Ogos 15, 2014

Image of The Day : OKU Bawak Superbike


Aku suka gambar ni.
Bukan senang kita boleh tengok OKU konvoi ramai2 naik superbike.
Hari2 naik wheelchair aje, boring jugak kan?

13 ulasan:

Rafael Andre berkata...

Adakah ini ditujukan kepada manusia yang upgrade atau downgrade

Tanpa Nama berkata...

Adohai, tu pun tak boleh baca. Biadap.

lkjhgfdsa berkata...

HAHAHAHAHA INI LAWAK BROOOO

Tanpa Nama berkata...

Itu parking lot untuk kereta oku,so moto dikecualikan....

Tanpa Nama berkata...

Hahaha tu semua budak2 cacat otak.

Ni pemandangan biasa di malaysia. Kalau org yg bertamadun takkan buat perkara mcm ni. Yg bawa keretapun byk yg perangai mcm ni.

Pelik jugak aku, takde ke akta/undang2 utk denda kesalahan mcm ni?

hikari berkata...

realiti di malaysia,

prasarana kelas pertama
TAPI
minda rakyat kelas ketiga

Lampi berkata...

Org bwak Superbike selalunya org kaya, org kaya selalunya bodoh. Sekian logic drpd saya

Fidel Castro berkata...

Golongan yang saya benci,geng superbike

Tanpa Nama berkata...

hahah..sokong! biasa yg park kt OKU adalah kereta mewah.
kaya tapi bongok akai letak kat lutut.

Tanpa Nama berkata...

err... yang belah kanan skali warna putih tu motot jenama apa haa??? mcm menarik je...

Tanpa Nama berkata...

Z1000

Tanpa Nama berkata...

geng superbike ni kbyknnya biadabbb..kalo kt hway tu bajet bgus mcm dowg je blh duk lane kanan..aku pena skali tu kena lps pada rnr seremban waktu mlm..aku duk lane tengah then bg signal elok2 nk msuk kanan..aku tgk clear aku pon mula la masuk..tbe2 dgn lajunya sekor ni muncul n tbe2 trus hon aku kuat2 n tumbuk cermin kete aku..masalahnya kalo ko da nmpk org tuka lane,knapa nk laju2 lagi..apa salahnya slow down sbb aku da msuk dulu br dia muncul..mmg celaka..glove dowg da la keras n nasib cermin aku tak pecah..jln da la tgh byk kete ms tu..bertimbang rs la skit..kowg tau la waktu mlm cm mn..blh konpius lampu motor n lampu kete..geng2 ni mmg bajet bgs n kurang ajarrrrr..sbb tu byk yg xcdent mampus kt hway...dowg nk kita sentiasa bg laluan kt dowggg..kalo ada geng yg krg ajar tu baca komen aku ni,aku nk bg tau ko mati nanti naik van jenazah..bknnya superbike ko tu yerrr..puiiihhhhh

Tanpa Nama berkata...

bersangka baiklah, dorang semua nak kencing express berjemaah, lalu parking aje yg terdekat dgn entrance tandas.