September 27, 2010

Pengumuman Tidak Penting Hari Ini : Saya Demam

Aku demam.Aku mengharapkan belaian isteri aku.Tapi isteri aku takde sini.Jadi,sebagai penggantinya,aku cuba membelai diri sendiri.Seronok jugak rasanya.Hari ni takde update.Tapi sebab nak jugak postkan benda berfaedah (selepas posting yang takde faedah sblm ni) aku tolong promote kedai ni.Kepada gadis2 yang tak nak pakai seksi tapi nak pakai sopan2,silalah melawat blog dia.Kepada yang baru2 nak berjinak2 dengan tudung pun apa salah nya melawat.

Kalau lelaki nak suruh awek dia ke,bini dia ke,adik dia ke,anak dia ke,nenek dia ke pakai baju yang sopan,bolehlah jugak melawat sekali.Kepada yang nak bagi present baju kat awek tetapi mendapati selection baju di kedai teramatlah seksi,lawatilah blog ni.Order la banyak2.



Tolong member2.Aku suka tengok pempuan bertudung pakai style camtu jadi aku suka la kalau makin ramai pempuan Melayu pakai camtu sebab taste aku mmg camtu...lagipun kalau nak kawin lagi sorang,konfem isteri aku tak bagi carik yang seksi2.Mesti nak kena sopan dan bertatasusila.Makin ramai pakai sopan2,makin ramai lah yang dapat dijadikan kenalan dan seterusnya...ehem2...

Ciow.Aku dah mula rasa efek ubat yang aku makan.Makin merepek aku tulis.Wassalam.

18 ulasan:

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

<<<<------- pun demam jugak.. baru diserang pagi tadi..

Khairi berkata...

bagus2. byk dressing terkini untuk aku pakaikan watak heroin aku dalam next novel aku. satu hal nak tulis novel paling susah nak cerita bab2 pompuan.

thanks mantot.

che'ila berkata...

prnah beli kat 8 design..puas hati.

get well soon.
=)

Tanpa Nama berkata...

sopan ke baju baju yg dijuall tuu?

chenta berkata...

mcm ni ko kate sopan?? silap konsep mantot nih :p

Tanpa Nama berkata...

aku menyampah stail pompuan pakai tudung, pkai baju kecik2 yg kena pakai inner. Buat pulak ada yg pakai tights. Macam la berbogel.

Tanpa Nama berkata...

perempuan islam yang bertudung tapi kalau pakai baju yg sebenarnya direka untuk perempuan yg free hair, hasilnya, nampak sangat macam buah nangka pakai baju. serious tak tipu.

kalau tgk dgn mata kasar, memang nampak lawa je... tapi kalau tengok dengan mata hati, haa, mungkin akan nampak buah2 nangka berjalan.

aku mati2 ingatkan mantot suka perempuan pakai jubah. hahah! cisss~~

mamdoh berkata...

.: sori bro mantot. kureng aa kalau definisi sopan dan bertudung kat laman web nih. tambah2 lg kalo tudung dbuat pesen pelik2 macam tu. garis panduan per-tudungan ialah dilabuhkan hingga ke paras dada. labuh yang betul2 labuh, takdenye pulak kain blkg tudung terangkat diikat nmpak leher, atau tertengok dr tepi dpt tau berapa sais dada dia. (pndangan dr tepi itulah penentu saiz bra?) :-P jahat betul bro mantot nih.

pakaian2 rekaan diorg ni berada dlm zon kelabu. zon yg kununnya dkatakan menutup aurat, tetapi pndangan pertama apabila dilihat lelaki dan perempuan ialah, "mcm tak tutup apa2 pun?". info zon kelabu [http://ummuhusna99.blogspot.com/2010/08/andai-rasulullah-bersama-kita.html]. kalau betul2 sopan dan tak seksi dan Islamik dan boleh membawa anda dan saya dan mereka dan dia dan kita semua ke syurga, sila tengok link ni pulak. [http://ummuhusna99.blogspot.com/2010/02/pandanglahlihatlahjangan.html] yg gambar hijau tu yg sebaik2 pemakaian. mengelak bahaya dari syaitan lelaki dan syaitan perempuan, mengelak dari fitnah lelaki dan perempuan, dan yg bestnya mengelak dari murka Allah, mengelak dari kemurkaan Tuhan.

bukan nak ceramah, nak kongsi benda yg patut. kalau ckp tak patut juga, apakan daya. hati belum lembut lg tu. mudah2an lepas baca ni lembut jadinya, Ameen. mana tau "gol" pulak kita lepas baca blog nih, haduii.. :.

Mohd Affendi berkata...

salam,

aiseh tot... baju2 kt web nie mmg lawo, tapi still ade keseksian pd si pemakai... kena labuhkan lagi... bkn ikut fit badan si empunya...

sedikit fail disitu...

p/s: kalo bini halal pakai kt umah mmg mengancam hehehee...

Khairi berkata...

mantot, link hang aku turut promosikan dalam blog aku juga. bagus sgt kalau dak dak pompuan jual baju mislimah kat online ni. aku sokong gila gila.

Khairi berkata...

alah aku tak tengok habis baju2 dalam tu. dah ada orang ckap fail plak dah?

kak nina berkata...

tak cukup sopan dr segi syarak lg mantot..
tudung tak tutup dada...
baju ikut shape badan..

p.s. akak ingat koleksi ala-ala jubah atau maxi tadi..dah berangan nak borong...

yangbaik berkata...

semakin banyak BW... semakin tidak memahami isu sebenar... mengapa????

Mantot berkata...

BW tu ape Cik?

tunaa berkata...

*ada sense sarcasm di sini. hihi

nur berkata...

ahaha..mantot2. rmai yg tertipu ngan entri ni. agree ngan tunaa.wahaha.

Ara berkata...

bia la...kalo aku, aku ske...

and...xkan mantot nk perli kwn die sdri en mantot en?

@anonymous : mantot ckp "kalo x bersetuju pape ngn die, jgn pkai anonymous"

nurfaezah mat junoh berkata...

hhahha merapu nak kawin sorang lagi kew???huhuhu meh sy nak volunteer jadi isteri no2 xpon scandalll hahhahah