Januari 25, 2011

Porno Percuma Untuk Suami Ketika Shopping Yang Lazat Tetapi Awkward

Dalam banyak-banyak benda yang seorang suami kena buat,ada satu aje benda yang sangat awkward yang kadang-kadang membuatkan aku tak nak buat.

Membeli pakaian dalam wanita bersama isteri.

Nak tak nak,sebagai seorang suami yang penyayang,nak tak nak satu masa kena buat jugak benda ni.Jadi,pengalaman yang pelik ini perlu dilalui oleh semua suami.Kalau anda boifren dan awek anda suruh teman dia gi beli,itu tandanya dia gatal dan dia nak tidur bersama anda,sebab awek tu takde perasaan malu.Jadi,ajak dia beromen,mana tau rezeki anda.

Sebagai seorang lelaki yang berdarah panas,benda yang paling awkward sekali adalah bila aku terpaksa berlegar-legar kat situ dan aku adalah satu2 nya lelaki di situ.Ketika itu,aku dikelilingi oleh makcik2,amoi,awek,gadis,nenek yang sedang cuba meletakkan pakaian dalam ke tubuh mereka untuk diukur saiznya.ITU ADALAH SATU BENDA YANG SANGAT JANGGAL APABILA MELIHAT SEORANG NYONYA TUA MELETAKKAN SELUAR DALAM DI TUBUHNYA...kalau gadis,aku boleh tolong ukurkan dengan menggunakan kiraan jengkal.

Perkara kedua yang sangat awkward,adalah apabila di department pakaian dalam wanita,aku dikelilingi oleh gambar-gambar separuh bogel awek2 cun.Nak tak nak,mata akan secara automatik terpandang cleavage gadis-gadis itu atau lebih teruk lagi jika aku perasan ada antara gambar2 itu,cameltoenya jelas kelihatan.

AKU LELAKI!BERNAFSU BUAS!Takkan aku tak nak tengok benda tu?Kadang-kadang bila berdiri kat situ,aku dapat merasakan seolah-olah gambar2 tu sedang memanggil aku supaya meratah tubuh mereka dengan pandangan kuda liar aku.Jadi,aku assume,selepas kahwin,tak ramai lagi lelaki yang nak tengok porno..waktu itu adalah satu2 nya masa dibenarkan oleh isteri untuk melihat cleavage gadis lain secara teliti.

Tapi sekarang ni aku masih berdua lagi.Belum punya anak.Apa akan jadi kalau bila dah ada anak nanti?Macam mana aku nak explain kat anak aku kenapa gadis2 digambar tu berpakaian macam tu?Siapa target audience mereka sebenarnya?Isteri aku ke AKU? Kalau anak aku kantoi aku duk tengok gambar tu,macam mana?

Apa aku nak explain kalau anak aku tanya aku,"Abah,abah,kenapa abah duk tengok gambar tu?"Tak ke itu adalah satu situation yang sangat-sangat awkward?

Takkan nak bagitau dia,"Abah bernafsu kuda liar,nak.."

33 ulasan:

tieykah berkata...

hahaha.

abes abah nk jawab ape kt anak t?

@rep berkata...

bukanker abah adalah kuda?

Sky0ne berkata...

hahaha jawapan yang last tu mmg la amat cilake

Tanpa Nama berkata...

pokok pangkalnya iman! kalau iman tu teguh, datang la pretty zinta pun aku tak kisah hahaha

fatt berkata...

speechless....sengal la aok ni

eszol berkata...

hahahaha

gua pon ade bwat series Awkward Moment


tapi cerita yang ni belom tersiarkan lagi

ila ni berkata...

hahahah!
baru tau, ingatkan semua lelaki ngengada nak masuk bahagian tu hahha. serius tak suka makwe yang jenis bwk pakwe ke tmpt tersebut, malu orang lain nak shopping benda alah tu.

oni berkata...

mengong mantot hahaha

afrohead berkata...

try dulu bagitau kat bakal anak macam tu. mana tau dia faham.

haha

zX berkata...

lenkali pergi tu pakai la cermin mata hitam .. gerenti tak kantoi ngan anak lagi hahaha

Millenuim (Boring la nama Anon) berkata...

"Siapa target audience mereka sebenarnya?Isteri aku ke AKU? "

Jawapan utk Mantot - Utk kau la!! Nafsu dah datang, terus tarik bini balik rumah.

Jawapan utk isteri Mantot - Tu tandanya, suruh la sang suami beli banyaakkkk lagi bra seksi utk isteri ustazah tersayang.

Jawapan utk bakal anak pompuan Mantot(umur lingkungan 2-18 tahun)- HARAM pakai macam ni kat public, dlm masa yg sama jangan plak buat bikini fashion show kat rumah. Sorang2 dlm bilik air cukup aaa.

Jawapan utk bakal anak lelaki Mantot(umur lingkungan 2-22 tahun)- JANGAN TENGOK! HARAM! Jangan sesekali kau menentang atau menafikan hukum Allah.

“Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: Hendaklah mereka menahan pandanganya, dan memelihara kemaluannya; … Katakanlah kepada wanita yang beriman: Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan kemaluannya, dan janganlah mereka Menampakkan perhiasannya, kecuali yang (biasa) nampak dari padanya. ...” (TQS. Al-Nur [24]: 30-31)

Imam Ibnu Katsir dalam kitab tafsirnya menjelaskan: “Ini adalah perintah dari Allah swt kepada hamba-hamba-Nya yang beriman agar menundukkan pandangan mereka dari apa-apa yang diharamkan atas mereka

Bukan tak boleh tak tengok, orang2 mcm korang saje suka bagi alasan... kerana aku lelaki la, kerana dibenarkan oleh isteri untuk melihat cleavage gadis lain secara teliti la, bernafsu buas la., bla.. bla..

