Julai 05, 2010

World Cup Special : Christiano Ronaldo Sudah Menjadi Bapa


Mamat tak berapa hensem ni sudah pun selamat menjadi bapa tapi identiti ibunya terpaksa dirahsiakan.Diberitakan calon-calon ibu dia ni terlalu ramai sehingga susah benar nak dijangka.Apa yang menggelikan ketiak dan kaki aku adalah apabila The Sun UK cuba meneka siapa gadis yang telah dibuntingkan oleh Christiano Ronaldo tu sambil bertanyakan "bagaimana perasaan ditiduri oleh Christiano Ronaldo..?"

Ada perempuan,iaitu seorang model yang agak hot menjawab,"Jika anda ditiduri oleh lelaki paling kacak didunia dengan badan yang sungguh indah untuk dipeluk,mana-mana perempuan akan merasa bangga kerana dapat tidur dengan dia.." (Link The Sun UK - Peringatan,link ini mengandungi gambar perempuan tidak berbaju)

Persoalan untuk hari ini :

 1. Hensem sangat ke dia ni?

2. Jika anda ditawarkan untuk ditiduri oleh mana2 lelaki pilihan anda dan lelaki itu sudi,sanggupkah anda menerima tawaran itu?Cthnya;Robert Pattinson nak,anda pulak? (Malas aku tanya pasal lelaki sebab lelaki akan sentiasa nak..)

3. Adakah kaum perempuan merasakan degupan jantung bertambah kencang ketika menonton gambar ini?



4. Adakah ada di antara yang berani mengaku anda tengok bola semata-mata nak tengok lelaki bukak baju atau "bulging-bulging" di seluar pendek pemain?

Portugal suck.England suck.

39 ulasan:

JePh berkata...

bulging-bulging di seluar pendek? hahaha!terbaek!..

Tanpa Nama berkata...

errr...aku perempuan,
kalo aku tgk ronaldo ni, mmg la dia hensem...setelah dia kaya n bergaya (ada duit nk bela image n dah pandai grooming)tp aku suke tgk skill dia main bola je..aku gelik sket dgn laki2 yg ada kaitan ngn paris hilton nih!wakakakaaka..

berbalik kpd jwpn utk soalan ko mantot,
1)iye dia agak hot!
2)Err..di offer utk tdo?? x mungkin lah...dia pun x pandang..as for RB aka Edward cullen, dia tu super hot utk dipandang shj krn i xsuke hairy man, which he is!(sila doakan aku x kawen ngn org hairy)
3)nop..aku tgk game aje..abis game aku x sabar2 nk tdo!buka baju or bulging2 tu semua not a big deal for me...aku pmpuan yg lurus.ofkos aku suke pd lelaki!.tp xda feel la tgk org yg x kenal n x suke..so biase2 je..

- my comment only, kalo org lain x pk mcm ni.. terpulang, aku x kesah pun.

Mantot..i agree England & Portugal Sucks!

*Bunga*

Scott Republic berkata...

Tido ngan Christiano Ronaldo? Yukkkkk.....so damn geli tokak i...ntah nape aku anti sesangat dengan dia...biar lak David Beckham, walaupun dah basi still relevan lagi hahaha

Sarah Nivea berkata...

Wahhh...
entri nieh mmg best.

1. Hensem? Dari kaca mata aku, TAK.

2. Soalan apakah ini? Haisss... Pun jawapannya TAK. ** Meskipun lelaki yg offer tu jejaka idamanku. O_O

3. Sorry, aku tak minat 'show-off' ers begitu. ** Meskipun mmg ternyata badannya super hottt...

4. Never thought of it that way. Biasanya tgk sbb nk tengok 'keajaiban' dlm permainan itu sahaja. Siapa yg jaring gol tak penting sbb i don't even know any of the players. hahahh... ;)

Khairi berkata...

Err... ronaldo penah pakai braces ke.

makCik berkata...

tot,

ok, aku ngaku aku drool tgk ronaldo ni.

the sastraboy berkata...

aku teringat lelaki bangla bila tengok gambar dia paling atas.

yang beza cuma dia putih sikit.

aih.

milo boyd berkata...

maaf..lelaki ini tak termasuk dalam list top 10 footballers kacak dari mata lelaki straight. dan die memang tak kacak pon. hahaha

SHE berkata...

I LOVE GERMANY-SEKIAN~

faiz y. berkata...

bulging2 di seluar pndek??
hahah :))

terbaek!!

faiz y. berkata...

bulging2 di seluar pndek??
hahah :))

terbaek!!

Tanpa Nama berkata...

pompuan or laki sama jer.. laki klu diberi peluang nak kat pompuan pilihan sama gak..

ninaneno berkata...

anak buah aku yang lelaki berumur 11 tahun sangat obses dengan beliau.

apa saja gaya/produk/style men bola apape je la pasal ronaldo semua dia nak imitate.

so, sapa cakap pompuan je suka beliau?

aku? ronaldo tak cukup hot pada pandangan mata aku. heh.

bLueSpeCky berkata...

christiano ronaldo tak handsome langsung..bajet bagus dan perasan handsome

and tengok bola sebab suker tgk intensity of the game..and suker jerit gol kalo team yang disupport dapat score..

yang penting, germany rock..haha

J. Love berkata...

he's a pretty boy. soooo not my type. tapi body dia boleh gegar iman jugak.

robert pattinson tu, aku tak amek tau lgsg.

