Julai 23, 2012

Mukadimah Ramadhan


Cepat benar masa...aku rasa macam baru aje raya tahun lepas. Jadual aku baru lapang. Beberapa hari lepas, satu fakta yang aku sedari adalah, rupanya dalam mana2 Jabatan Kerajaan....ramai sebenarnya pakar multimedia.

Kalau dah ramai sangat pakar multimedia dalam negara...kenapa perlu kerajaan promote pembukaan kolej dan universiti yang khusus kepada bidang tersebut? Kita boleh save cost dengan pakai mereka2 yang dah sedia adalam dalam perkhidmatan awam, kan?

 Selamat berpuasa semua.

5 ulasan:

adam berkata...

selamat puasa jugak tot.

Benda tu satu cabang bisnes kot. Tak mustahil nanti Malaysia bleh buat filem power2. Haha.

Prince of Noob berkata...

selamat berpuasa mantot

btw kat jabatan kerajaan mmg ramai pakar, pakar IT, pakar engineering, pakar medical, etc2 yang dulunya hebat kerja kat swasta, kita la vendor kita la customer... tapi bila dah namanya masuk gomen, pakar mmg la pakar tapi budaya keje dah go with the flow mcm tipikal gomenlah... so selagi boleh bukak tender rm50,000 nak buat website, bukak je lah tender tu cari vendor tak payah susah2 pening kepala nak buat kerja...

ASyraff Ryu berkata...

Salam mantot..asal entry kali ni mcm pendek sangat jek,,,,buatlah cerpen ...hahah

Tanpa Nama berkata...

cerpen aritu ape crita? xde smbungn pn..

Tanpa Nama berkata...

Chiffon: A timeless fabric with regard to wedding dresses, chiffon is often a sheer fabric that is often combined with thicker materials to feature detail that will wedding gowns, such as cut out parts or masturbator sleeves. It can also be would always create sheets, underskirts, veils and engines, with its fantastic draping residences.
, Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. However just imagine if you added some great pictures or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and clips, this website could undeniably be one of the very best in its niche. Great blog!
,check my design [url=http://forum.voyagelegends.com/en/viewtopic.php?f=3&t=288282&p=461424#p461424%22/
]inexpensive special occasion dresses[/url]