Julai 29, 2010

Keh Keh Keh...Jubormu Tetap Busuk Saiful...


Hehehe..tu la Saiful..lu meluru sangat.Suka sangat kata orang lain membuntuti kau..
Sekarang ni "peguam kecil-kecilan" pun lu tibai.Kalau takde angin masakan minah tu kena buang dari team peguam.Kalau ada angin,maknanya itu lu Saiful sudah kentut sebab dia adalah satu-satunya lelaki yang paling mudah kentut secara automatik kat Malaysia.Dengar khabar Anwar punya sebesar timun,wahahahaha...


Jadi..saudari Janna Syariza,bila kah saudari akan membalas surat cinta aku?
Aku percaya isteriku tentu memahami.Tapi sebagai isteri nombor 3..sebab Maya Karin baru cerai.

18 ulasan:

JePh berkata...

keh keh keh...
muka cam sedih je minah tu?

Tanpa Nama berkata...

KETUA HAKIM NEGARA:

Zaki Azmi berkata kes Lingam tak perlu disiasat kerana perkara itu dah berlalu. "Kita kena memandang ke depan," katanya.

Komen:
Kalau macam tu semua kes2 yang dilakukan sebelum Julai 2010 kat mahkamah gugur saja la. Fikir kes2 ke depan saja. Termasuk saman ekor...hehehe

A-Y-I-E berkata...

apa kejadahnya kalau kita perlu fikir tentang kes-kes masa depan.. kalau mcm tu.. saman ekor yang aku kena pada tahun 1999 tu.. duitnya pulang kan balik la... apa kejadah punya polis.. saman pada tahun 1999 baru beri suratnya pada tahun 2010???

mie berkata...

mantot,

rupe2 nye jantan yg ko tak berapa nak gemar tu...ala si AZWANA ALIA tu pun bengang kat Sayfool nih..walaupun ayat2 dlm blog dia caca marba aku tak bape nak paham..tapi memang jelas dia anti si mamat jambu ni..huhu..tak sengaja terbuka blog dia dan terbaca..haha..XD

ni blog dia..
http://silaserazwanali.blogspot.com

mie berkata...

mantot,

aku baru terbukak komen entri ko sebelum ni (Empat Gadis Hot Dengan Muka Inzal Masing-Masing)..heheh..

dah terlambat..aku da terpost link ke blog azwan ali..huuhu..jangan plak ko kata kat aku: "apa saja yang ko tulis terus hilang kredibilitinya apabila ko quote Azwan Ali...." XD

I am Nortrom berkata...

Bang Mantot, yg cun semua ko tibai bang, apa ni? Gua pun mahu juga.

de_nataLie berkata...

hahahaha..mantot, mantot..aku nk gak maya karin 2..

raina berkata...

wat pa maya karin
amek aku aaa
aku lagi lawa..iras rosmah bini najib..huhu

soumynona berkata...

pukimak ko mantot hehe

azwanali berkata...

muke cam sedih hape?
muke Scha klu di rotate ke kanan da jd mcm muke kena sontot ala doggie.
klu x rotate pon da xpe bleh kena gak sambil brdiri..

omg! pe yg aku komen nih..?
ko la tot muke orgasm la, tu la, ni la..hahaha!
sebelum Ramadhan punye post & komen eh..

Tanpa Nama berkata...

janna dah broke up dengan saiful, and dia dah ada boyfriend baru..

PutraRocker berkata...

tak paham wooot3 o_O

Tanpa Nama berkata...

maya karin ketiak busuk...

Tanpa Nama berkata...

Minah dildo ni tutup atas tapi apa2traffic boleh lalu di bawah!!

aku tengok muka minah dildo tu potong stim lah.

muka empat segi tak cantik lah.


orang nakal

Tanpa Nama berkata...

nasib negara di jubor sepul dan buret farah...

EyCa ZaKaRiA berkata...

patut la farah tu mintak putus tunang dulu..macam da tau2 je bakal kantoi mcm ni...huhuhu.....

Tanpa Nama berkata...

alamak!!! muka scha tu memang meransang tenaga batin.

Tanpa Nama berkata...

mau menagguhkan perbicaraan lagi ar tue...kahkah..