Januari 11, 2011

Insecure Apabila Kucing Cuba Mengintai Aku Mandi

Dalam dua minggu lepas ni,bilik aku dipenuhi kucing sebab nak merawat seekor kucing kesayangan isteri aku yang memerlukan blood donor kucing lain,jadi,kitorang terpaksa bawak 2 ekor kucing dari kampung ke sini.

Apa benda yang di mark oleh kucing-kucing ni?

1. Comforter aku.2 hari aku rendam.
2. Sofa dalam bilik aku yang dijadikan tempat kencing seekor kucing jantan bermuka gangster.Tenang aje muka bila dia kencing.

Bilik aku dah berbau macam kucing.Walaupun sayang kucing-kucing tu,tapi penjagaan diorang agak menaikkan darah sebab kucing-kucing ni bukannya kucing rumah,tapi kucing-kucing yang lahir di kampung dan membesar di kampung.Kucing Desa.Bila dah ada kucing dalam bilik ni,wujud satu perasaan pelik dalam diri aku.

Aku rasa insecure bila nak mandi.Rasa pelik bila menanggalkan pakaian depan kucing.Adakah aku tidak normal bila berperasaan sebegitu apabila aku merasakan kucing itu sedang memerhatikan tubuh aku tanpa seurat benang pun?

Lagilah pulak bila kucing member aku suka duduk depan bilik air masa aku nak mandi.
Aku rasa dinodai.Ni lah kot balasannya sebab selalu tengok cleavage awek seksi.

30 ulasan:

mr edz berkata...

mungkin kucing gay kot?

cik selamah kundang berkata...

ko hot sangat kot.hahaha

Haris Khairuddin berkata...

bengong ar mantot... rase insecure dgn kucing lak.. haha. ;p

Tanpa Nama berkata...

hahahha..aku pun rasa insecure bila katak ngintai,,mana la tau si putera katak..abis la

ejaMaria berkata...

hahaha... sengal la nko nih pokcik

ejaMaria berkata...

jap... jap... tengah pikir... ape gak nye kucing tu ngumpat nko... hahaha

jay berkata...

mcmana pula dgn cicak dan semut yg dok dlm toilet semasa anda sedang melunaskan hajat2 yg lain?

ch!natsu berkata...

haha sengal jerk..~

fatt berkata...

cerita ko ni mengingatkan aku pd kucing jantan kazen aku. dia mengintai kucing betina lain yg pegi buang air dlm toilet..maka, aku rumuskan kucing pun gatal..hahaha~

Hikari berkata...

takpe.. sekurang2nya tak berdosa menanggalkan pakaian anda di hadapan kucing

berbeza dengan menanggalkan pakaian di hadapan yang bukan muhrim.. DOSA BESAR tu.. hehe

zX berkata...

entry ni mmg bangang, bangang & bangang hahahaa

Ayu berkata...

i likeeee..

Khairi berkata...

tak normal tu bro. haha.

LS berkata...

HAHAHAHA! cam celaka la bang mantot!

Cik Agogo berkata...

aku ingat aku sorang je rase insecure bile nak salin baju time kucing sibuk masuk dalam bilik...

siap kucing tu pura2 tido lagi sebab dier tau aku rasa insecure.

free compass berkata...

paling tak selesa time cicak intai aku mandi. cicak pun boleh mengintai?

f7 berkata...

aku igt kucing aku sorang je dok dpn bilik aku ms aku mandi

fatan fauzan berkata...

apa pulak perasaan lalat,tiap tiap kali harung taik kau bila sedang berak?osem gilaaa

Tanpa Nama berkata...

buduh.hahhaha lawak2 dipetang hari..

Tanpa Nama berkata...

kucing sy pun suka tgk xtvt sy.seb baik kucing betina...heee...

lg satu dia cukup jeles sy dok ngadap laptop lama2, elok ja dia nek dok ataih keyboard...huhu

[AMR]ReenaRawee berkata...

owhh~
kucing pn ada donate blood jgk eah..??
darah dorg ada berapa jenis nieh..??
kucing sakit apa yg nak kena masuk2 darah..??
yg dok dpn blk air tuu pulak sakit ape laa agk ny ye..
hmmmm~
O.o

Tanpa Nama berkata...

mantot. org cakap kucing ngan pregnant lady tak elok bersama. aku tak tahu betol x. pernh baca.

PapaseedTorres berkata...

haha.. kucing ko tu kaler ape?

aku saspek kucing tu nk tgk bulu ko la.. die nk compar kaler kot.. bulu sape lg cun kaler die.. haha..

Tanpa Nama berkata...

pembetulan, bukan "diorang" tapi "diokucing". heheh

Ko kenapa?

Tanpa Nama berkata...

aku pun sama la...sebab agaknya kucing ni bijak sikit...dia boleh mengumpat gak...wakakkaka

Jasmin Hassan berkata...

Mantot, kalau isteri mengandung jgn bg dia dekat dgn najis kucing. Virus/kuman dari najis kucing boleh masuk blood stream manusia and kalau mengandung baby pun boleh terkena virus tu. Hasilnya nanti baby yang kurang upaya. Nama penyakit tu toxoplasmosis. Google it k. Risau sbb dah tgk org yg terkena. Baby dia x pnjg umur.

Jasmin Hassan berkata...

Lupa nk ckp, risk dia tak tinggi tapi beringat je lah.

Mantot berkata...

thanks jasmin.

aku tau pasal toxoplasmosin tu.kpd sesiapa yang pregnant dan ada bela kucing,aku just nak inform;

sesiapa yang risau boleh gi HUKM utk buat check up.free rasanya,vet yang bagitau aku pun tak berapa sure tp mmg boleh gi cek kat HUKM.

Tanpa Nama berkata...

haha...apekejadah ko strip dpn kucing tu....msti la konfius binatang tuh.....haha

Tanpa Nama berkata...

encik mantot,

kes kencing tu kalo xnk kasik,spray air limau ke airwick yg lemon..kucing sensitip bau limau2 ni,die xsuka...kalo ada satu tempat die suka berak ke kencing,gosok kulit limau nipis kat situ..insyAllah..

kucing ni curious,kalo tunggu dpan bilik air tu saje je tu...kekdang die nk masuk sbb bilik air sejuk..

sekian dr pemilik 3 ekor kucing jantan..