Januari 01, 2011

Meraikan Tahun Baru Gregory!

10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

HAPPY NEW YEAR!
Rasa-rasa kau,berapa orang Melayu
tengah cium mulut awek dia sekarang ni?
 Kau rasa esok,
berapa orang pemuda gelak-gelak gelihati dan 
berapa gadis-gadis menangis
sebab diorang tak virgin lagi?


SILA AMALKAN SEKS BEBAS DAN MINUM ARAK!
SEBAB KALAU TAK BUAT,
BISNES ALKOHOL,CLUBBING,KONDOM 
DAN HOTEL BAJET
TAK DAPAT BERKEMBANG!


24 ulasan:

MATAHARI berkata...

haha. ramai dow.

Marhaen Kacak berkata...

hmmm...kayo tokey hotel bajet malam ni....kehkehkeh

Mesti Baca! : Umat Islam Yang Lemau : Bende Kecik Pun Nak Bising-Bising

Laici berkata...

esok@lusa masuk Harian Metroll..muka depan, seramai ### ditangkap di hotel bersama pasangan ketika meraikan tahun baru,### orang beragama islam ditahan ketika meraikan tahun baru di kelab dengan arak dan banyak lagi...hmph..

de_nataLie berkata...

tambahan...muka hadapan metro dan seangkatan dengannya...

"artis sambut tahun baru di kelab malam ditahan"...

SelamatTahunBaru berkata...

if only...
"menteri xxxx ditahan di hotel bersama xxxx kerana menyambut tahun baru"

ye mimpi jadi kenyataan

eszol berkata...

emm

sume atas dasar ekonomi dan kapitalis babi

Anak Ulu Cheka berkata...

moh kita rosakkan lagi negara kita ni...yg dah termengandung tu meh pergi sekolah kat melaka tu..sentiasa terbuka...arahan PM

MuJE berkata...

serius tokey hotel tengah dok gelak setan skang ni... nak buat hotel la camni..

eizt zahar berkata...

comulut tu baik2, nnt pkcik hitler mengamuk lagi. lol

CikLilyPutih berkata...

betul lah tu kan. Semalam sempat jugak tgk bebudak kecik nie cemolot masa tgk bunga api

Sca Ndx berkata...

happy new year.
terus terang..
hehe

ajim berkata...

mkn dalam entri neh.terangsng plak rasenya..

weed something out berkata...

*like*

lynn berkata...

aiseh. bf aku tak comolot lak sambut new year. huhu

baek duduk rumah bace yassin la

Tanpa Nama berkata...

mana2 Dewan Bandaraya ke Majlis ke kebingungan untuk membuang kondom2.

labu berkata...

tiap2 kali bulan 9, penuhlaaa suratkabaa dgn kes pembuangan bayi.. sbb aperr, sambutan new year laa beb

Anon berkata...

Benci sangat ke ko ngan malay nih? sampai dah tak nampak yg elok kat mata?

mamdoh berkata...

.: ada budak baru sampai dan baca blog nih, haha. kasiannn~ :.

Tanpa Nama berkata...

setuju dgn labu. tunggulah bln 9 ni. berlambak kes buang bayi.

anon: ni bkn nya anti melayu tapi ramai yang rosak adalah bdk2 melayu. biar cakap pedas, biar terasa. barulah ada rasa nak insaf. ckp halus2, mana nak faham

kay yea berkata...

siyes ramai!!~

Anon berkata...

mamdoh: xla. dah lama. cma ak xphm apasal dia asik duk kutuk2 org melayu. mmg lah ramai melayu yg rosak. tp lebih baik kita cari jalan nk upgrade bdak2 melayu nih. drp dok hentam camni. malu sy orang melayu.

Tanpa Nama berkata...

ntah2 budak melayu yang typical tu baca blog ni tak?

rasanya banyak yang lepak2 kat tangga monorail bukit bintang tu..

Tanpa Nama berkata...

yup setuju dengan anon 9:06pm

kalau dah nampak tak elok..elokkanlah.. bukan dengan cara cakap2 pedas, sinis, sindiran..umpamanya seorang ayah mengajar anak2nya yang sudah dewasa..adakah pendekatan begitu berkesan...pengalaman saya yang sudah mempunyai anak 2...cara begitu tidak berkesan..cara berkesan adalah mendekati mereka dengan kasih sayang..then barulah mereka sedar dan ikut cakap ibubapa. bagi saya semuanya bermula dari rumah...to cursingmalay..tahniah anda bakal menjadi ayah..ingat.. takkan masuk seorang lelaki itu hingga isteri dan anak2nya masuk syurga..jadilah pemimpin yang hebat untuk keluarga anda...didik anak anda supaya tidak terjadi sepertimana nasib pemuda pemudi di dalam tampalan anda...

Tanpa Nama berkata...

Ada anak pn xfhm.. igt sng ka oi nk dkati diorg? Da cba?? G la nsht.xpsal2 kna pnendg. Da nsht pn xdgr gk. Tu org duk ktuk. Kt msia da leh 2kar agama
. Bleh x tukar bangsa.. aku xnk jd melayu.