Julai 28, 2010

Empat Gadis Hot Dengan Muka Inzal Masing-Masing


Mungkin hanya aku seorang aje yang merasakan pinafore sekolah adalah satu pakaian yang sesuai untuk2 gadis-gadis nakal dan baju kurung putih dengan kain biru adalah satu set pakai yang sangat sensual dan lembut.


Aku tak kenal pun sapa dia tapi aku book yang pakai pinafore tu dengan Scha Al Yahya.2 orang lagi tu aku tak nak.

31 ulasan:

aremierulez/Amirul berkata...

yang pakai pinafore tu amoi. Dawan Jeremiah nama dia. awek Tony Eusoff

J. Love berkata...

diorang ni mmg students ke berlakon?

kyo_9 berkata...

owh.. baru tau pasal perkataan "pinafore".. thanks bro!

Tanpa Nama berkata...

cite mende nij??

Raina berkata...

drama k.i.t.a kat astro ria..pelakon haprak drama pun haprak..aku taw sebab tak larat berebut remote tv dengan anak menakan aku nak tukaq channel...

baru aku taw taste mantot neh yang gebu-gebu

scha hidung cam oink! oink pun hang minat ka?

Emira Darmia berkata...

raina : scha tu cun ape....

Khairi berkata...

Err... seriusly, budak sekolah tingkata 4 ke atas yang dah ada figure boleh ambil advantage ke atas baju kurung putih itu untuk show off saiz bra dan figure body diorang di sepanjang jalan ke sekolah.

ia satu manipulasi yg senang lantas terfikirkan oleh budak sekolah. lalu byang2 dibelakang tabir putih itu kita boleh lihat bermacam kaler, merah, hijau, hitam dan cokelat.

andai terlihat oleh lelaki gersang, jelas sekali dos criminal mind di dalam mindanya akan meningkat beberapa takuk.

naim jon berkata...

marsha ko tak kenal tot???

Mantot berkata...

aku kenal marsha..tapi taste aku lebih kpd wajah oriental.

apsal ngan hidung Scha Al-Yahya?

Bella Swan berkata...

Idung scha mcm oink oink bila di amati betul2..hahaha..
gadis skolah menjadi fav org skrg sbb tu video2 lucah pun byk adegan perempuan beruniform skolah..hahahha...

Kasmawati Jaafar berkata...

tak baik menghina ciptaan tuhan. yg mengata tu sempurna sangatkah?

JePh berkata...

aku baru nak cop 2 awek tu,skali mantot dh tapau dulu..cmno?hehehe!

Hidemichi berkata...

budak sekolah skrg pakai baju sekolah pun seksi...baju dalam tak mainlah. bra mesti warna pink!

oni berkata...

tibe2 rase menyesal tamau langgan astro. argh kapitalis!

brat2104 berkata...

baju putih ok.. dah suruh pakai chamisol tp degil..

lagipon, Islam dah suruh pakai tudung.. xnak pakai.. kalau pakai pon, singkat2.. kesimpulannya, budak2 ni yg saje nak menunjuk apa dorang ada.

I am Nortrom berkata...

bang mantot! kenapa selera kita sama? :))

Tanpa Nama berkata...

Ambil la bekas aku tu mantot. Hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Gurau jer tot.

Ara berkata...

tp bju kurung cpat berbau la..ahahaha! ;p tingat jaman aku g skola, panas...hahaha~

eszol berkata...

kalau lah bila ape yg ckp tu boleh jd kenyataan kn

Tanpa Nama berkata...

sharifah kena panggilan hangit pagi tadi..heheheh..

katanya kat faizal..

thank you very much!

p/s: syarifah itu scha..

Tanpa Nama berkata...

Dan kecoh semalam....

TIMBALAN PENDAKWARAYA KES LIWAT ANWAR IBRAHIM...kena PECAT!

Sebab GILA MAIN ASMARA dengan si KENA SUNTOT KOW KOW (sebagaimana dakwaan hanjj dia lah) SI GEBUZZZ ....SAIFUL Bukhary AZLAN !!!

'Eh hello HANJJJ ooi....

KO masuk mahkamah....MENUDUH ORANG MELIWAT juborin bangkai ko pun....tak abis lagi....ADA HATI MAIN ASMARA !!!

Sah sah SATU DUNIA tahu....betapa hilangnya maruah KO....mengaku KENA SUNTOT kannn???

Kes pun belum selesai...KO TAK ABIS ABIS....CARI PUBLISITI MURAHAN !!!

Apa jenis manusia ko ni HA??? Tak payah NAK COVERINA lah KAK SAIFULWATI ooi....

BUANG KAREN jerrrr! SEDEYYYY!!! '

'Padan si BETINA GAREK tu pun....

KO TU....konon bertaraf penting katanya!!! TIMBALAN PENDAKWARAYA....!!!

Eh MINAH ooi.....DAH HABIS ker JANTAN TULIN atas muka bumi ni ....untuk KO BERNAFSU????

Tolong lah.....!!!! SEMPAT lagi ni.....???

Memang HAPRAK punya BETINA....padan kena PECAT !!! Ko lah ????

TIMBALAN PENDAKWARAYA BUTA !!!

Bekas kena SUNTOT pun...KO PERABIS ya???? '

AZWAN ALI - ADA AKU KISAH??

Mantot berkata...

apa saja yang ko tulis terus hilang kredibilitinya apabila ko quote Azwan Ali....

raina berkata...

tot, rosman juga oriental n gebu..hang ta mo kah?

Anwartot berkata...

Puki mak ko busuk macam bontot Anwar Ibrahim

bratpit berkata...

brat2104 said...

baju putih ok.. dah suruh pakai chamisol tp degil..

lagipon, Islam dah suruh pakai tudung.. xnak pakai.. kalau pakai pon, singkat2.. kesimpulannya, budak2 ni yg saje nak menunjuk apa dorang ada.

Brat2104 ko jangan jaga puki perempuan lain. Puki diaorang diaorang tahulah.

Puki ko sama busuk dengan jubur Mantot..hehe

Dunstant berkata...

jauhkanlah aku dari dapat bini2 macam ni, dah macam pelakon filem lucah pulak bergaya, alang2 nak tayang bogel je la, leh tengok hitam atau pink nippalnya....:p

Penerbit Ibnu Al-Manhar berkata...

Ni kategoti MELAYU BABI . . .
Memang kebanyakan Melayu itu adalah BABI . . .
Kecuali bagi Melayu yang taat kepada Tuhannya . . .Allah s.w.t.
Tapi sikit je MELAYU YANG BUKAN BABI

Tanpa Nama berkata...

err...Mantot, jangan risau, aku ada geng yg sama pandangan dgn kau dlm hal pinafore dgn baju kurung sekolah ni hehe. pendekata kami memang penggemarlah!

dan errr, aku x amik pot langsung pasal pelakon2 porno tempatan ni so kalau boleh sapa2 tolong point nama diorang berempat ni dari kiri ke kanan gambar. bukan aku nk search filestube pun, just nk tau je xde la kang org kata katak di bawah tempurung...

don.anaz berkata...

Wahh berfantasi dowh.

Penerbit Ibnu Al-Manhar : Lu pun Babi.

zaty hanyut berkata...

kenapa la producer suka sangat amik pelakon 'senior citizen' jadi pelakon kebudak-budakan ..