January 30, 2013

Cara Baru Bersentuhan Antara Couple Bukan Mahram Yang Tidak Memerlukan Sentuhan Kulit

Minggu lepas, aku tengah jalan2 sebab ambik motherboard aku kat kedai, nampak sepasang couple jalan-jalan.  Diorang berdiri agak jauh, ada gap dalam satu kaki antara diorang.

"At least ada gap..." fikir aku.

Tup tup...minah tu angkat tangan dan.............masukkan tangan dia dalam poket belakang seluar boifren dia.

"What the hell?" fikir aku terus terkesima.

Sebab kebetulan aku dengan diorang nak ke arah lif, aku pun jalan aje la belakang diorang selama seminit dua. Sepanjang ke lif, minah tu langsung tak tarik tangan dia dari poket lelaki tu. Aku tak nak membayangkan apa yang terjadi dalam poket tu, mungkin jari minah tu menggaru2.

Mungkin ini cara baru nak mengelak bersentuhan kulit dengan bukan mahram kot? Kalau orang tanya, berlapik ni bang oi! Masuk aje dalam lif, sebab dia ingat aku foreigner kot, dengan selambanya diorang gedik2 dan mamat tu cium pipi minah tu.

Suami isteri nak buat macam tu? Jangan harap.

Apa-apa pun, at least...dia seluk poket belakang. Kalau poket depan macam mana? Boleh grip belalai sambil jalan2. Uuuuuuu....

Tak dosa maa! Tak bersentuhan kulit. Lagipun, ada benefit memastikan wallet boyfriend takkan terjatuh.

Mesti mamat dan minah tu antara yang akan mengamuk besar bila tau Kristian nak gunakan perkataan Allah dalam Bible.

ps - sebelum ada orang tanya, aku jelaskan, minah tu tak cun dan aku tak jeles.

33 comments:

La said...

hg mcm foreigner negro ke india??
ahaahaaa

Anonymous said...

wahliau style baru yea..

meraba pungung nih boleh menaikan nafsu syahwat lol..


Anonymous said...

Hahaha.. Xkn la smpi tahap foreigner kot..

Anonymous said...

ini memang bf & gf lar aku pun muskhil apesal kena masukan lam poket lelaki tu? ada simpan emas kot?


Montot cuba minta bini ko masukan tangan dia dalam kocek seluar belakang ko ada rasa apa-apa tak? lol..

kalau ikut nafsu sedap gak ramas montot perempuan kenyal gitu lol.. :) macam ala-ala spank pulak hahahahah sila buat dengan pasangan yang halal yea ;) Woha..

muslimah rempit said...

itu kami la...
laki bini...

Anonymous said...

Eh. Sy pun suka masukkan tangan dlm poket blakang.. alaaa... toley ke.. lagi lagi dlm panggung. Sejuk.. sy masuk dlm poket sy sndiri sbb sy bny haba dr laki sy.. hahahha..

Anonymous said...

Bai, nak tnya sket ni, agak musykil. ayat 'sebab dia ingat aku foreigner kot', punca dari mana?
Ada kah muka hang mcm Bangla or hang hensem macam Johnny Depp? Jangan marah naa, aku tnya je..
mana tau betul hang cam Johnny, next time xde la aku pun terkeliru sama...

Anonymous said...

Masuk aje dalam lif, sebab dia ingat aku foreigner kot, dengan selambanya diorang gedik2 dan mamat tu cium pipi minah tu.

Huh pulak doh.. :) walau ko orang asing pun tak malu ke buat depan orang? lol.. :)

p/s: musti ko muka toya je kan cuba ko bulatkan mata ala2 muka samseng musti mereka cuak nak buat lol.

Anonymous said...

laki bini pon ade buat la -__-

Anonymous said...

aku suka tang yang " mengamuk besar bila tau Kristian nak gunakan perkataan Allah dalam Bible" tu....heheheheh macam Ketua agama islam heheheheheh sesetengah tempat heheheheheheh....

