September 08, 2011

Apa Benda Sebenarnya Yang Diorang Marah Sangat Dengan Mat Sabu Ni?



Gambar langsung tiada kaitan dengan tajuk.

Saja aku nak share.Aku pernah nampak seorang awek blowjob boifren dia dekat parking basement.Sedap jugak la tengok.Lama jugak la aku berdiri depan kereta dia sebelum diorang perasan.

Nampak aje aku terus start enjin blah.
Tah sempat ke tidak zip seluar aku tak sure.

Couple Melayu lak tu..takpelah...asal diorang tak murtad....yang penting...Islam....

22 ulasan:

Nia Dhani Nasir berkata...

Ade kena mengena ngan tajuk ke???

MissViVio berkata...

lari dri tjuk trus. huhu

Sang Merah berkata...

aku ske sarkism last 2 kih3...

LS berkata...

AHAHA, ending tu bagus.
Biar berdosa maksiat jgn berdosa murtad. :D

mr edz berkata...

best nye

KiD berkata...

takkan melayu hilang di dunia.

Eric berkata...

aku orang yang rajib blogwalking :)

Marhaen Kacak berkata...

klu artikel di atas kat blog gossip lain konsep nyer

klu artikel ni kat blog mantot ni..lain konsep nyer..haha

Untuk Renungan Umat Melayu Islam : Kau Masuk Gerakan Islam Ingat Kau Dah Hebat?

Tanpa Nama berkata...

hahahahahhahaa, mantap gile sial sarcastic

fuad ansari berkata...

tak nampak langsung perkataan mat sabu dalam isi kandungan entri.. (",)

kan susah kalau tak kawin.. dah kena buat aksi2 terlarang kat tempat2 yg pelik..

Darus Interferon berkata...

takkan melayu hilang di dunia, itu tema entry ni...

Diana @ bilakukatacinta berkata...

"asal diorg islam..yg penting tak murtad..."

really don like this statement...

Tanpa Nama berkata...

@diana

dont like sangat2 kan

mcm tu la yg jd kat malaysia

nantak la sape pn yg jd PM, biar la diorng cane pn, janji Islam, janji Melayu

Master Yoda berkata...

kah kah kah...kembali dh mode sarkastik lu Mantot..

terbaik...

Tanpa Nama berkata...

Ko mana tau diarog tu bf & gf..ntah2 diaorg tu dh kawin, pengantin baru lg..dh x tahan, ringan2 dlm kete dlu...haha

Tanpa Nama berkata...

Blowjob tu ape mantot....kah kah kah..

Nasihah Nasir berkata...

hahahahhaah..tumpang gelak..penat cri kot2 ade "Read More"..

rizal berkata...

apa yg ko tulis tersangat la bersangkut paut dengan tajuk tu...kalau orang tak paham...xleh la nak salah kan deorg...

secret berkata...

Sebenarnya mode raya mantot tak abis lagi..

Tanpa Nama berkata...

ape pulak nak marah sanggat ngan mat sabu...namewee lagi teruk pun sekarang dah jadi pelakon...rilek je..xde ambik tindakan pun...lagipun bising2 tu saje nak cover kes kecuaian yang menyebabkan kematian wartawan kat somalia..hampeh

Tanpa Nama berkata...

ape pulak nak marah sanggat ngan mat sabu...namewee lagi teruk pun sekarang dah jadi pelakon...rilek je..xde ambik tindakan pun...lagipun bising2 tu saje nak cover kes kecuaian yang menyebabkan kematian wartawan kat somalia..hampeh

azim~ berkata...

hey mamat tu nga q nak bayar tol la..ngam2 lak duit dlm drawer abis..tu yg dia amik tang situ..gf dia simpan cash kat situ kot..takut kna ragut mayb..hurmm
;)