Januari 09, 2012

Menjadi Bapa Cemerlang Bab 2 : Suami Di Kala Mengandung dan Pantang

Sebelum menjadi seorang bapa, tempoh paling getir yang seorang lelaki akan lalui adalah tempoh di mana kena "berpuasa" tatkala isteri dah tak larat nak berjimak (sewaktu mengandung) atau lepas bersalin..yakni tempoh pantang.

Ingat beberapa minggu lepas aku letak pasal bapak liwat anak dia yang baru 20 hari semata-mata sebab wife dia tak nak beromen?Semua lelaki akan mengalami perasaan yang sama tatkala tu..cuma ada sesetengah lelaki boleh kontrol,ada sesetengah lelaki boleh kontrol sebab dia makan luar...dan ada yang extreme sampai liwat anak sendiri macam lelaki yang disebutkan tu.

Waktu tu sangat2 kritikal. Sangat2 kritikal. Sebab apa? Sebab kalau tersilap sikit aje...amat mudah lelaki akan jadikan alasan "isteri tengah pantang,aku tak tahan sebab tu aku gi pusat spa." Seorang kawan aku tewas masa bini mengandung.Ada sorang lagi tewas masa bini tengah pantang. Tewas dengan gadis pusat spa. Tewas dengan bini orang.

Sekarang dua-dua dah cerai.

Lelaki yang dah berkahwin ni selalunya ada duit dan berapa sangatla nak kena spend dekat pusat spa tu untuk melepaskan keluh kesah jantan dekat seorang minah yang willing? Ingat mahal ke harga diri minah pusat spa? Tak mahal. Happy ending, RM78. Full service ? RM130 dah boleh setel.

Ramai yang tak tahan dan time tu,ramai kaum suami akan carik jalan keluar. Jalan keluar dia pulak ada merata-rata (thanks BN!) jadi kenapa nak sakitkan hati dan diri sendiri layan muka isteri yang masam sebab suami ajak romen?

Pengalaman aku pulak?Aku under estimate perasaan tu dan bila urges tu menyerang, ada satu malam aku dah set nak gi pusat spa. Kalau aku buat pun bukan ada orang tau pun,aku duduk rumah sorang2.Isteri aku kat kampung. Kalau aku buat pun dia bukan tau,kan? Tapi last2 aku tak jadi pegi.Esoknya datang balik perasaan tu. an cycle tu pun berpusing-pusing untuk beberapa hari. Dalam kepala otak aku dah ada macam-macam benda tak betul yang aku nak buat. Tekel ofismate,tekel cleaner,try tekel makcik nasik lemak, jatuh cinta dengan kucing dan macam-macam lagilah.

Perempuan akan kata "lelaki pentingkan diri sendirilah,lelaki itu lelaki ini.." tapi fikirlah wahai kaum perempuan...kalau suami kau pegi main dengan perempuan lain yang willing,adakah itu berbaloi untuk kau berkeras tahan diri kau daripada gunakan tangan kau untuk bagi kelegaan pada suami kau? Bukan lama pun,seminit dua minit aje..

Ada suami yang berani ambik risiko buat jahat secara senyap dan golongan macam ni ramai gila kat luar sana.Kalau kau tanya diorang,alasan mudah aje "isteri aku sibuk jaga anak..isteri aku tak larat..isteri aku tak bagi.." Dengan alasan macam tu,ramai lelaki yang offer diri jadi pelanggan pusat spa dan perempuan pulak disalahkan.Kaum isteri pulak,menyalahkan suami yang tak mampu kawal nafsu dan jati diri.Mungkin ramai lelaki yang berani makan luar tetapi tak berani nak sound isteri sebab kesian tengok isteri yang tak larat.

Kesian kepala hotak kau...

Langkah terbaiklah...pada aku, sebagai seorang suami adalah dengan berterus terang dengan "mengugut" isteri.Ugut main-main.Ugut nak gi pusat spa.Ugut nak carik lain. Manalah tahu...tiba-tiba isteri jawab ikhlas,"takpelah..saya benarkan abang kahwin lagi sorang sebab saya memang tak larat nak layan abang.."

Berterus terang mengatakan "anda tak tahan" kepada isteri anda adalah langkah yang paling bijak dalam menguruskan masalah horny di kala isteri sedang pantang atau mengandung.Solusi itu adalah solusi yang paling baik berbanding melampiaskan nafsu membuak anda kat pusat spa atau rumah pelacuran atau mencarik arbok.

Jangan under estimate nafsu anda tatkala first time anda menjadi bapa. Ramai dah yang tersungkur time critical tu.Lebih baik anda berlaku kejam dengan isteri anda sendiri berbanding anda berlaku kejam dengan isteri anda kerana anda membutuh seorang horny bitches yang lain.

