Julai 11, 2012

Orang Bangi Mengalami Kemasukan Warga Asing Secara Serius Dalam Sehari




Editor : Eh bro..mana cukup 20 ribu. Esok, kau up sket jadi 80 ribu.

Wartawan : Tapi bos, 80 ribu tu nampak sangat overexaggerate nya.

Editor : ....hummm....kau bagi naik jadi 50 ribu.

Wartawan : Saya ada situ bos, yang datang ada la sekelumit compare dengan sambutan masa ceramah Azhar Idrus kat Majid Hijau hari tu.

Editor : Fuck Azhar Idrus! Kau photoshop gambar kasi nampak ramai. Gambar semua kau crop biar rapat2 supaya tak nampak background. Ada faham?

Wartawan : Saya tak suka menipu ni bos. Masyarakat kita perlu tau yang orang Bangi tak suka BN lagi dah.

Editor : Kau nak ada gaji atau kau nak menganggur? Anak kau nak makan pasir? Pasir pun kena ada duit baru boleh beli tau. Jap, aku tanya kau..siapa bos?

Wartawan : Encik bos. Baik bos.

Editor : MELAYU!HIDUP MELAYU! Bersatu, Kita Bersatu, Dengan Setia Berganding Bahu, Jiwa Teguh Berpadu, Kita Rumpun Melayu! Jeng jeng jeng!

18 ulasan:

Cik Siti Fairuz berkata...

suka bangat ngn muka nyonya tepi najib "haiyaa, ini olang manyak kesian woo"

opah hang berkata...

kah kah kah sekarang ni utusan main puluh puluh ribu je... tapi gambar takdek... lain kali nak tepat suruh rais yatim kira guna teknik centimeter exposition mechanism topography...

Papa Dom berkata...

hahahahha, bodoh editor

Tanpa Nama berkata...

-Org Bangi

nampak sangat tipunya.. Pasar seksyen 1 tu besar mana sgt la weii.. adoi.. sadis betoi aku tengok angka tuh

Tanpa Nama berkata...

Dialog kau mmg terbaik haha.

Tanpa Nama berkata...

bro, ko dok bangi ke?

tp act mmg xsmpi 50k pn, ak g sbb dkt dgn umah.pg tu round skali, ptg lg skali.ms ak g pg yg ak nmpk bas rombongan org luar (maybe nk meramaikan)

ms ptg lak mmg mcm ko g psr mlm, rsnye psr mlm shell lg ramai org. ak tertanya-tanya gk, nape buat dkt bangi, bkn ke kerajaan da tau ini kawasan sape.lain la ko buat ceramah, stadium bangi tu pn full gile.

Prince of Noob berkata...

mohon semua rakyat malaysia pergi menghadirkan diri ke program jelajah #janjiditepati anjuran najib razak di tempat2 yg berdekatan dengan rumah anda...

hanafijaafar berkata...

pasar seksyen 1 tu kecik je, kalau letak 1000 orang pun dah tak boleh nak bergerak... nampak sangat menipunya..

Tanpa Nama berkata...

mohon noob banyak2 kan lagi menyemak kat blog orang lain...

Tanpa Nama berkata...

noob mmg slalu menyemak kat blog org , kat Jaya Negara pun ada.... anyway takde ke org bangi nk confirmkan kehadiran sebenar?
-coma-

Tanpa Nama berkata...

satu lagi skrip drama exaggerate rekaan dari mantat yg tersangat over dan khayalan semata2.. kalau nak kondem pun tak perlu buat skrip bodo macam ni.. nampak sangat kebodohan dan kerendahan tahap intelektual penulisnya macam mana. malu sial aku dgn kau mantat

Tanpa Nama berkata...

HIDUP MELAYU, HIDUP bn..HEHEEH

sero berkata...

eh bukan ke bangi ni dah lame tak nak Bee Yenn...

Tanpa Nama berkata...

mmg blog utk melayu2 yg bodoh. cursing malay... ur father should curse u for ever bring u to this world. patut tukar nama ko jd cursed malay atau bahasa melayu melayu sumpahan

Tanpa Nama berkata...

bn butthurt detected

Kump. Adik2 Keluar UMNO berkata...

~Zaman Peralihan - Kami Tak KEBULUR dengan Jawatan dalam UMNO ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Perhimpunan Agung UMNO - Pemuda Dan Puteri UMNO Menyalak Macam Anjing Gila ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


~Semua Rakyat Malaysia Belum Tahu - Pemimpin2 UMNO Terengganu Terbodoh Sejak Merdeka ~
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196


5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

Tanpa Nama berkata...

sape yg bodo ek? mereka yg telan bulat2 dgn propaganda gov & media penipu or mereka yg sentiasa refer to few sources utk confirmkan kesahihan news. Fakta adalah fakta.. tepuk dada tanye la iman..

Tanpa Nama berkata...

mmg dah terang2 utusan punye big shot mengaku editor2 kat paper utusan di train/dibenarkan utk spin.. Tp yg peliknye najib ngan rais xhbs2 kate alternative media yg bnk buat spin.. kuang.. kuang.. kuang...