Januari 18, 2011

Justin Beaver Live in Malaysia


Teringat balik kepada satu kisah yang aku baca pasal seorang ibu dekat US,nak beli present dekat anak dia seorang budak lelaki berumur 8 tahun macam tu.Anak dia die hard Justin Bieber.Dia gi lah kat kedai CD dekat shopping mall,tanya kat salesperson situ..."Hi,do you have Justin Beaver CD?"

Aku bantai gelak depan PC on the spot.Memang sebijik.


Betul ke tidak cerita tu,entahlah.Tapi aku rasa benda2 camtu akan terjadi bila parents nak buat surprise kat anak2 dan cuba buat2 faham trend remaja sekarang ni.

8 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

nak lagi senang,panggil je Justin BIBIR....

aimi nadiah berkata...

adik ku salah sorang yg gilakan si justin ni.. aduh bdk2 zaman skrg..

mr edz berkata...

konsert lagi? balik balik konsert.. baik suruh Bik Mama nyanyi..

Nordin berkata...

jus tin bibir sedap tau

Hikari berkata...

BEAVER??

kihkih.. cerita betul ke tak aku tetap bantai gelak skrg nih..

zad berkata...

guest singer konsert JB ialah Rosmah Mansor. siap ada duet lagi :B

Raden berkata...

banyak kan konsert2

banyakkan program hiburan

baru la bole jadi negara maju...

hahahahahahahaha...

post-it-notes-pembunuh-lipas berkata...

btul tu, kekadang parents mmg cube nk paham ngan penuh confident! dulu masa trend kasut brand Converse ade member i mintak kasut tu kat ayah dier, kesian laa ayah dier cari sane sini x jumpe sbb die carik kasut CANVAS bukan CONVERSE LOL