Januari 10, 2012

Borang Permohonan Sodomy III Sudah Diedarkan



Sudah-sudah la tu pekena satu keluarga dia.
Kalau nak pekena sangat orang,
carik la satu family yang bapak dia tak reti ajar anak pakai tudung,
bini tak pakai tudung,anak minum arak,bapak pakai rantai emas..

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sudah kluar ke..bleh la ni nk g mohon..hahahaah

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha . nais .

Tanpa Nama berkata...

bhan bukti mengunakan:

kacang PARPU
serbok KARI
botol BEER

kesemua bahan ini akan disumbatkan kedalam lobang ekjos siSIALPOL

Khairi berkata...

perkgh, elaun dia agak2 berapa beb? kalau boleh cover medical bil rawat dubur, ok jer.

Master Yoda berkata...

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah...!!!!

Tanpa Nama berkata...

penyokong tegar koonyit jangan sorak dulu..mmg betul ada LIWAT 3. tapi kali ni suka-sama-suka. saifool pun masuk sekali mahkamah. kehkehkeh

Puteri Umno Menglembu berkata...

pompuan ble apply x?

some girls lurve anal sex u know..

mesti ade dr puteri umno yg nk apply ;-)

SuE DeALoVa berkata...

keh keh keh , lawak btl borang tu.........alhamdulillah kebnaran terbukti, DSAI dibebaskan n Adam Adli(kwn se universiti) hanya digantung!!syukur alhamdulillah.....

Hidemichi berkata...

mohon liwat...eh, mohon share.

ephol berkata...

mantot... dah ada org isi laaaa.... warga seberang.... huhuhuhu

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150524758887103&set=a.393774077102.171226.576167102&type=1&ref=nf

ajibangsat berkata...

nak kena approval dr pengkerusi jkkkkkk ka ni?

Raden berkata...

aku rasa penyokong PR n DSAI sndiri sedar, menda ni x akan habis... diorg pon bukan sekadar suka2... diorg pon dh ready... sbb tu DSAI x ckp yg Judiciary kita dh fully bebas... yg ckp judiciary kita bebas pon TDM, menteri2 BN

Tanpa Nama berkata...

sesape laki yg gersang time bini berpatang tu boleh beratur isi boraang nak mensodomi plak.janji ketat.

Tanpa Nama berkata...

susah nk buktikn Anwar salah kalau mantot asyk2 bg alasan 'bapa yg anak n isteri dia bertudung'...blk2 modal ni je..

Tp apa kaitan anak brtudung so bapa n suami xbuat salah? Mgkn anak dia jd solehah sbb ibunya (wan azizah) seorang yg taatkn agama, blum tentu bapanya pun soleh..mgkn ya mgkn x..

Kdg2 aku terpikir, kalo la kerajaan mmg rancang nk jatuhkn anwar dgn salah laku seks, kn susah tu..in fact amat susah sbb dgn background anwar yg ala2 islamik..kn byk alasan lain lg bole wat supaya sng sket org nk caye, drp alasan liwat

Contoh lain aku bole bg, kalau Nik Aziz dituduh meliwat, ko caye?? Even tuduh byk kali pn, aku sendiri pn susah nk caye, sbb background agama dia..

Tp dalam kes anwar ni, disebabkn anak n isteri dia pkai tudung, then terus2 jatuh hukum dia xde kemungkinan jd sumbang..

Rasional..

-wise-

*anak2 anwar ni bg aku mmg lawa2 la, brtudung plak tu..huhu..tp tu bkm alasan kukuh utk ckp bapa dorg TAKKAN buat 'bnda itu'...aku pn bharap dia xwat

Wei berkata...

Siapa yg pasang BOM kat perkarangan mahkamah hari tu mmg BODOH! Harap masuk jail 10 tahun.

iamBIG berkata...

hahahaha...epic gila borang tu...

dark berkata...

anak-anak adlh cermin ibubapa..molek ibubapa,molek la anak2ny...

#justsaying

Balqis Riza berkata...

now this is funneh