Pengajaran dia pada aku, aku sendiri tak expect akan jadi seorang horny bastard ketika isteri aku mengandung dan dalam pantang sebab aku rasa aku boleh control.Tapi aku still rasa perasaan tu membuak-buak sehingga satu malam aku dah siap pakai baju nak keluar pegi pusat spa.Bila fikir balik,pergh...kalau aku pegi,macam mana aku nak hidup dengan rasa bersalah pandang isteri aku dengan anak aku? Kalaulah aku pegi malam tu,macam mana aku nak tahan rasa malu dengan anak aku disebabkan dia wujud kat dunia ni,aku pegi tibai minah pusat spa yang jual badan dia setiap hari?

Gila susah nak hidup macam tu.

Ni baru anak first,anak second nanti camne pulak? Adakah aku akan mengalami pengalaman yang sama macam apa yang aku lalui?

Wahai kaum isteri,perhatikanlah suami kamu bila kamu mangandung dan perhatikanlah suami kamu bila kamu bersalin. Nak senang,perhatikanlah suami kamu setiap masa. Suami yang meminta adalah lebih baik daripada suami yang tak minta langsung. Bergembiralah kalau suami anda horny dan dia carik anda.


110 ulasan:

anonono berkata...

aku tengah tunggu komen dari kaum wanita...:D

StormXisme berkata...

heh..?
tipikal mantot

baik ko buat entri pasal politik
nampak sket kewarasan ko haha

Mantot berkata...

part mana yang aku tak waras?

Bebeh berkata...

Banyak point I setuju. Cuma, MUNGKIN la- nak kurangkan sket HORNY tu masa bini berpantang, apa kata SUAMI SAMA2 tolong JAGA BABY? Dah bini yg tengah sakit2 tu buat semua benda, mampos dia penat.

Saranan I, pompuan banyakkan praktis main tangan utk suami. Suami lak TOLONG TAKE CARE of ISTERI ANDA. Bila korang CARE pada bini, BINI jatuh cintan nak mati kat korang, hari2 lapan kali pun bini nak.

anonono berkata...

@bebeh
bagus idea ko tu...hari2 8x pun boleh...:D

Nor Adzwaty Rokkafella berkata...

aku kot wanita pertama yg komen...sy stuju dgn artikel tu...:D

Darus Interferon berkata...

Kata Mantot ada benarnya.
Kalau nak, mintak lah dengan isteri.

Pandangan bebeh tu pun ada betulnya jugak. Tolong jaga baby sama-sama. Pandai2 lah cari masa.

Positive.

Mantot berkata...

aku tulis berdasarkan pengalaman aku.

isteri aku balik duduk kampung.
mak mertua aku nak jagakan anak dia dan cucu (yang 1st!) sementara tengah pantang jadi aku tinggal sorang2 sbb kena kerja.

jadi peluang nak buat jahat sbnrnya agak besar

Cikgu Aishah berkata...

Terima kasih mantot kerana membukakan mata saya.

zaty hazwani berkata...

bro mantot, thanks kongsi pengalaman tuk saya yang bakal berkahwin ni :D,
thanks sangat2 , i don give a shitt if people said it was PG13 , explicit contain or whatsoever. it is a fact that every married couple should know.

jiro ngan Q berkata...

entry ni buat aku rase takot nak kawen.

Mantot berkata...

takyah takut buat benda baik...

kalau kau tak takut nak bercouple,kau sepatutnya langsung tak takut nak berkahwin

hem berkata...

laki aku dulu seblom kawin kaki main pompuan..adakah dia akan main pompuan gak bile aku tgh mengandung/berpantang?

btw,aku dah ada baby girl yg comel yg umo baru 3bln. tapi still,persoalan diatas tetiap hari bermain dalam pikiran aku.

Husnaa berkata...

time bujang, pandai plak guna TANGAN SENDIRI... hehehehe
ade tak lelaki horny 24 jam?menakutkan la'ugutan' en.mantot ni

LydSunshine berkata...

Lelaki takleh guna tangan kanan sendiri ke pada waktu tu?? Mesti nak gunakan tangan isteri jgk? Maaf saya betul2 tak tau.

saya suka abang mantot berkata...

tot..cube ko jawab soalan2 di atas?masa bujang reti guna tangan sendiri...dah kawin x boleh guna tangan sendiri ke? nak kena tangan bini jugak ke?

Jiji berkata...

