Januari 16, 2012

Imej Hari Ini : Jangan Buka Kalau Lemah Jantung


Kita perlu Lembaga Penapisan Visual untuk berita.

39 ulasan:

Edward Khil berkata...

HERE COMES A NEEEEEEEEEW CHALLENGER


www.youtube.com/watch?v=k1Wl3dP_6xA

secret admire Rosmah Mansur berkata...

Wawww...!!

Suka gambar kak mah yang nombor 3 tuh... Comel gitu...

Nak print out, nak print, dan nak gantung kat bilik supaya boleh tatap hari-hari....

Kak mah ka... Bik ma ka... Rosmah mansur ka... I luv uuuu..... And only uu.....

Muuaaaahhhhh....!!!

Tanpa Nama berkata...

patutlah ada gempa bumi kat Antartika....

mr edz berkata...

tot.. aku rasa baik kau leak imej yang lebih sopan.. contohnya gambar lurah awek yang lazat ker.. atau apa apa yang bersangkut dengan lurah...

pha is berkata...

kiutnya.. bini sapa la tuh.. hahaha

pha is berkata...

kiutnya.. bini sapa la tuh.. hahaha

secret admire Rosmah Mansur berkata...

Aku tak suka bila mantot tulis kat bawah tu "Kita perlu Lembaga Penapisan Visual untuk berita"....

Aku cukup sayang dengan Rosmah Mansur...

ejaMaria berkata...

eh... dia dah kurus sikit la dari dulu... ;p

kasih berkata...

wakakakaka ~

Tanpa Nama berkata...

ohh yeah!!!

blog-tips-kurus berkata...

adik opis saye ni ade yg genit mcm beliau, sampai depa memanggilnya 'Datin R M'. (>.<)

ajibangsat berkata...

program apa ni?? biggest looser??

ck slmh berkata...

boring la gambar ni.
next!

Doralin berkata...

tak baik lah mantot..
dose memalukan org..
ape lah mantot nih...

Mantot berkata...

tak tengok buletin utama?
najib dgn rosmah poco-poco

pale sengget berkata...

lau ko rasew ngan bn bleh wat owg msok neraka(based on your entries b4, aku ta rase pown kau orang bleh masuk syurga..

bold 9900 berkata...

"Menegur adalah kalau kau cakap terus kat Rosmah. Tapi aku sangat yakin dia tak bace ape yang kau tulis kat sini. Maka sebenarnya kau sedang mengumpat beliau. Sekurang-kurangnya dosa Rosmah boleh diampunkan Allah. Dosa kau mengumpat takkan diampunkan selagi Dy tak memaafkan kau."

Tanpa Nama berkata...

another new contender~

http://www.youtube.com/embed/aAisq_ZT45k

-azlan shah-

elf berkata...

tetibe teringat ewok...seperti dlm cite star wars

Penyokong Mantot Nombor Satu... berkata...

bold 9900...

Kenapa tak boleh mengumpat dia pulak??

Meh aku sekolahkan kau kejap...

Kalau Rosmah Mansur tu baik orangnya, nasihatkan orang dan dia pulak betul2 buat apa yang dia cakap tu, ditambah lagi tak giler glamor mahupun rompak duit orang secara haram, maka HARAM untuk kita mengumpat dia...

Tapi, Rosmah Mansur sendiri pun perangai cam lakhanat, takkan kita sebagai manusia sengaja nak membutakan mata, mentulikan telinga dan menafikan perasaan semulajadi kita sebagai manusia yang bencikan kemungkaran dengan buat tak tahu jer apa yang dia buat??

Penyokong Mantot Nombor Dua... berkata...

Lagi sekali untuk bold 9900....

Apa yang kau maksudkan dengan dosa Rosmah boleh diampunkan Allah SWT??

Dosa apa yang dia buat??

Semua pun tahu Rosmah Mansur ni perompak duit rakyat no.1 kat Malaysia ni sampai beli cincin 24juta...

Duit sapa 24juta tu?? Lagi yang RM111juta tu pulak, untuk apa??

Ada dia pergi Parlimen bentangkan untuk apa RM111juta tu??

Dia mintak aje kan?? Pastu dapat senang2 jer...

Then how come kau boleh cakap dosa Rosmah boleh diampunkan Allah??

Seharusnya dah kalau rompak duit rakyat, dia kena mintak ampun dengan seluruh rakyat Malaysia dulu dan rakyat Malaysia pulak kena ampun / maafkan dia then baru Allah SWT ampunkan dia...

Cik Bucken berkata...

