Februari 11, 2011

Macam Mana Tak Syok Sendiri Kalau Orang Buat Kau Lagi Besar Daripada Ultraman




Ini bukan hasil Photoshop.
Yang atas sekali,tahun ni punya.Yang baju oren tu,tahun lepas punya.

Aku ambik dari blog lain.Siap ada video.
Punyalah sayang diorang dekat Najib.

Aku harap jugak nak buat satu,tapi Rosmah punya.
Kos mahal sket kot sebab material kena tambah.

Ni lah masalah bila ada pihak politikkan agama.
tapi kalau dia agamakan politik?
Sokong la orang tu.

37 ulasan:

Norhafiza Yusoff berkata...

mula2 ingtkan photoshop
ahahah
tmbah2 yg baju oren tu

Nobita Sensei berkata...

kahkahkah..besar siot.

f_aRa_aINa989 berkata...

erkk....apakah?

PiNky@hEarT berkata...

adoi..sama besar mcm kt blkg.. T_T

Ann berkata...

kene wat yg rosmah gak, nti dia majuk..

Nazirul berkata...

diorang ingat patung ni boleh selamat kan dunia.haha

lalaland berkata...

omg...sooooo tacky.wtf?

SMART berkata...

sebelum Najib dibesarkan..ada Anwar iaitu zaman PakLah, tapi ramai protes terpaksa dipatah-patahkan..kerana tiba era Najib pula

amirah berkata...

nape la tetiba rasa yg baju oren tu nmpk cam comel laks..dgn kaki camtu pastu lambai2..ahak..jgn tetiba ultraman tersalah anggap ini raksasa plak..hehe

ermayana a.k.a mrs mahzan berkata...

mesti lepas ni depa syg kat u plak coz wat utk rosmah plak..hahah

eszol raar berkata...

apsal aku x pernah perasan

cibs!

Tanpa Nama berkata...

Yang depan tu DEWA apa yek....

Tanpa Nama berkata...

Najib sudah pon mendapat 'hasil' sebab ramai pengundi India/Hindu telah kembali ke BN seperti yang dapat kita lihat dalam prk tenang baru2 ini..

tahun lepas 'tanam', tahun nie dah dapat hasil..

'tanam' tahun ini sudah tentu untuk hasil tahun depan...hehe

Tanpa Nama berkata...

yang dibelakang dewa murugan

yang didepan dewa murujib..hehe

Khairi berkata...

besar gile. tp pakai papan lapis je. 2D tak cukup hebat bang.

Tanpa Nama berkata...

seram aku tengok...

epul berkata...

hahahahahahaha...tertanya2 gak aku masa tgk paper STAR front page apasal x nmpk muker raksasa ni masa Thaipusam tu ari...ingatkan dah turun ruper2nyer ader lagi...hehehehee

izyani colep berkata...

bab material kena tambah tu..suka hihi

Cerah Jeff berkata...

yang oren tu cam malu2kan,hahahha
dulu tyme gambar anwar besar(even xwhole body kalo xsilap),kene robohkan sbb sama dengan dewa2,tp tyme najib ok la plak,sebab same ngan dewa ke?
ROFL

Master Yoda berkata...

"Aku harap jugak nak buat satu,tapi Rosmah punya.
Kos mahal sket kot sebab material kena tambah"

Kah kah kah...Tang mane kene tambah tu?? Konpius aku....NNt aku tnye cikgu Biologi aku, cikgu Munirah...

Ezza D. berkata...

wtf??! BODOH!

Tanpa Nama berkata...

Macam Mana Tak Syok Sendiri Kalau Orang Buat Kau Lagi Besar Daripada Ultraman

Kau Lagi Besar Daripada Ultraman

Lagi Besar Daripada Ultraman

Besar Daripada Ultraman

Ultraman

Ultraman

Ultraman


hahahahhaha

Senak Perut aku dgn LAWAK ANTARABANGSA ni

Tanpa Nama berkata...

ni hukumnya HARAM!!!! hahaha.. haram jadah

Putera Eddie Darwisy berkata...

Tak pe nak sayang najib... sayang sesame manusia nie baik dan digalakan dalam islam.. cume carenyer je... jangan disembah sudah.. kalu disembah tapi najib buat tak tau.. turun bala la kat malaysia nie nanti...

Akulah Aqilah Itu berkata...

haha. apesal aku tak perasan hah? Oh laaa...

Johann berkata...

Ni la berhala zaman moden ;)

fiena berkata...

apakah???

Kap berkata...

oren sang bapok.

satD berkata...

biar serious beb?

Amir Hamzah Othman berkata...

Cool giler najib...seriously cool..(sarcasm)..

Encik Tikus berkata...

kalau bik_mama nampak nie mesti dia bangge

Tanpa Nama berkata...

Aku orang India, aku tak setuju langsung dengan gambar Najib dekat kuil....Inilah masalah...Batu Caves dipegang oleh orang MIC....kaut untung...pas tu letak gambar Najib besar2....yang sedih aku tengok, ada sesetengah orang Melayu, Cina, India masih nak sokong BN....

Tanpa Nama berkata...

mmg ramai orang india di malaysia menyukai PM dato seri najib razak. pelik tgk org melayu menggelabah tak suka pm najib mcm tuan punya blog ni.

kami orang india pelik dengan orang melayu suka bermusuh sesama sendiri. takpelah. hidup 1malaysia!

Aslina berkata...

pherghhhh

penhitam berkata...

promosi baikk punya. haha..

Ana admi berkata...

haha,rosmah kena tambah kasi tinggi sket rmbut

Tanpa Nama berkata...

tinggi-tinggi ke atas langit, kekal berdiri akar di bumi, walau bermusim di terik mentari, tidak sekali~ YEAH!lupa kan diri...!!!

pundeiyei!