Hahahah ada betul jugak kata ko Mantot, ugut-ugut sikit, terus terang sikit.. dapat handjob pon puas hati dah.

tapi berdasarkan pembacaan aku kat blog ko ni la (dari tangan, turun ke mulut ye tak.. lepas tu kelain pulak mintak.. ye tak?)

Bab ni mana puas.. ye tak mantot?

Dapat pulak yg c-sect .. menahanlaa sakit terbongkok-bongkok, tertunduk-tunduk depan ko (kot la c-sect).

Gini la penyelesaian yang aku rasa sesuai untuk ko utk second baby.

Apa kata kau start cari Isteri no2 sekarang kat opis aku ramai nigerian, sudan yg gelap tapi lawa yg bersedia nak dapat kerakyatan.

Dari kau susah-susah nak pakai seluar ke tak, kejap zip, kejap bukak depan spa tuh.

Hahahaahh@!~
Gudluck!

gembira berkata...

bini kau tau tak kau tulis blog ni mantot?

anyway,aku suka bila kau tulis bab2 kau jadi pervert ni.

mr edz berkata...

hahahahaha.. baru kau tau... aku dah dua anak ni pun masih terasa saat saat horny bila menyerang

Mantot berkata...

walaupun dalam keadaan isteri dalam pantang,suami still tak boleh pakai tangan sendiri...

tapi kalau mendapat persetujuan isteri untuk menggunakan tangan isteri..itu dibenarkan

Bebeh berkata...

Tu yang SILAPnya Mantot, adat MELAYU MESTI berubah sebenarnya. Waktu pantang, mak mertua(& Pak Mertua sekali) duduk kat bandar dgn you & bini you(tak kira la anak no. berapa) kalau dah desperate sngt nak jaga cucu.

Tanggungjawab SUAMI jaga bini (& baby) dlm pantang bukan nenek/atuknya.

Btw, takat baca novel Kamasutra & rajin tengok porn takkan save your horny marriage(elak diri gomol pelacur/rogol anak sendiri). I cadang baca buku Venus & Mars in Bed.

Komen I ni tak bermakna I tak setuju dgn post you. *wink*

CIk Puan Muda berkata...

tot,kesian bini yg beribu urat putus masa bersalin tu
aku tataula perasaan kuciwa yg mcmana kalau ada suami yg sanggup buat camtu ms bini tgh berpantang.

yelah nafsukan..
nnt menjawabla plak kalo anak anak dah remaja skit ikut perangai bapak yg nk menyondol pompuan je kejanya
yg perempuan plak duk cari jantan

haihh..nauzubillah

yuna berkata...

setuju dgn post mantot n bebeh....

mantot bodoh berkata...

gatal kau ni. sikit-sikit horny.

hormon kau ni tak betul. terlebih gatal.

isteri buat semua benda.

cuba kau mengandung beranak tengok?
bodoh. ikut nafsu je kau ni mantot.

yang pompuan2 yang sokong si mantot ni pon bodoh dungu piang.

Tanpa Nama berkata...

Lelaki guna tangan sendiri haram la tot, tangan bini takpe...cara terbaek dalam islam (tak silap aku la) ajar untuk kurang kan rase horny tu ialah dengan berpuasa ...insyallah ok ...

ejaMaria berkata...

sy masih 'memberi' saat suami mahu walaupun saya dah sarat... ye saya tak tolak... buat takat mampu... tp saya maklum juga siap-siap... pantang untuk 100 hari minta bersabar ye, nak bagi ketat terbaekkk punya...
terima kasih pada suami sbb memahami... saya tahu dia tak buat hal diluar sbb saya berpantang dgn suami sendiri yg menjaga saya (+ baby) dlm pantang... dia siapkan makan minum sekali ubat jamu saya...
ya... dia nak saya sihat semaksimumnya hari ke100 nnt... ;p

Radin berkata...

Pagi ni aku baca berita "Anak buang ayah di rumah org tua" kat Harian Metro:
http://www.hmetro.com.my/articles/Butahatibuangayah_ibu/Article

Aku tak tau the 2nd side of the story. Jdk aku tak simpati langsung. Mana tahu kan, ni yg jenis masa muda2 dulu cuma reti buat anak tapi cuma bini je yg sibuk besarkan anak. Org2 camni takyah la mintak simpati bila dah tua.

Mungkin aku akan berubah fikiran bila mendengar CERITA darim dua2 pihak. Hehehh..

Cik Siti Fairuz berkata...

berpuasa je la mantot.. sure bini ko ngn senang hati masak & temankan ko sahur...heh
ok2, aku blom kawen baik duk diam.

Tanpa Nama berkata...

