April 08, 2008

Kalau Tak Hensem Macam Jude Law Jangan Jadi Gay


Aku tak pernah nak puji lelaki tu hensem.Pelik jugak masa mula2 tu,tapi lama kelamaan aku rasa tak salah kalau seorang lelaki lain puji kaum sejenis tu hensem.Bukannya minat tapi sebab aku kagum sebab ada lelaki yang kau boleh kategorikan cantik.Hahahah

Aku mula terpaut hati setelah menonton filem "Cold Mountain"

Dalam filem tu ada Nicole Kidman.Ada Renee Zellweger.Tapi,ah..kenapalah dalam hati aku sentiasa aku terfikir "hensem gila Jude Law" masa menonton filem tu.Lepas tu aku beli pulak "Enemy At the Gates."Ada Rachel Wiesz tapi ARGHH Jude Law hensem gila dalam tu.Beli lagi "Sky Captain And the World of Tomorrow" ARGHHHH!!! Jude Law lagi lawa dari Gwyneth Paltrow.Nak buat macam mane ni?

Adakah aku gay?

Lepas tonton filem "Alfie" barulah aku faham.Jude Law memang hensem gila dan aku bukan gay.Cuma kehenseman Jude Law tu membuatkan aku terpukau sebab dia memang lawa.Dengan mata dia yang romantis dan jelingan manja yang memukau aku rasa gajah pun boleh terpukau.Harimau yang garang pun boleh cair.Lelaki tulen macam aku pun boleh cair apa lagi perempuan.


JUDE LAW MEMANG HENSEM GILA!ARGHHH!
NI LAH POSTING AKU PALING MENGARUT SEKALI!

Jude Law
Rating 11/10

13 ulasan:

jo berkata...

mantot.. ko gay

Tanpa Nama berkata...

at last... confession of an unsure gay

-yem

a w e n g berkata...

berserah je la mantot. mantot law.

Tanpa Nama berkata...

wadda fak?
-aj3k

Mantot berkata...

hahaha...
mcm haram

Tanpa Nama berkata...

lu memang gay..

arEnA berkata...

jude law memang hensem thp max!!
dont be gay..gay suck!

Tanpa Nama berkata...

beb... gua tmbh lg. sah lu gay! ha ha ha . jgn mrh. biseks kot lu ni. kah kah kah....

jerry maguire, jr. berkata...

mantot? or montot? haha.. lawak je.

Tanpa Nama berkata...

uih..die mmg hensom!sokong 100%

iLOVEspeed berkata...

muka and suara Jude Law = adalah heavens for us girls (and gays).


tgk tak "a series of unfortunate events"?

dgr suare narrator?

suare tuh buat aku tgk citer tuh byk kali

third time aku tgk, bru aku bothr to find out whose voice it was.

it was jude law's.


MEMANG mencairkan!

Tanpa Nama berkata...

mantot ker sontot!?

jagong berkata...

aku baru nak mendiscover blog ko, sori mantot...ngee
aku tak mampu nak ketawe ke nangis bile bace post ko yg satu ni...adoi bang oi....ko ni..mmg tiga suku la..
tp tul la, jude law tu lawa.kacak.tp xde le smpi aku yg straight girl ni cair mlampau2..lawak r ko nih.