Julai 19, 2010

Menceriakan Petang Anda Dengan Meningkatkan Keinginan Anda Menjadi Ibu dan Bapa


Aku tensen pulak bila bukak blog sendiri dan terus nampak muka Rosmah jadi aku letak video ni.Tengok la.Cute gila.Budak ni pasti akan membesar dengan sihat dan takkan minat kat Justin Bieber.


8 ulasan:

Sang Hangin berkata...

bayi berupa rosmah comel jugak.

bayi berperangai rosmah, tak berapa nak comel.

semoga berjaya. gud lak!

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a berkata...

vid yang last tu lawak...err xtau nak kategori lawak ke kesian..tp memang saling tak tumpah macam aku dalam kuliah dulu..htersengguk sengguk..hahaha...

Gud Luck Mantot dalam usaha nak dpt baby comey sendiri pulak!=)


*err..1st time drop komen.maaflah mecelah camtu jek*

kyo_9 berkata...

bila dah dapat anak nanti, jgn lupa upload video anak ko plak yer bro~

hakim berkata...

ahaha..miley cyrus pngaruh buruk kanak2..

Q berkata...

hakim - bieber pulak pengaruh buruk untuk perempuan yang sudah berteman. huhuh

Ann berkata...

haha comel lah baby yg mgntuk tu...kecian sungguh

Tanpa Nama berkata...

cute. aku nak gaks satu...haih

suaka

Other Malaysian berkata...

vote for vid num 3..
sgt sgt SGT SGT COMEL!
terlentok2 time tdo. last2 selesa tdo sblh abg dia.. ahaha.

p/s: 1 Ogos kereta luar negara xley isi minyak ron95? oh. apsal dia tak buat daripada dulu? org Singapore dtg Malaysia slumber tapau penuh minyak (sbb duit Malaysia murah). sedut duit rakyat Malaysia. mcm lintah.