1-2 minit??? muhahahaahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahahahaaha

tok^moh^selamoh^kain^kuning berkata...

ermm, sebab tuh la org kata lelaki nih akal sembilan kat kepala atas nafsu 1 kat kepala bawah.. tp bila kepala bawah dah tahap dewa kepala atas semua jam..
moralnya yg pertama ialah kena le cerdik dua2 laki bini, kalau dah lakinya kuat sgt nak solat^jimak, bagi je la, tak boleh kat situ, peha pun ada, tak boleh jugak, mulut ada, tak boleh lagi tangan je la..
org yg sentiasa lapar nih bagi je dia makan kenyang2 tiap masa.. ada dia kisah nasi ke roti ke mee kuah ke..
moral yg kedua, yg laki pandai le control.. nafsu nih time muda mmg le gembur mcm boh baja, cuba dah time tua, nak angkat kole air pun tak larat.. kalau tgh menggembur tuh tak yah la dok layan cita2 pelik, bwk2 le tgk muka anak ngan imagine muka bini sakit bersalin,
bukan hilang lagi..yg lakinya bawak air gatal dah le ringan je, time keluar pulak syok kemain, pikir2 le org pompuan bawak benih^gatal dah le susah, nak meneran keluar pun kemain putus nyawa..
by the way mantot, kau cukup ke puasa 100 hr tuh, aku rasa org mcm kau ngan bini kau nih pantang hari 44 je kot..hari 45 dah setel..
ingat, badan nak pakai lama, tp lain le kalau kau dan ada long term planning..

oqi berkata...

salam,

cik siti fairuz, dah kawin nanti suruh suami berpuasa 100 hari, dia memang terer.

Yup, tanggungjawab suami semasa isteri sedang sarat dan pantang lepas bersalin salah satunya adalah house chores. Suami wajib buat. Takde alasan.

Tanpa Nama berkata...

let say dah beberape tahun kawen then perot suami plak boyot and bini tak lalu ngan husband dia,so..bini boleh la g spa gak kan?cari jantan laen nak puaskan hati,,baru adil..kahkahkah

FloweryHappilySmiley berkata...

wow.. terbukak minda sikit.. sbb susah nak dpt info mcm ni. so benda ni mmg susah la nak control kan? kalau tnya suami.. mesti dia nak ambik hati.. ckp ok, ckp boleh tahan lah, etc.. so, er, kalau pakai tangan isteri, cukup ke?

Tanpa Nama berkata...

lau xmampu nk kawen lagik sorg, puasa je.. InsyAllah leh kontrol nafsu tue sbb salur darah mengecut. Tula hebat puasa nie smpi leh didik nafsu.

Pesan utk dri sdri for second baby..^^ huh..
Ingat Mati bile² bro...
tengah layan awek spa tetibe mati.. lagik la susah drpd xdpt layanan dr bini.

Daddy Zuki berkata...

tp ada gak bini tu sejak mengandung x nak main dgn laki dia. alasan alahan la konon...dia x tahu kalu main sokmo makin senang la anak tu nak kuar. last2 kena masuk dewan bedah sbb x leh meneran sendiri. padan muka dia.

Mantot bodoh berkata...

Daddy zuki, apa ke bodoh sangat kau ni. Kau dengan mantot sama je.

G mampus la wey.
Bodoh. Cakap iku batang kote je.

Mantot berkata...

semua orang adalah hasil batang kote...

Mantot bodoh lagi dungu berkata...

Kote bapak kau menggelupur gak eh dulu bila mak kau mengandungkan kau? Ha bodoh? Kesian bini kau. Lunyai agaknya dah pepek bini kau tu kan?

Oh ye. Kau memang dari hasil kote bapak kau yang gatal. Sama gatal horny macam kau gak.

Bodoh. Pergi masturbate la babi.

Dasar jantan bangang.

anonono berkata...

@mantot bodoh

ko ni lelaki ke pompuan? kalau kau perempuan,mesti kesian kat laki ko asyik kena maki hamun je...kesian2...

Mantot bodoh berkata...

Pompuan gatal cipap- ejamaria.

Bodoh.

Mantot bodoh berkata...

Anonono-

Kau kata mantot bodoh kan? Hahaha

g melancap la beramai2 dengan mantot. Bangang. Bodoh punya jantan.

Mantot berkata...

Awas!
Wanita Dengan Kitaran Haid Tidak Teratur Sedang Beroperasi!

Mantot bodoh kote kecik berkata...

Awas!

Lelaki kote merenyam tengah tahan sabar.
Haha blah la nak jadi bapak mithali konon. Ptuih!

Kau jaga period aku ke bodo? Gatal big time kau ni. Sian bini kau. Kesian..

