Januari 23, 2012

Pejuang Melayu

25 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MALINGSHITTTT

sim_2096 berkata...

bangang betul diorg nie

opisboi berkata...

anak dilahirkan dari baka baboon

Gustaf Norein berkata...

I have just lost my hope in humanity.

Mummy Dot berkata...

naseb baik aku bukan org melayu..

Tanpa Nama berkata...

aku melayu, tp aku malu tgk melayu mcm nie. samseng taik kucing.

Muhammad Fitri berkata...

amboi, garangyeee.

Ree berkata...

Pathetic!!!

Norain Ishak berkata...

apsal kurang ajaran sangat tu? aduhai. kesian aku tengok orang gemuk mengamuk cam orang gila. hoi tak macho langsung brrooo. mesti masalah imbalance hormon.

semah berkata...

buruk pragai kena dgn muka...

Tanpa Nama berkata...

Melayu ker...malunye bile tgk...nak ngamuk pun tgk tmpatla..tu majlis org...haishh...

zaminc berkata...

Kasihan. Baju hitam tu ada jerit 'Pekida'... betui ka geng Pekida?

Tanpa Nama berkata...

I can see one big problem here... Not enough good Malay to stop those bad Malays.

Tanpa Nama berkata...

adakah itu panglimah ludah???

Tanpa Nama berkata...

UMNO pggil india 'k****g'..MIC tu cmna? dah terang2 UMNO ni racist..

IceMintTea berkata...

buruk perangai sungguh diorang ni..

Tanpa Nama berkata...

hehe..apsal x ramai sgt yg komen membela geng oren tu?

silent reader mnyebelahi 'abg baju hitam' ke?

hehe

AntaraPos berkata...

PKR : Kenyataan Ambrin Tidak Tutup Salah Laku Dalam NFC | http://antarapos.com/v1/index.php?q9nan56SpKPkoObnaNGXpVvZn7WlbJdo | http://antarapos.com/v1

jebon berkata...

macamlah korang tak boleh fikir. dah kena bayar tu. kena upah

Tanpa Nama berkata...

Most people malas nak komen psl dah nyampah sgt perangai bangang / gengster taik kucing UMNO/ Perkasa / Pekida & the gang. Lu ingat rakyat

Tanpa Nama berkata...

Lu ingat rakyat xnmpk ke?

Tanpa Nama berkata...

Level otak geng2 songkok tinggi..mat rempitt,gangstaa..yang pandai skit ade la 2-3 kerat...tu pun sebab die nak gune kan geng2 ni nanti...x pun,terlampau ketuanan melayu...

Tanpa Nama berkata...

Hehe lu ingat org mnyampah dgn gengater taik kucing UMNO je, Lu ingat org x mnyampah dgn PKR pny gengster taik kucheng?same je bro, cuma mgkn puak2 PAS lebih beradab sket drp gengster2 PKR..hehe

Tanpa Nama berkata...

Standard la.. Ceramah depa tak dapat sambutan. Amik jalan kotor dok kacau ceramah org.. Mmg typical melayu bangang.

shidaidris berkata...

haha, what can i say here si gemuk tu beranila sebab ada ramai kawan-kawan dia back up. cuba dia sorang je pegi kacau, kompem x berani derr