MINTAK TOLONG SANGAT ORANG MELAYU BODOH DARIPADA UMNO JANGAN NK KOMEN2 KT SINI..NK SENTUH2 BAB DOSEPAHLE..LU INGAT GUWA NAK ANAK GUWA MEMBESAR DALAM KETAKUTAN TENGOK BINI PM MACAMNI??? UMNO BLOGGER@SILENT READER...PLEASE JADI MATANG..KEHKEH

su suraya berkata...

kadang2 aku confuse gak sape pm sebenarnya skang ni, najib ke rosmah??? haha

Aku Benci Sama Cik Bucken... berkata...

Cik Bucken [Siapa Kau Ni Nak Sound2 Orang Pulak?? Nak Kata Orang Bodoh Semua??]...

Kurang ajar luu...

Apa hal pulak lu nak cakap orang Melayu bodoh daripada UMNO jangan pandai2 komen kat sini??

Kita rakyat Malaysia kan ada hak kebebasan suara...

Kalau lu pikir lu pandai sangattt, pi baca blog lain... Jangan menyemak sini... Syial punya orangg...

Lagi satu, apa hal pulak anak lu membesar dalam ketakutan tengok bini PM??

Aku boleh jadi matang... Boleh...

Tapi harus diingat, komen aku, segala mala yang aku post, depends entirely pada object yang aku perhatikan tu...

Kalau objek perhatian aku ialah RM, tengok sikap dia... Kalau sikap dia baik, aku puji la, then suruh orang lain mencontohi dia...

Kalau tak, takkan aku nak puji pulak?? Of course aku hentam dulu baru orang lain tengok [anak kau contohnya], dia tengok dan takut taknak jadi bahan kena hentam camtu...

Dari situ barulah lahir golongan / generasi yang bertingkah laku baik lagi mulia sebab dia tahu perilaku dia diperhatikan orang dan juga bakal dihentam kalau perangainya orang tak suka...

Tanpa Nama berkata...

Satu lg isu bodoh yg cbe dimaenkan blog2 pro umno.
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16531714

Kasi review sket bro. Kte kasi ganyang mereka!

SharifahZakiah berkata...

dah habis comel la tu..

Tanpa Nama berkata...

Bro..komen sket post bodoh dr blogger pro umno ni. Psl isu interview DSAI ngan bbc tu
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16531714
Bodoh siot blogger umno ni!

Amir Hamzah berkata...

Check it out.

Hidemichi berkata...

Najib takde taste...enuf said.

mai berkata...

Apalah korang, bagilah can pada Kak Mah kita tu! She is cute in her own ways...ade friends kata Kak Mah lagi cun masa dia remaja dulu.

Tanpa Nama berkata...

marah2 kerajaan. tp bile dapat baucar rm200 tok budak ipt xcukup kaki lari2 pi ambik. erk. cane tu?

gembira berkata...

apsal dia sorang je yg buat pergerakan macamtu.yang lain tak buat pun..

aku suka gambar ni. mengingatkan aku pada adik kawan aku yang pernah threaten nak tumbuk muka aku masa dia darjah 5 dan aku,19tahun masa tu.

cilakak.

n.hisham79 berkata...

Camel toe!!!!

Tanpa Nama berkata...

Demit..nape komen aku kene remove?
Kamonla mantot. Kte kene lwn blogger2 umno psl isu yg derang cbe maenkan psl interview DSAI ngan bbc tu. Kte kene tunjukla sokongan kte kt DSAI 100%!

Tanpa Nama berkata...

Guwa da agak psti kuar gambar neh harharhar

Haizam Kacak berkata...

Herk?...arghhh..aduh.sakit dade..sakit dade kuuu...arghhh..

Vinbai berkata...

Rm200 tu hasil drpd duit rakyat jugak. Bukan semua duit kerajaan yg punya pun. Aku amek baucer tu rilek je. Tak smpai tercabut kaki pun. Terima kasihla kepada kerajaan atas pemberian baucer tu. Kalau boleh bagi la lebih lagi. Saya pun nak beli cincin jugak. Kahkah

Mantot berkata...

Demit..nape komen aku kene remove?
Kamonla mantot. Kte kene lwn blogger2 umno psl isu yg derang cbe maenkan psl interview DSAI ngan bbc tu. Kte kene tunjukla sokongan kte kt DSAI 100%!


sori bang.aku tak perasan kau punya komen masuk dalam spam.blogger detect kau sbg spammer jadi komen kau tak keluar.

aku tak pernah remove komen selain drpd komen yg duplicate.

dan jangan sokong anwar 100%.
60-70% cukup la.

politician masih seorang politician.

rudy berkata...

omg my eyes, my eyes, argghhhhhhh .. gemuknya dia niiii