Tanpa Nama berkata...

Mantot kena main kat blog sendiri.. Kesian..

Mantot berkata...

:D

Mantot bodoh berkata...

Konon cool la senyum tu. Buto ar

Mantot berkata...

:(

Mantot dah kalah berkata...

Haha mantot...mantot...

Kalah dah? Gi melancap gi..!

Tanpa Nama berkata...

Mantot! ni mesti awek spa yang kau kensel layan tu carik ko tu!

Mantot berkata...

fap fap fap fap
fap fap fap fap
....
aahhhh

zzz....

Mantot bengap berkata...

Aku dah kata..

Jantan jongos ni. Kote kecik bang.. Larat ke nak fap? Adoiyai.. Kesian la aku tgk kau tot..

Dahla ni last..

Chao

Lantak kau la nak buat apa mantot and the gang!

Sang Merah berkata...

"semua orang adalah hasil batang kote..."

dat's an epic comment bro kah3!!

Tanpa Nama berkata...

tot dia dah nampak kote kau tot! dia tau saiz kau tot! abes la abeslaa

Radzor berkata...

Mantot sedang melalui cabaran ini....dengan tabah..

m&m berkata...

laki aku ckp: klu sangap sgt, main dgn tgn je la..buat pe nk cari betina luar or nk liwat sapa2. napa dl time bujang ble plak nak main pki tgn, dh khwin xkan dh x reti kot. pki tgn bini je klu dia x larat nk main lebih2. sama je sedapnya asalkan pancut tu. baik lg la pki tgn drpd main betina luar..buang duit dh satu hal, penyakit lg ko x tau dh jangkit kat ko..dosa zina lg la konfirm dpt. laki jenis apa la mcm tu, bini btarung nyawa lahirkan anak dia, dia sibuk kongkek betina lain gara2 nak layan nafsu dia je. seumur hidup tanggung rs malu n bsalah kat anak bini kang..tu pun klu ada rs malu n bsalah la kat bini. klu xmalu kat anak bini, malu la kt diri sndr ckit sbb mampu nk kawal nafsu sndr.

syukurla laki aku fikir camni, n dia pun buktikan kat aku yg x semua lelaki nak ikut nafsu dia semata2. aku pregnant n bpantang, 24jam dia kt depan mata jaga aku. bl dh laki baik mcm tu, ko nak tolak kemahuan dia pun x smpi ati tau. bl dia nak, aku layan la mn tmampu. bl x larat tau, xla dia paksa. sm2 faham keadaan msg2.

KiD berkata...

kau boleh layan komen dia mantot?
Hahah.serius aku tergelak.

azmin berkata...

Teringat citer "Arbaie bujang kembali" Sape ingat cite telemovie ni weh? Haha
Pun pasal antar bini balik kg sb bersalin. Citer jenih merenyam camtu je la. Smpi skrg aku ingat

blablabla berkata...

haha, provokasi melampau. Sape la agaknye tu ye. Rasa2nya mcm tahu je.

Tanpa Nama berkata...

pempuan bukan utk jadi hamba seks je la bangang. korang lelaki igt, tuhan jadikan lelaki utk asah pistol n pempuan utk mengangkang je ke? kau org igt tuhan suruh kawen semata2 utk seks? bini berpantang tu, lahirkan anak korang jugak. x leh ke respect sket. cuba kau org yg mengandung 9 bln, sakit beranak lagi...dpt laki yg tau ajak romen je. shyt. pegi la mengaji ke, puasa ke...omg.. idup lelaki yg pk seks je sgt pathetic!

Mantot berkata...

macam mana kau nak mengandung bulan dan sakit beranak kalau laki kau tak nak ajak romen?

Apa ke bengap sangat si mantot ni? berkata...

Jantan- jantan yang bangang dan gatal kote sila lah sokong si mantot ni.

Sebab lelaki sejati dia akan respect perempuan yang lahirkan anak untuk dia bukan layan nafsu semata je.

Aku setuju dengan si m&m kat atas ni. Bukan semua lelaki jenis macam jantan gatal kote kaum si mantot ni.

Haha. Mantot is the lame ass and penis.

Bebeh berkata...

Wahh.. rileks geng. Btw, Mantot. I ulang lagi sekali memandangkan pompuan lain2 pun dah beri respon yg sama dgn maksud I.

You kena BERHENTI salahkan perempuan dlm hal2 gila seks ni. Dah jelas, apa yg bini nak, cuma suami tunjuk bhw korang CARE pada bini, pastu dia akan jdk minah ranjang maksima sampai u sendiri yg tak larat pun bole.

