Mac 24, 2010

Demam Lalu Mimpi Indah Zooey Deschanel


Dia ni,body langsung tak menggiurkan.Tapi aku suka gila dia. Tengok la cerita Yes Man.Comel aje dia.Macam anak kucing.

Aku rasa macam nak demam.Aku takde mood nak menulis.Esok aku kena kerja,kalau tak aku behind schedule.Aku tak suka sakit tekak.Bila sakit tekak,makan apa pun jadi tak sedap.Aku nak isteri aku ada sini suap aku makan ayam goreng.

Tak best long distance marriage ni tapi apa advantage dia long distance ni?
Hehehehe.Pandai-pandai la fikir bergantung kepada kesucian otak anda.

14 ulasan:

crayon berkata...

boleh pi thailand

mr. hafis berkata...

tgk cerita 500 days of summer. lagi giur gila zooey.

Dashing Days berkata...

sian lu bro..tp betul gak..saket tekak nih..lain macam die punye effect kat perut hehe aku doa kau xdemam la hehe

buruh berkata...

advantage=toceng

Ejamaria berkata...

pandai2 la bawak diri... ala cam tak biasa bujang pulak...

Ainee Cumi berkata...

hemm.. dapat menginap di rumah mak sendiri

ஐsHaLLotஐ™ berkata...

betul~ kena tgok 500 days Of summer...

zoey sgt sgt comey kiyut manis manis gula kapas dengan mata bundar biru biru laut jernih dia..

so sweet ;)

Tanpa Nama berkata...

zoey sgt kejam dlm 500 days of summer..tapi die tetap comel.

CAHAYA berkata...

dia comel2 blur. bukan laki je suka. aku pun sker gak!

Othman Juliana berkata...

lpas 500 days of summer, jmpe autumn plak~ awesome! *yeah, zoey nmpk skema tp tetap comei~

Muhammad Adlail Noorazam berkata...

argghh!
ni awek aku la!
mcmane ko de gmba die.
haha.

MisZZy aYien berkata...

promote2 tgk 500 days of summer... best2 ;)

noname berkata...

muka cam katy perry :D

ザ-sylver-shooter berkata...

aku suke time die nyanyi, lirik lagu macam gampang..hahaha