November 17, 2008

Lalu Rosmah Pun Mula Bersenam...

Jangan pandang remeh amalan bersenam - Rosmah


Mungkin kerana jeles melihat gambar Perdana Menteri Ukraine,Menteri Itali, Queen Rania dan Nurul Izzah di bawah,Rosmah Mansor,bakal Perdana Menteri Malaysia pun mula melakukan aktiviti senaman agar dapat menandingi kejelitaan mereka2 tersebut.

Mungkin dengan harapan agar dia tak di samakan lagi dengan 3 orang Wanita dalam UMNO tersebut.Tapi tak tahan headline dia tu,setakat baru nak start bersenam bila nak naik jadi Perdana Menteri,mungkin dah terlambat kak oi!

Gaya bersenam pun macam malas2 je nak bergerak.Mungkin kalau aktiviti senaman tu diadakan di shopping2 mall mewah rajin la kot dia pegi.Jadi,kita tunggu ajelah nak tgk boleh tak keanggunan Perdana Menteri Ukraine ditandingi oleh bakal Perdana Menteri Malaysia.

Link kepada berita asal

2 ulasan:

hoya berkata...

mantot.. ko ada contact laloq lagi tak? nanti tanya dia po ke tak reunion nanti.. aku minta tlg hang....

kuroneko berkata...

wahahahaha....funny, even more funny after reading the news.