Tapi kalau you perangai mcm bangsat(come up pelbagai alasan utk taknak jaga anak isteri)), bini cuma dilayan mcm kilang anak, memang confirm le you kena gi cari pelacur. Sesuai sngt dgn jiwa you. I tak kesian pun kat bini you sbb dia sendiri yg pilih you.

Syakir Zainol berkata...

aku ni bukan la nak menyebelahi mana2 pihak tapi... point Mantot di sini, kalu dah horny di luar kawalan time mini tgh pantang, mintak tolong si mini tu gunakan tgn beliau utk relieve kan si laki dia tu... apa yg tak betuinya? ada yg suh gi melancap pulak, tu kan haram? tangan mini halal...

sekian terima kassim.

Zoe berkata...

isteri dah berkorban bertarung nyawa lahirkan zuriat,apa salahnya lelaki berkorban tahan nafsu

Warisan Wanita berkata...

"macam mana kau nak mengandung bulan dan sakit beranak kalau laki kau tak nak ajak romen?"

Selama ni, sebelum romen, takde proses pikat/cumbu2 bini ke? Atau hentam rogol/sumbat k*** je?

Tanpa Nama berkata...

Syakir, kau mmg sebelahkan mantot ni kan? Sebab kau lelaki mana nak rasa sakit seksa bersalin ni. Boleh la kau cakap dgn mantot cakap macam macam..

Mantot ni aku rasa dia pandang rendah kat kaum perempuan la. Sebab tak habis2 isu dia pasal horny bini kena layan la bagai.

Mantot, mmg semua hasil dari batang kote tapi bukan ke perempuan yang lahirkan anak?

Syakir Zainol berkata...

Anon,

Aku rasa mantot tak nafikan pengorbanan isteri bersalin... tu point lain... cam aku kata tadi point utama mantot kat sini ialah, DIHARAPKAN SI ISTERI BOLEH TOLONG SUMBANGKAN TANGAN UTK RELIEVE SUAMI DIA MASA PANTANG... tu je

ni sampai timbul isu2 tak hargai pengorbanan isteri la, romen takde proses pikat la bebagai... cuba la paham kan betul2 dulu

StormXisme berkata...

haha mantot

ko ada didikan agama, akal bijaksana
2 benda tu boleh kawal nafsu. pada masa yg sama, rujuklah pada guru yang betul.

sebenarnya kalau nak berbahas point dgn ko, ko mmg xkn terima punya. bila perempuan balas komen menentang etc,ko bukan nak reasoning dgn betul.

aku rasa itu masalah utama ko..bukan pasal horny morny ni..wakaka

Gerodot berkata...

pasal ada didikan agama la tau tangan isteri harus digunapakai... main awek spa tu yg haram! maka Mantot di sini mengangkat taraf isteri tu jauh lebih tinggi daripada awek spa!

anonono berkata...

aku rasa anon-anon kat atas ni semua mengikut nafsu jugak, nafsu marah.


p/s: aku perempuan dan aku bersetuju dengan mantot.

AVENT BREAST PUMP berkata...

MANTOT PERLUKAN TANGAN BINI DIA (SAHAJA)... BUKAN LOBANG BINI DIA YG DLM PANTANG TU! KORANG NI.. CUBA PAHAM KAN BETOL2

Warisan Wanita berkata...

@Syakir, kitorang mmg faham point POST(tangan2) ni. Ni cuma balas ruang KOMEN yg ditulis oleh Mantot sendiri. Komen2 dia pun berbentuk bentuk nafsu lawak/horny/marah gaks. Hehee..

Mantot berkata...

komen bangang..respon pun bangang...
monyet ajak berborak,kau layan macam layan manusia buat apa,kan?

Tanpa Nama berkata...

Aku nak komen bagi sorang wanita..
masa ngandung best main tapi kena ada skil la..aku main je sampai dekat nak bersalin..branak czer pantang tahan 75 hari je laki dah ketar lutut dari dia p cari lain aku kasi je..dua2 best haha..

aku pantang ngan suami tapi anak tido tgh, tido jgn dekat2 kot terbabas..suami tuh pandai2 la jaga isteri & anak lam pantang jgn duk lyn porn jek

Warisan Wanita berkata...

Eleh... yg komen macam manusia pun, kau jawab kt diorang macam monyet gak. Pandai la kau konar2 ayat.

Kau ingat pompuan2 yg protest kat sini, bukan bini2 pemain seks tegar jgk ke? Citer2 dlm kain kitorang takyah la nak bangga2 kat public.

kisah hati berkata...

mantot kau adalah hamba Allah yang dipilih dan sedang diuji dgan kelemahan diri kamu dan waktu kamu..kemudian ingatlah ganjaran kebaikan jika kamu dapat melepasinya...arhh aku nak exam niiii pehal aku kat sini huh!!!!!!

