November 15, 2008

Perempuan Dalam Politik

Di bawah ini aku letakkan senarai 3 perempuan yang terlibat dalam politik secara serius yang aku rasa paling cun dan anggun.

Yulia Tymoshenko
Dia ni PERDANA MENTERI UKRAINE.Umur sekarang dah 48 tahun.

Maria Rosaria Carfagna
Italian Minister of Equal Opportunity
Berumur 33 tahun

Queen Rania of Jordan
Isteri kepada Raja Jordan sekarang,seorang pejuang
hak asasi manusia

Dan yang dekat Malaysia pulak




Nasib baik la ada Nurul Izzah


Duit AP dah berlambak,rasuah makan dah berjuta,takkan la membership gym pun takleh nak apply.Beli aje la I-Gallop ke,duduk la atas tu sejam dua.Baru la sejuk sket mata memandang.Hati rakyat dah panas,apperance tu bagi la indah sket.

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nasib bek altantuya dah takde..klu tak masuk gak ranking ko ni mantot!:P

Tanpa Nama berkata...

hahaha lawak2

Tanpa Nama berkata...

yg malaysia punyer sume cm singa hahaha

Che underscore Lee berkata...

baru aku perasan muka rafidah aziz dlm pic tu macam sorg pelakon komedi hongkong yg ade jadi pengacara rancangan gameshow selalu kat tv ptg2 tu hehe..

Tanpa Nama berkata...

dah makan duit haram banyak sangat, jadi muka hodoh lar, hahahaha

perfectwater75 berkata...

hahahah....hehehehe.....hihihhi....huhuhu...

power lu beb!

thx!

anti-illuminati berkata...

hei mantot,
malaulah kita kat malaysia. takkan kau tak leh buat touch-up atau photoshop sikit..

Tanpa Nama berkata...

wow, seyesly.xpnah prsn pon b4 diz.thanks sbab sdarkan aku.hahahahaha!!~

Mantot berkata...

nak touch up tu bole..tapi sape sini yg sanggup mengadap gamba2 tu nak touch up kan?

tengok lame2 rase seram beb..
hiihiihii

Ron Jerem Lee berkata...

can we put a rule in future PMS women are not allowed to sit in parliament? :-P

sedzeppelin berkata...

bukan lawa pon izzah....kang da tue.. muke cam rafidah gak.. haha

tapi tymoshenko tu mmg hot la.. ng laki org lain pon die main..

Sepol Utusan berkata...

BRAVO wa suka ini entry hahahaha

Tanpa Nama berkata...

bravo! inilah dia orang-orang pembangkang. patutlah banyak doa pembangkang tak makbul. barulah aku paham kenapa. pasal orang-orang dia macamni.

Tanpa Nama berkata...

orang atas aku ni memang mangkuk!!
apa kau ingat asal orang pembangkang macam ni ke perangai??
macam kau orang kerajaan doa kau makbul sangat??
kau ada geng dengan ALLAH ke apa tau sape doa dia makbul sape yang x??
kau orang kerajaan,malaikat sangat ke??
baik sangat ke nak kutuk2 orang ni??
nak tegur2 orang cakap la baik2,ni macam perasan bagus je bagi advice tu...
aku bukan orang pembangkang dan aku pun x suka dorang ni kutuk2 ladies dalam post ni,tapi masalahnya macam la kerajaan 'kau' ni ni paling suci,paling baik!!!
ludah ke langit kena muka sendiri balik bai...