Julai 09, 2010

Posting Separa Gay : Vampire Suck



Edward atau Jacob?
Aku tak suka lelaki yang tak suka berbaju.Perkataan "Lelaki" dan "Seksi" tidak patut langsung digunakan sekali dalam satu ayat..

15 ulasan:

Khairi berkata...

aku pernah duk sama kwn aku kat rumah tumpangan. bila time makan, aku suka makan tk berbaju. rasa dingin.

sekali dia bantah dan suruh aku pakai baju mcm bapak bapak punya suruhan.

wtf?

rupanya, dia takde selera kalau makan ngn lelaki tak pakai baju hahaha.

Nerzhul berkata...

bersedia untuk muntah.........uweekk

mr edz berkata...

kalau perempuan aku ok jer... (tertakluk kepada terma dan syarat)

Khairi berkata...

pompuan xyah ckp ar bhai hahaha

aremierulez/Amirul berkata...

cerita ni keluar kat Malaysia tak? mesti perempuan yang minat Twilight menyampah dengan cerita ni. hahahhaa!!!!

Naqib Mohamad berkata...

aku suka 'lelaki' dan 'kacak' dalam satu ayat hehe

Sarah Nivea berkata...

adoiyaiii...

ahahahah...
tak sanggup nak tgk citer nieh...
takut takleh brenti gelak...

:D

tutttutt berkata...

Twilight gay.

aku sebagai budak sekolah perempuan yg rakan2nya menjerit pengsan tengok taylor tak berbaju, amat tak berkenan.

Lt. fDanialz berkata...

cam best plak twilight lawak nih.. per pon tak de istilah lelaki seksi dalam kamus


anyways, nice entry =]

Kenape lelaki selalu dikaikan dengan terer matematik dan suka tengok bola [Jawapan]
► Play. ▌▌Pause.

Harris berkata...

Haha..Aku pon x suke!!!Klu pompuan pon aku x suke jugak!Ecececeyy... ;p

SHE berkata...

AHAHAH....AKU SUKE GILER PENGARAH SCARY MOVIE NEH...AHAHHA...AHAHAHA.....KLU AKU TGK MOVIE DYE...YG LUCAH PON JD LUCU BABE...AHAHHA....GELAK..GELAK...

ninaneno berkata...

wey mantot... citer ni kuar kat sini tak? wahahaha... nak tengok... nak tengok... macam fun gila je citer ni...

hahaha...

kalo tak kuar, kalo ko ada link untuk download, tolong inform ahh...

mie berkata...

cite ni patut kuat bulan 8 tapi da ada and sedia utk di donlot di syok.org.
tapi kena sign up dulu...

milo boyd berkata...

hahahahaha aku suka nih!! NAK TENGOKK!!!!!

Mohd Affendi berkata...

hahaha...

gua pon dah terjebak dgn movie nih...

terasa celaka sungguh...

ahahaha...

apenzz tensai