Boleh ke kita menjawab cenggitu kat akhirat nanti? Jangan TENGOK perempuan bogel, abis citer..
.
.
.
.

Heh... sejauh ni kau TENGOK entri aku ye?

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha...kuda liar..mmg haramjadah punye jawapan..tp aku setuju dgn ko tot..kekadang bila aku ternampak awek/amoi cun masuk fitting room smbil bawak 2-3 pcs bra, otomatik mata aku bleh bertukar jadik mata superman..mcm boley tembus je vision aku through fitting room tu..hahahahaha...

Nota kaki: butik mana yg ko ada nmpk gmbr model tu pnye cameltoe??hahahaha..nak gak tgk..

+d.O.Y.A.h+ berkata...

waakakakakakk :P

gary berkata...

big deal sangat ke?

by the time ko dah ada anak, aku tak rasa ko akan bawak dia masuk/pergi lingerie department.

Itu kalau dia tanya kenapa perempuan tu pakai macam tu. Kalau dia tanya kenapa lelaki tu pakai spender je, apa nak jawab? vice versa.

well its a common and everyday thing, masyarakat je yang buat isu ni jadi taboo.

so, fret not, bukan pergi masuk sex shop pon.

Hidup Sihat berkata...

"oh, patutla mak ada bela kuda kat belakang rumah tu." -jawab anak.

N berkata...

boleh pandang2...jangan pegang2..wahahaa

spankuning berkata...

apa purpose letak gamba model2 pakai bra and spentot tu?

bagi saya, target audience nya adalah wanita.

kalau saya, saya lagi rasa nak beli lingeries tu. sbb teringin nak jadi seksi macam tu untuk suami saya. ngeeee~ (gelak gadis) :D

Akulah Aqilah Itu berkata...

hahaha. sangat takleh blah jawapan last. =D

Tanpa Nama berkata...

Baik aku tgk Rosmah...lgpun kerajaan Oman yg spons dia..(maaf tak der kaitan)

kelibut berkata...

mantot dengan 2P nya..porno dan politik..

Tanpa Nama berkata...

Sambil bini shopping,tengok body salesgirl yang muda-muda pun best jugak. Tapi jeling-jeling aje la. Nak best lagi imagine yang mereka tu kekasih gelap korang. hahaha...tapi sekadar imagine sajala.

ayunda maajis berkata...

skali skala cuci mata apa salahnye..ahaha tp jgn smpai isteri ko pasan lak..kang dia mogok x masak..hambik

selipar hijau berkata...

ekeke..senget ah..dah bgi tunjuk,..memgla org tgok kan3x..ekeke

zacrin berkata...

layan kan jer bukan selalu..kalo sesaje masuk situ xbersebab ag pelik..so ada peluang bedal..

Tanpa Nama berkata...

xsuka pompuan bwk bf/hubby pg lingerie area..sbb secara otomatik laki tiba2 akan bertugas menjadi juruukur dada.nasihat utk pompuan2 kt luar sana xperlu kot bwk bf/hubby pg tmpt2 cmtu..aku rs laki pun segan..kau tot?segan x?hahahhahha

Zach Van Alley berkata...

baru malam semalam aku teman wife aku beli baju bersebelahan dengan section pakaian dalam wanita. aku tengok kat area tu ada sorang mamat tengah teman wife dia beli pakaian dalam. situasi dia lebih kurang macam yang kau cakap ni la. sadis. hahaha.

semah berkata...

HAHAHAHAHHAHA

Master Yoda berkata...

Gua dgn menggunakan kuasa veto gua as suami TAKKAN ikut org umah gua gi lingerie area...

Kalau dia nak gi shopping kat situ, silakan shopping sendiri...B

aik gua lepak kat mane2 corner, baca komik HK ke manga ke smbil tgu org umah gua abis shopping...

Lgpon,gua tak nak customer2 yg kt dlm lingerie shop tu ase tak selesa plak kalau ade makhluqat jantina lain masuk area tu...

Tanpa Nama berkata...

hahaha...terbaik!
-kechik-

Ara berkata...

oh, igtkn bile msuk tmpt tu ngn suami, suami lg nk wat merenyam ngn kitewww sbb da bernafsu....

Lovesucks berkata...

Nak tak nak,sebagai seorang suami yang penyayang,nak tak nak satu masa kena buat jugak benda ni.Jadi,pengalaman yang pelik ini perlu dilalui oleh semua suami.Kalau anda boifren dan awek anda suruh teman dia gi beli,itu tandanya dia gatal dan dia nak tidur bersama anda,sebab awek tu takde perasaan malu.Jadi,ajak dia beromen,mana tau rezeki anda.



LOLOL!! Aku memang sengaja beli underwear suh dia PEGANG dan BAYAR. Aku juga memang sengaja beli tuala wanita dan suh dia PEGANG dan BAYAR. Sebab nanti emergency fefek aku berdarah time jalan2, dia tau apa yang dia harus buat. Makasih.

Nikky berkata...

en. mantot.. topang copy wat pedoman rakan2 ye.. tenkiu2..

Tanpa Nama berkata...

sbg sorg pempuan, situasi itu jgk sgt awkward bg sy...lebih baiklah awak x payh ikut bini pergi kat situ...mengganggu ketenteraman perempuan yg lain...seriously..