April 04, 2013

Once A Macai, Forever A Macai



18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

patut letak gmbr ko tot

Cucuq Jagung berkata...

a picture is worth a thousand words
many pictures...alamak confusing btol

mecha_praline berkata...



sebelah kanan tu banyak geng jihad jaga nama ALlah

Tanpa Nama berkata...

sudah2lah panggil org macai mantot, semua sama2 hamba Allah, hina sangat ke smpi nk pggil org mcm tu?

Zinedine Zaiddin berkata...

Si blogger bekas polis yang dipecat sebab terima rasuah, kaki fitnah, kuat merapu jugak yang orang nak percaya.

Tak paham ana dengan dunia nih

Wan berkata...

macai detected

Tanpa Nama berkata...

kalau dia x sebarkan fitnah orang x panggil macai sengal...sangup twist fakta dan cerita untuk kepentingan sendiri..dalam islam pun orang macam ni digelar munafikin..patut dipulaukan walaupun pada saat dia mati..

Tanpa Nama berkata...

geotorelxzp debt consolidation
paying off credit card debt

Muhamad Hafizee Haris berkata...

terbaik lah mantot

Tanpa Nama berkata...

Aib, adalah perkara ghaib. Cuma Allah & aje yg tahu apa yg ghaib. Jadi, pusing cerita tang mana pun, akan tetap salah & dibenci Allah, sbb :

Kalau betul perkara2 aib tu berlaku, maka bertindaklah mengikut cara Islam & tak perlu diheboh-hebohkan sbb itu adalah aib seseorang. Kalau ibubapa anda ada buat salah & terbukti bersalah, anda marah tak kalau org sekeliling masih sibuk bercerita pasal aib ibubapa anda?

Dan.......

Kalau perkara aib tu tak pernah berlaku tapi dicipta, direka & dimantapkan lagi melalui media2 & instruments tertentu, confirmlah itu fitnah, & fitnah itu lebih berat drpd membunuh.

TENGKU berkata...

Not a single fuck was given...

Tanpa Nama berkata...

Lol.what bout Zulkifli Nordin?

Rahsia Hati berkata...

saksi fasiq..

Beta Forskning berkata...

kalau BN perintah lagi, raya cina tahun depan aku nak wish

Gong Si Ma Chai!

Tanpa Nama berkata...

Mantot=macai pr.klu pr menang pilihanraya spr mmg buat kerja btl.klu pr klh kiranya spr berkomplot dgn bn dan kita akan buat bantahan dijalan raya.mcm bdk2 pemikirannya.mcm main bola.klu mng sbb ref buat keje btl.klu klh kata ref kne suap dgn team lwn.nonsense

sim_2096 berkata...

Macai detected

Tanpa Nama berkata...

macai umngok is always macai.........pemikiran dorang tkkan berubah.....aku pong tak phm knaper....buta mate okey tpi jgn buta hati dn pikiran.....berubahla caiiiiii.......

Tanpa Nama berkata...

sket sket macai detected, sket2 macai detected
bosan dowh
bukan masalah macai or not
but negara memerlukan strong pembangkang untuk maju dah kebaikan rakyat bersama
dah lebih 50 thn memerintah cam tu gak camne
bila pilih the contra, politician akan berlumba2 untuk show their best yang kunun2 care 4 rakyat eventho true intention who knows
bile tak best kt pilih lain, plak, tak best g pilih lain lg, sampai la satu ktika pemimpin yang muncul betul2 menjaga kebajikan rakyat, ini baru bg brim kecoh sana sni