Januari 13, 2012

Wardina Saffiyah Kena Rompak Dan Zombie Politik

Ini adalah antara beberapa komen orang Melayu yang aku kumpul bila aku baca pasal benda ni.

1. padan muka ko wardina... kutuk lagi polis.. depa jugak yg ko harap. kenape tak panggil azmin si kepala hatok tu tolong ko?

2. Polis mana boleh percaya kan wardina, kan semua rasuah? Panggil aje abang nuar mesti setel hihi

3. Klu kena rogol pun bagus juga. biar dia rasa apa yg saiful rasa. Taklah dia sokong peliwat yg dah bebas tu.

4. jeng jeng jeng dalam laptop tu ada rahsia apa??? curi sampai 5 laptop mesti ada pape. motif?

5. Apapun walaupun tidak diapa-apakan oleh perompak-perompak tersebut, penulis percaya bahawa kini Wardina boleh menyelami bagaimana perasaan mangsa rogol/liwat dengan lebih baik.....

6. Wardina Kena Rompak??? Jangan Ada Yang Salahkan Umno Pulak!!!

7. biasnya kalau pak indon ni merampok.... nenek 60 tahun pun di....... lu nasib baik beb. kalau pak nuar yang merampok habis di rampoknya depan belakang.

8. Saya simpati tapi nak tengok sama ada dia pi repot polis yang puak-puak anuwar yang disokongnya selalu panggil polis sebagai anjing.

9. betul ke kena rompak entah entak saja buat cerita kot,atau mungkin dia ni tak penah bayar zakat. tak sedih langsung dengar berita betina ni kena rompak

10. tak byr zakat le tu 

.........

Terima kasih politik kerana membuatkan manusia hilang common sense.
Terima kasih juga diucapkan kepada sistem pelajaran kita
yang melahirkan ramai zombie politik.

ps : aku tak nak bubuh link asal.Kau boleh carik sendiri.Bukan kena
pegi carik kat library.

38 ulasan:

umar berkata...

boleh tahan bahlol gak komen2 tu ..

ayunda maajis berkata...

ko kumpul komen yg negatif je dulu eh? pasni nk post entri komen positif pulak x? aku tumggu...

Norain Ishak berkata...

orang yang komen macam tu, orang yang bila berkata2 kurang menggunakan akal. maafkan je lah orang-orang macam ni. haih. simpati aku pengomen macam tu.

Zonkers berkata...

@ayunda

nk post komen positif buat apa? dah memang normal bagi kata2 semangat kt org yg ditimpa malang.

Radin berkata...

Sian Wardina & mana2 mangsa jenayah keseluruhannya.

Hahaa.. aku suke istilah 'Zombie Politik'. Mantot, lepas ni buat post bagaimana sistem pelajaran Malaysia melahirkan Zombie Politik.

jenanese berkata...

mantot..ko dapat komen-komen ni dari mana? aku cari kat gugel tak jumpa pun.

sim_2096 berkata...

gila vavy komen camtu..kalo diorg yg kne diorg baru tau

Mantot berkata...

http://brojinggo.blogspot.com/2012/01/rumah-wardina-dirompak-3-lelaki.html

http://bumiyang.blogspot.com/2012/01/wardina-kena-rompak-jangan-ada-yang.html

Atiqah MoHez berkata...

org yg bg komen bodo mcm tu mmg klau knock some sense into their twisted mind pun susah sebab dah sedia bebal..x yah tgk komen psl wardina kene rompak..tgk org kite bwk kete pun dah tau sedia bengap

oqi berkata...

klu ikut pattern comment dari blog tu, kebarangkalian ia ditulis oleh penulis yang sama adalah sangat tinggi.

10 komen, mungkin 3 sahaja penulisnya? hehe...

mr edz berkata...

kalau rumah najib macam mana pulak komen yer?

Tanpa Nama berkata...

fuckoff gak juak2 lembu bingai bagi komen

gembira berkata...

betol mantot..

inilah mentaliti masyarakat melayu.