Irfa said...

keh keh keh ;)

Anonymous said...

dalam kocek/poket seluar ada lubang kotttttttt... korek2...

Kak Mah said...

pasni akak nk jalan2 dgn laki akak stail mcmtu gak lah.. tp kali ni akak nk try seluk kocek depann.. baru ngammm

waterxcolour said...

Umppphh Umppphh..

Anonymous said...

Ek..eleh.... laki bini buat la.

Tapi cium tmpt awam tak main la. Poyo....

Anonymous said...

Betul tu.. Ini semua POYO!

nurulachal mamat said...

LER.. penah gak nmpak insidenmcm tu.. yg dhsat dr tu pon penah.. tak bersentuhan tp sembg lucah, couple nk msk lift sembg lucah pon penah xpasan kita kt blkg.. (utk org yg dh kawen dkt 10 thn ni.. tgk gaya pon kite leh paham dh merapu ke tak)
tak pyh la couple maple ni.. pahala belum tentu dosa dh kompem.. nk kawen je teruih

Anonymous said...

nikah je dulu :)

ciNDerella stRikEr said...

sekadar pendapat:

ada je husband n wife romantic2 mcm tu kt tmpat umum. ntah2 2 org tu dlm mood honeymoon lg kot.
dah jatuh fitnah. hehe

Prince of Noob said...

mungkin dia tengah menggaru2 jubur lelaki dia tu.

plain83 said...

kalo laki bini skalipun, elok ke dok buat perangai mcm tu kat public, tayang depan orang ramai?

Anoneemus™ said...

Pasal suami isteri tak buat mcm tu....erm...I selalu je gedik2 dgn exhusband dlm lif. Lagi2 dlm lif yg takde orang atau cctv. sekian.

Anonymous said...

mantot.. ko tak tolong tegur ke? ko patut belajar dengan mak aku..sound direct terus..

Anonymous said...

ayat mak aku selalu guna bila sound direct"..kamu berdua memang dah tak malu..ni kami orang sekeliling dok tengok..kami yang malu.." haha

Anonymous said...

Biasa saya tegur macam ni "Macam best je cium tu.. Boleh saya join ke" lol..

LydSunshine said...

Mantot tak nahi mungkar ke?

Anonymous said...

Jangan harap apenya..
Aku dengan suami ada je buat macam ni. Naik escalator suami aku peluk pinggang sambil cium dahi aku. Apedehal. Halal khenn..
Kau ni tak romantik la. Minda terlungkup sket aku tgk. Pesen bini ko terkedek2 ngan anak2 kat blakang. Ko nuuunn kat depan usha tetek pompuan tudung labuh. Koottt.. ;)

- Sayang Melayu

Anonymous said...

Orang luar negara yang usia emas elok jer berpimpin tangan mengambil angin.... si tua jantan tu siap beromatik lagi dengan isteri dia yang tua kerepot tu...

kalau kat malaysia harus lah berita tergempar... HARAMMMMMMMMMMMMMMMMM JADAH la jadinya...

Anonymous said...

laki bini memang halal.. tapi perbuatan cium2 manja lebih2 depan orang pun boleh jadi dosa.. sila pi mengaji ye.. bukan tak boleh nak manja laki bini depan awam tapi ada batas..

Anonymous said...

tak payahla nak tunjuk romantik depan orang ramai... tu bukan cara kita (Islam & timur). Nabi pun takde tunjuk kat depan sahabat2 dia betapa romatiknya baginda kat isterinya.

Anonymous said...

Sila pi mengaji ye.. > very the funny yet typical kind of statement. when being too defensive that's urmmm word?! ahaks!

- Sayang Melayu

Anonymous said...

Bila laki bini romantik kat public, masyarakat rimas.

Bila laki bini tak tunjuk romantik kat public, Mantot kata "jangan harap suami isteri nak gedik2 kat public"

Hahaa... camne tu?

Anonymous said...

mantot otak kotor. suka pikir lucah. haha jadi lagu best ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...