Februari 17, 2011

Aku Demam dan Jatuh Cinta

1. Aku demam.Tekak aku sakit,makan tak lalu tidur tak lena,tak selera nak kutuk Rosmah.

2. Aku terjerit semalam lepas Arsenal score gol ke 2 lawan Barcelona.Tekak makin perit.Dari 1996 sampai sekarang,moment2 macam semalam yang mampu aku menitiskan air mata jantan membuatkan aku rasa sangat berbaloi tengok bola.Second leg nanti2 punya cerita...



3. Aku jatuh cinta.Sapa-sapa yang ikut sitcom "How I Met Your Mother" episod latest mesti jatuh cinta dengan minah Iran American bernama Nazanin Boniadi.Gila ayu minah ni dengan suara slang2 British.


4. Hari ni genap 24 minggu atau 6 bulan.Insya Allah 3 bulan lagi aku kena hilangkan fobia aku angkat baby usia sebulan dua yang tulang belakang dia tak kuat lagi.

5. Aku tau sekarang ni update aku agak slow sket.Aku bz adjust hidup aku balik.

20 ulasan:

Nerzhul berkata...

nak dapat baby ke? grats!

+h.a.z.e.r.i.n+ berkata...

bawak-bawak la pinjam anak jiran sebelah rumah. practice make perfect

Pja berkata...

Nak ada baby!! ;)
Tahniah~

Khairi berkata...

tahniah tot. first baby ke?

aku xdpt lyn game smlm sbb astro kena potong. tp aku tau game tu best.

mr edz berkata...

jangan muka macam rosmah sudah

Balqis Riza berkata...

semoga cepat sehat and kembali mengutuk rosmah..rindu nk baca..hahaha

personally aku rasa goal from rooney aritu lg best drpd gol arsenal ni..hahaha

nazanin boniadi mmg sgt la cantik..barney bakal jatuh cinta kah?

tahniah nak jd ayah!!

have a good life..

-mamatakbosan- berkata...

wah dh 6bln. rajn2 la sembang gan baby dlm perut tau sb kenangan terindah sangat bila baby gerak2 bg respon kat sora kita

Zullism berkata...

demam ker mantot...banyak2 rehat...

aTiKa aTeRkaH berkata...

kalau barney pon dah kalah...jgn kata kau..hahaha....nazanin tu mang lawa...

mengantuk dipetang hari berkata...

tot, jantan tipikal...bini blom branak nak jatuh2cinta bagai...kalo bini dalam pantang?? mau makan luar agaknye... kuikuikui.. ayat bajet kiut

arsenal!!

finn.infinite berkata...

ada mantot jr. yeay!!!

Hikari berkata...

brader mantot jgn lupa daftar ke kelas2 antenatal berhampiran klinik kesihatan anda bagi membantu menghilangkan rasa fobia tersebut

sekian time kasih dan tahniah in advance

Ayu berkata...

tahniah future daddy..

naeims_ab berkata...

nak dapat baby.. kena kurangkan curse orang..

aida berkata...

baby boy or baby girl, mantot?

ザ-sylver- S berkata...

haish..mcm baru jerk lagi aku baca post pasal 'aku nak baby , tapi belum kawen'


tuptup, dah nk dapt baby dah

congratz dude~

Paria Perawan berkata...

lame tak rase moment mcm kemenangan ke atas barca tu...
serius proud!

Sue Anna Joe berkata...

Don't worry Mantot. Once the baby is out, automatic kau akan biasa pegang anak even kalau kau tak pernah dukung sekali pon.

Your life will change. Sila tidur awal dan sepuas-puasnya sekarang.

Dan aku pasti sedikit-sebanyak cara penulisan kau akan berubah sket bila bergelar father, daddy, ayah, baba, dad, walid.. etc. Dah pilih dah nak dipanggil apa?

in_wired88 berkata...

Tot, tahniah

penhitam berkata...

tahniah. bakal dapat baby rupanya..