Julai 20, 2010

Aku Mula Mempercayai Gagasan 1Malaysia

Yes.Benda ni memang berkesan.
Aku nak join Pemuda UMNO.

TRUST!

24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wat????????

selat08 berkata...

ngko demam ke???????

nadiayaya berkata...

Erk..

kyo_9 berkata...

dah kene hack ke?

Tanpa Nama berkata...

ya hiduup...MANTOT...

Tanpa Nama berkata...

kalau lu joint, gua boikot blog lu!

AliceAqram berkata...

1Mantot!

Master Yoda berkata...

slamat berkenalan ngan Kay Jay

slamat bersahabat ngan Ezam si Raja Kotak

kah kah kah

k0m4nd3r berkata...

1! Mantot! 1 Mantot!

karl berkata...

Salam

Percaya atau tak tu tak penting utk dipersoalkan. Yg pentingnya, apa yg kau percaya, kan?

Bingai @ Bangang berkata...

Alhamdulillah.
Di mana sahaja anda boleh berjuang dan berkhidmat walaupun di dalam AMK, PERKASA, Pemuda PAS ataupun blogger bebas.

Yang penting ialah ikhlas membetulkan yang pincang dan menyokong yang memberi munafaat bersama.

Parti dan persatuan hanya jenama.

aku tetap bingai

Raina berkata...

aku nak masuk puteri umno la kalo gitu..bley pakai baju pink pink dan gila glamer masuk tv!

hoya berkata...

cayalah mantot, memandangkan org
UMNO dh buat tunjuk perasaan dpn SUK s'gor pasal pasir, bolehlah ko lead buat perhimpunan secara pasal kes penerokaan tanah haram di cameron plak dpn pej SUK pahang

Tanpa Nama berkata...

HOYA;

org UMNO penyampai berita fitnah;

Utusan adalah lombong fitNah!!!!

TV3 adalah pasirnya!!

RTM lori fitnah dan

UMNO adalah tontonya!!!!!!!

Khairi berkata...

biaqpila dia haha.

Tanpa Nama berkata...

BN ialah Barisan Nasional untuk Barang Naik, Bangsat Negara, Be End dan apa saja yang rakyat jelata akan luahkan terhadap parti yang tidak lagi relevan kepada aspirasi rakyat.

Dan BN juga adalah dua huruf yang diterbalikkan, NB, yang menjadi initial kepada seorang pemimpin Peranchis yang terkenal, Napoleon Bonaparte. Secara kebetulan apa yang NB cakap, itulah yang BN buat:

If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Napoleon Bonaparte

In politics... never retreat, never retract... never admit a mistake.
Napoleon Bonaparte

Power is my mistress. I have worked too hard at her conquest to allow anyone to take her away from me.
Napoleon Bonaparte

In politics stupidity is not a handicap.
Napoleon Bonaparte

Namun ada yang NB cakap tapi tidak diendahkan oleh BN:
Public opinion is the thermometer a monarch should constantly consult.
Napoleon Bonaparte

Tidak hairanlah terdapat ramai “Little Napoleon” didalam BN...

Tanpa Nama berkata...

haa...mcm ni la TRUST!...jgn bersikap lebih kurang...TRUST betul-betul....kihkihkih

Pakcik berkata...

masuk PERKASA baru true.

It4Ch1 berkata...

saja nak provoke org bg komen nih. heheh

[Nizt89] berkata...

aik knapa tetibe tulis mcm tu? buang tebiat eh? ke sbnrnya ada mesej perli kat situ?

haji nazi berkata...

EIN REICH! EIN VOLK! EIN FUHRER!

ONE NATION! ONE PEOPLE! ONE LEADER!

SATU NEGARA! SATU BANGSA! SATU PEMIMPIN!


SIEG HEIL!!!

Tanpa Nama berkata...

nice 1 pak nazi atas nie...

Tanpa Nama berkata...

sengaja nak provok org la nie..tgk org bagi komen camner...buat2 survey..hehe

Other Malaysian berkata...

better aku VOTE Nazi daripada BN.

sekurang-kurangnya sejarah Adolf Hitler, mengizinkan askar-askar Germany yang Islam mengerjakan solat dan Hitler membenci Yahudi kerana percaya Yahudi merupakan kaum yang bakal merosakkan kaum yang lain.

namun pada zaman sekarang ni, aku lebih yakin bahawa musuh Islam tu dtg daripada penganut Islam sendiri. sebok dok laung "ini NEGARA ISLAM". tapi takdak pon serupa negara Islam. cuma dipenuhi dgn gambaran politik demokrasi terpimpin yg kononnya memperjuangkan Islam. *sigh*