Ogos 19, 2014

We Are All Nora Danish!



Kepada yang tak dapat baca apa yang ditulis, "....Nora Danish terperangkap dalam lif." Aku tak sangka, itu adalah berita yang sangat news worthy, layak dijadikan rolling text headline berita2 lain seperti Krisis MB Selangor, Perang Palestine Israel dan MH17 punya mangsa akan sampai Jumaat ni. Mungkin slow news day semalam di Bilik Berita RTM.

So, persoalannya, kibar bendera separuh tiang Hari Merdeka ni sebab simpati Nora Danish? Tak ada ke orang nak buat grafik "We Are All Nora Danish" ?

Hahaha. Harap jangan sampai ada yang ajak boikot Lego. Anak aku main Lego hari2. Aku takut basikal dia kena pecah dengan samseng.

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

minah tu kan icon negara. segala kesusahan dan kesempitan hidup dia mesti dikongsi bersama rakyat msia laa. cerita gaza, apa ada hal? itu bukan icon melayu, itu org palestine.



(boleh ke cakap mcm tu?)

Tanpa Nama berkata...

kalau dia mengurat ko kat lego hotel tu...baru kau tau apa makna bendera separuh tiang

kaki pancing berkata...

Sementara tengah HOT kot

Tanpa Nama berkata...

Bukan dia yang sangkut dalam lift. Kakak, kawan & sorang lagi bf dia kot. Bukan lat legoland . Kat Hotel Lego.

Tanpa Nama berkata...

Sebab dia bakal menantu pak menteri kot. kot la...

Tanpa Nama berkata...

dah nama pon artis kalo korang tersepit kepala kat pintu lif 24 jam pon ada mak kisah...

Tanpa Nama berkata...

Lawak la korang ni.. dulu mak suruh jd artis xnk.. nk jd cgu la, nk jd engineer la.. skrg sapa yg kaya? Artiiis jugak..

muhammad hatim berkata...

bro mantot . pasal isu selangor cmne ?? tak sabar ngan dgr dr pendapat bro

Tanpa Nama berkata...

Hoi anon. Jgn kutuk Nora Danish. Org Kajang tu. Same cam aku. Hidup Nora Danish! Hidup juga Sate Kajang Haji Samuri!

Tanpa Nama berkata...

jangan ler salahkan nora dia artist jer, mana nak lawan lola tersayang hermmmm