Julai 31, 2012

Kempen Memboikot Sempena Ramadhan







19 ulasan:

Master Yoda berkata...

Dah boikot lama dah bro..La ni pakai BP, takpon Shell

Prince of Noob berkata...

ana dah lama boikot mobil, esso, caltex, bhp, shell, semua itu syarikat yahudddddd... ana hanya pakai petronas sahaja, at least bila petronas untung pekerja petronas jugak boleh dapat bonus 6 7 bulan, dan bila petronas untung pendapatan negara semakin bertambah, dan penjawat awam pula boleh menikmati bonus raya setengah bulan... dgn itu sokonglah produk tempatan

Tanpa Nama berkata...

Jom boikot Prince of Noob pulak...

Laici berkata...

Jom...aku sokong..kempen boikot dan ban noob dan blog buasir dia

ASyraff Ryu berkata...

sokong...

Tanpa Nama berkata...

Cukup2 la lagu merdeka 55 di politikkan.minyak pun korg nk politikkan.rosak2

Tanpa Nama berkata...

aik. dah mmg lagu tu terang2 propaganda dr BN.. "kini masa balas budi". so, sape yg politikkan dulu? dey... mau pusing ka?

Meow berkata...

senang lagi berckp dgn budak kecik yg cukup didikan tentang ape yg salah & ape yg betul. Kalo salah, maka salah la ia, kalo betul maka betul la ia.. no grey area. kenapa bkn petronas yg take over company ni instead of San miguel (Petron)? wallahualam.. kenapa MAS kene amik supply from this company instead of Petronas yg terang2 local company.. wallahualam.. guna la akal yg diberi sebaik mungkin..

Tanpa Nama berkata...

aku tarruk jugak apa minyak.. janji ditepati... haa..haa.. gurdit

Tanpa Nama berkata...

masing masing ada kepentingan sendiri...cuma antara yang nmpak atau tak nmpak jer...btw...why syarikat arak...why...??? dah xde syarikat lain ke yang dia leh guna untuk besi esso tu...puii...

-virus-

Tanpa Nama berkata...

betul tak aku cakap, org2 pembangkang ni adalah org2 yg kecewa dgn hidup mereka. segala benda salah, semua benda nak dikomplen. last2 ... kecewa dlm
hidup rupanya. MUAHAHAHA!!!!! Puihhhhhhtuih

Tanpa Nama berkata...

boo sama prince of noob...g dok diam dalam laut tu lg bagus la weii..hahah

Tanpa Nama berkata...

Jika rezeki yg diperolehi itu dgn cara betul. alhamdullilah.. tp jika rezeki yg dpt itu dgn cara yg tidak betul & indirectly akan memudaratkan / melibatkan org lain (I.e. issue AP, stadium runtuh, NFC & etc). maka mmg patut la kita menegur.. sebab tu la lagi senang ckp dgn budak2. Jika salah, maka salah la ia. dan jika betul maka betul la ia.. dah terang2 salah. bukannye semua bende salah.

@lutfihambalimr. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
@lutfihambalimr. berkata...

Apsal gi mana2 je ada si Noob ni? Blogserius, Amanz, MiloSuam. kau nak jadi Najib ke Noob? lepas ni taruk muka kau kat Bas Thong Aik pulak eh.

Tanpa Nama berkata...

noob kan gila kan perhatian...
ada masalah keluarga kot hahaha

Tanpa Nama berkata...

Noob, hang pilah komen kat blog Hanis Zalikha, mesti kasih sayang hang akan terubat...

Master Yoda berkata...

Aku tak support Petronas pasal duit Petronas ni dah bk kali digunakan utk bail out hutang2 gomen yg merepek-repek (sori, gua mmg ada sentimen kuat pasal isu ni)dan gua tak patriotik sgt melainkan isu support team bola sepak Malayia

Buat masa ni, mmg Petronas ni my 1st priority tuk isi minyak UNLESS kalau dah terdesak..

Master Yoda berkata...

Typing error:

Buat masa ni, mmg Petronas ni NOT my 1st priority tuk isi minyak UNLESS kalau dah terdesak..