Mac 02, 2010

Winter Olympic Special : Gadis-Gadis Kesejukan Tetapi Hangat

Sukan ini namanya "Curling".Aku tak pernah tau sukan macam ni wujud.Saja aje la aku layan Winter Olympic ni,sebab terbukak dan tertengok.


Sorang tolak batu besar tu kemudian kena ada dua orang follow sambil gosok2 lantai untuk kontrol speed kat mana batu tu akan berhenti.


Ramainya player-player hot main sukan  "curling" ni.Aku tengok kat TV biasanya yang dah berumur aje yang main sukan2 ala-ala macam ni,macam bowling padang.


Lama la jugak aku layan curling ni.Tak paham pun apa yang diorang cuba buat. Nampak macam main guli.


Cute gila atlit USA kat atas ni.

Dia ni figure skater.
Dan dia ni pulak snowboarder.
Cool!

Gambar bonus sebagai menyokong Gagasan 1Malaysia
Zandra Aziela,player bowling negara.Air cond kuat macam mana pun,dia tetap maintain,
tak perlu baju tebal2.

21 ulasan:

Khairi berkata...

peh. cun siot haha.

IrshadBanuri berkata...

Zandra Aziela?
wow!!!

saya.L-A-N-N berkata...

Zandra Aziela? She is absolutely HOT. no doubt.

YobSumo berkata...

hahah. baju tebal hilang skill woh!

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

bju tebal xleh bongkok kot tot..haha

Serupademo berkata...

tengok pun dah naik hangat - kalau macam ni tak payah pakai heater.

Tanpa Nama berkata...

stim bai...

Sharul Ezham Rosli berkata...

pas ni kite wakil M'sia lak sukan winter ni. ta pon sumer ke. wakaka

Tanpa Nama berkata...

ada bunga dalam hati~ :)

hitam berkata...

dah kawin pun gatal lagik ke? hoh hoh!

iskandar berkata...

Curling tu mcm main guli je tot, sapa paling dekat dgn bulls eye tu and berjaya jarakkan opponent dia point lagi tinggi. Tahun lepas company aku punya team building gi main menatang ni la. Tapi awek2 curling mmg hot2... Downhill ski pun orait gak... Aku sejak dok sini layankan je, dah mmg live kat semua channel.

psychopath berkata...

cun.

Tanpa Nama berkata...

mantot... awek figure skating tu sapa nama dia haa??? perform mana????

Tanpa Nama berkata...

mantot... awek figure skating tu sapa nama haa??? dia perform mn????

Tanpa Nama berkata...

mantot... awek figure skating tu sapa nama haa??? dia perform mn????

Tanpa Nama berkata...

mantot... awek figure skating tu sapa nama haa??? dia perform mn????

mantul berkata...

layan dowh curling ni..1st time sukan camni, besh pe!

Nerzhul berkata...

atlet russia selalunya hot, walaupun negara mereka sejukk.

LiSaSuKe's berkata...

figure skating paling cun!!!

brat2104 berkata...

perghh.. mereka semua cun!

Tanpa Nama berkata...

ak suke care ko perli pompuan tu.hahha.bez la kalau dapat jupe ko