Januari 10, 2011

(Contest) My Besh Fwen 4Ever Oleh EightDesign Boutique



EightDesign Boutique (atau dalam BM,Butik Seni Reka Lapan) sedang mengadakan peraduan My BFF Contest (atau dalam BM,Peraduan Sahabat Karibku) yang berlangsung sehingga 30 Januari 2011.Syarat-syarat dia mudah aje...tangkap gambar dengan kawan baik anda dunia dan akhirat kemudian hantarkan kepada penganjur.

Kalau ada sesiapa yang tak tahu apa itu BFF (just in case)..

BFF = BEST FRIEND FOREVER
kadang-kadang ada yang tulis
BESH FWEN 4EVR!

Tapi,sayangnya,peraduan hanya dibuka kepada kaum wanita sahaja tak kira lah peringkat usia,

Syarat dia mudah ;

1. Dua-dua mesti wanita
2. Baju mesti sopan
3. Tak pakai tudung pun takpe,jadi,aku syorkan pakai macam Anna Rafali (HOTTT!)
4. Posing tu kalau boleh senonohlah.Kalau yang tak senonoh,hantar kat aku "ultramantot@yahoo.com.my"
5. Aku rasa agama ke bangsa apa pun boleh join (tanya organizer)..sedihlah pulak kalau member baik kau Cina atau India menyebabkan anda tak layak bertanding

Kepada yang menang nanti (keputusan dalam bentuk undian orang ramai) kalau ada voucher buffet lebih,pass la kat aku.Sebarang detail lanjut boleh semak di EightDesign Boutique

Siapa kenal awek yang belah kiri tu?Nak berkenalan la....Aku malu nak tanya organizer.
Selamat bertanding.

8 ulasan:

Nani berkata...

awek belah kiri tu kan Rina Salleh, Juara Gadis Melayu Musim Ketiga

Tanpa Nama berkata...

btol2

Tanpa Nama berkata...

Eeeiiiwwww.. Disgusting. Selalu kutuk Rosmah, tapi minah2 berbaju ketat( aka bogel) ni korang puja2.

eszol berkata...

gua nak masuk dengan rosmah la

Rogayah Suparman berkata...

haha chillex la Anon. asal nak butthurt sangat?

Julia berkata...

rina salleh? yeke die tu? tp aku kenal die.. senior aku mase study kat utm dulu..

tass berkata...

Abang mantot!
Vote for us!
:D

ARC™ berkata...

awek kiri tu rina salleh..mmglawa dan kecik2 je orgnye :D