Mantot berkata...

cuba tunjuk kat aku komen mana?

Tanpa Nama berkata...

Mantot yang monyet. Beruk cimpanzi.

Enuf said.

Tanpa Nama berkata...

marah tol si anon ni ngan ko mantot..kesian den nengok nye..

wutever berkata...

kaw2 pnya kna hentam..alahai kesian!

PennyRoyal Tease berkata...

tak dapat lobang bini pun nak meroyan dalam blog. baik bawak bincang dgn bini elok-elok.

apa la punya melayu

bangang

I am a WOMAN berkata...

takde butang like kat PennyRoyal Tease?

TERBAEKKKK!!

Tanpa Nama berkata...

Kesian kau mantot.. ramai rupanya pembaca perempuan kat blog kau ni..

@Mantot bodoh

Kau marah sangat ni kenapa? Masa kau tgh berpantang, suami kau makan luar ke? Well, drp gaya penulisan kau pun dah tau perangai kau macamana, macam minah rempit.. patutlah laki menyondol betina lain.. Kesian!

Tanpa Nama berkata...

@anon 12:18

Kikikikiki. tambah meroyan la dia nanti.

I am a WOMAN berkata...

@anon 12:18 & 12:22

ada gak kera-kera jantan jongos kat sini yang suka buat assumption eh?

mana kau tahu laki dia makan luar?

spesies kau dgn mantot yela, nak menyodol kote macam babi je kejenye.

haha..

sokong mantot bodoh!

Mantot berkata...

bunyi mcm org yang sama aje..
gila psycho..

Tanpa Nama berkata...

Mantot bodoh.

lydiarahayumahmod berkata...

bila sama-sama suami isteri buat house chores... isteri pun kurang penat... MASA TERLUANG tu lebih.

Tanpa Nama berkata...

xde yang suggestkan http://www.fleshlight.com/
ke?

Tanpa Nama berkata...

"kalau aku pegi,macam mana aku nak hidup dengan rasa bersalah pandang isteri aku dengan anak aku? Kalaulah aku pegi malam tu,macam mana aku nak tahan rasa malu dengan anak aku disebabkan dia wujud kat dunia ni,aku pegi tibai minah pusat spa yang jual badan dia setiap hari?"


kalau lah aku pegi malam tu dan tak sempat bertaubat, tiba2 balik excident mati katak kat situ, macam mana aku nak hadap Allah lepas buat salah satu dariapda dosa besar.

tu ko tak fikir? ko fikir sesama manusia aje? tuhan ko manusia ke?

StormXisme berkata...

mantot..mantot..
bila cakap pasal seks bagai, ko mmg tak waras haha

sebab ko cara mana skalipun nak menang gak

sila bykkan istighfar.sekian.

zaminc berkata...

Mantot, aku bantai gelak jer la...

taraf minda manusia berlainan...

Joe berkata...

Tak faham la..Apa yg susah sgt? Melancap je la..Porn kan byk..Masa sebelum kawin leh je melancap hari2. Dah kawin tak leh plak nak melancap? Nak buat zina yg lagi berat pulak? Elok tak yah kawin

Tanpa Nama berkata...

marah x kalo bini main dgn org len?kalo x marah,then u r allowed to play with others(kalo x rase bersalah la)


haih...

Tanpa Nama berkata...

Antara sifat orang munafiq: nak menang dalam perdebatan dalam apa juga keadaan.

Insafla mantot and anon2 and mantot bodoh ke bengap segala kat atas ni. Tak guna nak berbalah sebab ni. Sekian.

Husnaa berkata...

kesian mantot...
bini pinggirkan, tangan dia pn mantot tak dapat. anon plak hentam kaw kaw kat blog. malam ni gak mantot terjun KB mall...huhu mati sbab tak 'dapat' tangan bini...kahkahka

Joyah Sempoi berkata...

Korang, nak komen jugak...
1) Ingat la, hidup bukan selamanya di dunia.. Terseksa dulu takpe, akhirat esok bergembira sepuasnya.
2) Wahai lelaki (dan perempuan), lihatlah dirimu dari pandangan seorang yang taat beragama - wajib bertanggungjawab terhadap perkahwinan dan rumahtangga.
Sekian.

