah, pasal penglibatan kerajaan malaysia dengan kes internasional syarikat telco, teros cakap jangan percaya wikileak....

macam cheebei

sim_2096 berkata...

apsal gamba die sama je,,,cume dialog je yg lain..kretif2

Pirate berkata...

damn hahahha

Ara berkata...

@Spinach

Ha'a, aku pn ase cmtu la...kesian kn dorg ni... :(

munchkin berkata...

@Ara

tulah, dorg xmintak pn nk jd cmtu kn... :(

euw, geli gile tgk katun ni..trauma aku...wek2...~ :p

Azraie.Ruslim berkata...

ini mcm kalu berak pn boleh klimaks, haha


http://brollsbyme.blogspot.com/2011/02/038-how-to-suck-in-facebook.html

PutraRocker berkata...

semua BODOH..hahah

Tanpa Nama berkata...

spinach..

so kalau ada lelaki kena rogol 6 kali (sama ada paksa-rela, rela-paksa, suka dlm duka...eh yg mana satu nie shyfool) dan tersedar diri telah dinodai selepas berjumpa tok jib, maka dia perlu bersumpah sumpih?

dan lelaki yg kena rogol (mcm shyfool) akan bertambah keyakinan diri lg...dan mempopularkan diri melalui fesbuk?


shyfool...you are doomed!

amirah berkata...

hahaha..haruskah benda ni divisualkan? agaknya untuk lebih dipahami ek..

abang kulup berkata...

kadang2, fizikal tetap ada respon walaupun mental melawan.