Tanpa Nama berkata...

dan pengkomen ni semua mestilah meleis kan ? so sad :(

Najwa Haneem berkata...

at least have sympathy. saudara islam juga. kenapalah berpolitik sampai hilang sifat kemanusiaan T_T

Tanpa Nama berkata...

Sama je semua, kalau Rosmah kene rompak pon penyokong pembangkang xbagi simpati pon..haha

KiD berkata...

orang melayu.orang malaysia macam tu ah.sama jugak komen rosmah masa tsunami jepun dulu.

cherry lipstik berkata...

pengomen yg bodoh tu mcm menghalalkn rompakan pulak.gila.

Tanpa Nama berkata...

anon atas ni bengong agaknya. mantot suruh semua jangan jadi zombie politik. rosmah kena rompak pun kena simpati jugak. jangan sebab politik manusia dah takde rasa simpati

nadz ruslan berkata...

Jahatnya mulut (ke akal, sebab pakai taip)
Risaunya aku, tak takut neraka ka?

ajibangsat berkata...

lembu = otak satu level dgn bontot
org ameno = otak duk kat bontot
ehhh silap, org ameno mn ada otak

yuna berkata...

manusia akhir zaman...

dhiya' berkata...

komen tak pernah nak fikir ape yg ditaip tu menggambarkan tahap mentaliti pemikiran dia sndiri
:(

Syafinaz berkata...

Ini menunjukkan org UMNO ni fikir Malaysia dan segala isi perutnya adalah hak mereka sedangkan mereka lupa segalanya adalah milik Allah swt.

Mcm kes polis,adakah polis bertangugjawab utk org yg menyokong UMNO shj dan sape sokong pembangkang x layak guna khidmat polis.Hahahaha!Cuba wardina tu declare masuk UMNO mcm Afdlin dgn Harun Salim Bachin tu,aku berani potong kuku komen diatas akan lain pulak bunyiknya.

Kalau mcm tu separate la semua benda.Tubuh polis pembangkang,hospital pembangkang,sekolah pembangkang bla bla bla.

LS berkata...

fak. jenis takde hati perut.

LS berkata...

fak. jenis takde hati perut.

Diyana Munira berkata...

"Terima kasih politik kerana membuatkan manusia hilang common sense.
Terima kasih juga diucapkan kepada sistem pelajaran kita
yang melahirkan ramai zombie politik."

My thoughts exactly. No wonder I'm feeling misanthropic and suicidal these days!

shidaidris berkata...

nak kata bodoh ni lebih pada bodoh (merujuk kepada komen). nak kata obses, gile punya obeses.

sedihla kalau sampai xder perasaan kemanusiaan

Raden berkata...

hebat betol penangan nuar n PR ek??... apasal ek??

Apizolla berkata...

subhanallah...ape benda la komen cenggitu...
kalau bini die kena rogol, cemane lah agaknya kan die rasa...

Rabiatul berkata...

:( it's very sad to hear what people would say in the name of politics. Even little kids have bigger hearts than them. Wardina's a nice woman. She's very pretty! I hope she's doing fine, physically and mentally. Being robbed can be very taumatic.

Rabiatul berkata...

*traumatic, lol sorry.

ayunda maajis berkata...

mantot tulis 1 side of the story..the bad one..nampak sgt x adil..
ya..dunia ni x adil kan mantot kan..

Mantot berkata...

yang mana second side of the story,cik?

100% Jade berkata...

@ayunda maajis

The other side of the story adalah
"Aww...kesian Wardina. Nasib baik tak jadi apa2."

That's it.

Tanpa Nama berkata...

@ayunda maajis

Nak positif? Check her Twitter then. She RT-ed lots of them.
Btw, can't you see ape yang Mantot cuba sampaikan? Durh.


cik Siti.

Vampirecat berkata...

Aduhai rendahnya mentaliti masyarakat kita :(

eszyamin berkata...

when its come to politic..our people is show their stupidity..
rendah serendah rendahnya pemikiran hanya kerana ketaksuban..bangkitlah wahai rakyat..masih tidak mengerti kah bahawa anda sedang diperbodohkan oleh pemimpin2 kejam yg hanya tau menggunakan rakyat untuk kepentingan sendiri!! aku menangis..