Tanpa Nama berkata...

kutapailak ...

relax mantot kite kena cool serta rasional ngn mereka2 ni....biARLAH diorang nk ckp pe.....paling penting kat sini dr seribu yg bace entri lu....dlm 900 paham pe yglu nk sampaikan beb....tu lg penting....sabar mane de limit kan...tp lawak beb bace komen2 bijak pandai yg tbe2 emosional ni...hahaha....kasihan mereka....

Tanpa Nama berkata...

Ape yang aku paham kat sini, mantot just nak cakap yang , Men cant live without sex.
ITU ADALAH FAKTA.
SEX IS THEIR FOOD.
peace y'all

komen dari seorang isteri.

suami org... berkata...

Kami suami isteri sama-sama baca entri ni dan lepas baca dia tnya aku ttg kebenaran di sebalik entri ni....

Thanks mantot sbbkan entri ni membuatkan aku dpt meberitau isteri aku ttg perkara yg selama ni aku na btau tp xtau nak bgtau camne... Ia amat membantu kami dlm rumahtangga kami utk clear up hal sex ni....

Tanggungjawab dan dipertanggungjawabkan,
budi bicara dan tolak ansur,
memahami dan menghormati...k

Automated Trader berkata...

alahai. pelbagai maki hamun ada. huhuhu. pendapat sy, ada kebenarannya entry mantot ni. Kita kan berpijak di bumi yang nyata. Maybe diorang dah tersalah tafsir entry2 kamu sebelum ni. Mungkin mereka lihat entry banyak melebihkan kaum lelaki dan semacam jatuhkan kaum perempuan. Mungkin begitu. Atau mereka takde pengalaman? Atau mereka sedang dalam masalah dan lepaskan disini, dan masalah itu berkait rapat dengan entry ni? huhu. Segalanya mungkin :D

Sang Merah berkata...

in heaven.....sex all d wayyyyy kih3 :P

Zonkers berkata...

Mantot, gesel kt bantal peluk je mantot. sure puas hati. xyah guna tangan..nanti ada muscle.

yuna berkata...

kelakar giler babeng...
benda yg fakta pun nk ngamuk n xleh nk trime....hakikat kan...
pempuan pn klo dh lama xdapat, g cr jantan gak nk puaskan...so xpayah la nk melalak lebih...budget mcm diri tu bagus sgt...

Lelaki jgk berkata...

Tot... bini wa cite blog lu kecoh kat twitter (among the ladies).. hahaha.. wa dah bace dah lu punye blog bf dia bgtau wa.. wa gelak gile coz cara bini wa cite, dlm twitter lu sounds like 1 of a kind punye manusia (pervert).. lepas gelak sambil guling2.. baru la aku cite ape yg ko nak smpikan.. bknnye nak downgrade kn kaum hawa.. and the truth fact about lelaki... agak2nye that's y sometimes it's hard to tell the truth.. sbb it can be easily miss interpret..

Senyum x perlu kata apa2 berkata...

Bl da lps bsalin nie, br aku akui pendapat mantot, mmg hubby kesian kt aku tp dlm ms yg sm x dpt nk thnperasaan ingn bsama tu, nk x nk.. Aku tlg gn tgn gak. Sbb aku pn fhm perasaan sangap klu x dpt bsama. So nk kecoh apa.. Lyn la mn yg mmpu... Hubby pn fhm yg bwh tu msh x shat lg

100% Jade berkata...

Tak la lama mana pun kena tahan rasanya, compared to isteri yg kena ke hulur ke hilir dengan perut besar dan sakit pinggang then saat nak bersalin. takkan tu pun tak boleh tunggu? ok, fine, nafsu susah nak control yada yada yada, tapi kalau lelaki tu betul sayang isteri dan appreciate isteri, insya-Allah boleh control.

Tanpa Nama berkata...

incek mantot, saya amat berbangga sebab ada jugak lelaki nak mengaku benda2 macam ni. syabas. at least lelaki lain [termasuk bini2 orang] take note benda ni sebab ramai perempuan menidakkan atau membangkang lelaki menuntut nafkah batin ketika bini dalam pantang..

haritu bila lady rara bagi nasihat suruh ikut je tuntutan napsu suami, ada yg butthurt maki2 kata bodoh la itu la ini la. siap suruh dia hapdet blog lucah-laki-bini dia je tak payah komen entry org. tapi ternyata betul kan apa yg dia cakap?

Tanpa Nama berkata...

Hidup berumah tangga kena ada tolak ansur dn komunikasi
Suami tlg ringankan beban isteri
Isteri tolong ringankan horny suami

X blh selfish

Suami tlg jaga ank n wat keje umah
Isteri tlgla hand job or blow job

Bukan susah pon...hahahaha

Dilla Abell berkata...

Haha aku stuju dgn ko.