Laici berkata...

aah, kalau ko dah popular, buruk mana pun orang nanti cakap hensem..touch up skit, nmpak hensem la, sama jer prmpn lelaki..sbb tu ramai org berlumba nak jadi popular tak kira cara apa pn

Other Malaysian berkata...

lagi hensem aku..

*ROFL*

p/s: lama tak comment2 blog ang ni mantot. bz sket dgn bebudak nakal. rasa nak rotan2. tapi nanti aku famous pulak dgn kes pukul pelajar "manja". *sigh*

adikeica berkata...

gigi dia mcm jongang sikit

Mantot berkata...

hahaha..ko jgn rotan,budak2 sekolah skrg ni kena belai2.bila dia berak dalam seluar,kau perlu kata "good boy."

c.ronaldo atau nama gelemernya "C-RON"mmg pernah pakai bracers.

Kaka jauh lagi hensem daripada dia.Muka baik aje,mcm budak2 nasyid sekolah.

Other Malaysian berkata...

oh ya. bagus cadangan kau tu. tapi ni budak2 dah akil baligh. silap2 dah ada anak pulak. umur 14-15 tahun zaman skrg ni bukan boleh percaya sgt. sedangkan umur 9 tahun pon boleh ada anak, inikan pula umur 14 @ 15.

p/s: silap belai, kang jadi kes rogol pulak. wahahaha.

eykameow :) berkata...

Persoalan untuk hari ini :
(k , nak jawab..sbb saya perempuan . lalala~)

1. Hensem sangat ke dia ni?

-sumpah tak

2. Jika anda ditawarkan untuk ditiduri oleh mana2 lelaki pilihan anda dan lelaki itu sudi,sanggupkah anda menerima tawaran itu?Cthnya;Robert Pattinson nak,anda pulak?

-untuk tidur je? taknak ah. kalau untuk di nikah kan secara suka sama suka nak lahhh *gataii.

3. Adakah kaum perempuan merasakan degupan jantung bertambah kencang ketika menonton gambar ini?

-ewwww! too much ! and bukan taste perempuan mcm saya. saya suka laki yg relax, cool n steady je.

SEKIAN :)

zyr zh berkata...

hensem gila enuff said okay haha

MekSenah berkata...

Haha lagi hensem Keisuke Honda, tak pun Kevin Prince Boateng (without tatoo laa)..

bulging2? haha..baek usha pelbagai bentuk telinga yang boleh diperhati masa depa nyanyi national anthem..masa tgh main, tengok performance la..

mesut oezil berkata...

Mesut Oezil muka macam apek pasar malam, tapi main better drp mamat gedik ni

Wesley Sneijder muka macam baby baru lahir, takde rambut, tapi main lagi best drp mamat taik ni

Aku lagi suka pemain bola yang low-profile, tapi hebat. Macam Miroslav Klose. Dah pegang 14 World Cup goals dah, sumbat 1 lagi, sama rekod Ronaldo (bukan yang ni, tp yang jongang Brazil tu). Ronaldo ni, berapa gol Piala Dunia dia dah sumbat? Tengok Wiki.

Generally, hensem tak hensem pemain bola tu tak affect kualiti permainan. Tengok Ghana, especially Asamoah Gyan. Muka nampak ha tengkorak, tapi aku rasa lagi best tengok dia main drp CR ni

Tengok pulak 'Mr Cool' Jepun, Yasuhito Endo. Ushar sikit muka dia hensem ke tak? Tapi tengok macam mana die bend free kick masa lawan Denmark hari tu? Ronaldo ada tak free kick dia sumbat? Haram takde! Setakat sumbat sebijik lawan Korea Utara yg ranking diorang 105, (paling rendah dlm World Cup kali ni) baek lupakan jelaa...

Aku memang PEMBENCI NOMBOR 1 CRISTIANO RONALDO!

Fiq berkata...

tak..aku tak ngaku dok depan tivi sebab nk tgk muka + rambot dia je..
aku tak ngaku..

AzharAzman berkata...

hahahaha.
antara manusia di barat yang tak bertamadun.Senang je pakai buang anak kan.Risau den sekarang nie manusia di malaysia pulak da gatai nak ikut lagu tuuu

Raina Affan berkata...

aku janji laki tu ada kote dan boleh digunakan, handsome ke tak belakang kira..kalau handsome tapi mati pucuk wat pe dowhhh!! bukan bleh bahagia pun kalau kau pandang aku, aku pandang kau!!

Tanpa Nama berkata...

mana lagi hensem?
CR atau Jejai fasha sandha?
ahhahahhahaha

padin berkata...

brader mantot..link THE SUN Uk tu ade gambar lucah la bro..siap nmpak puting tetek lg tu..ade sape2 lg yg 'ter'perasan?hands up!!

cik salmah berkata...

padin, kan dia dah habaq kat bwh link tu. ni mesti ghairah sgt nak bukak page tu smpai x perasan. haha.. chill bro.

encik mantot,

1. tak. sbb kening dia mcm gay. dan aku pernah ternampak 1 pic dia cukur bulu kaki, kulit tanned dan ber-hand bag. xtaula gamba betol ke x. start dr tu mmg out aku tgk mamat ni.

2. aku setia pd yg satu. ekekekk..

3. aku geli tgk bdn lelaki otot2. sori, not my type. haaa, tp kalau sikit2 mcm Sudin (Bujang Lapok) tu okla kot. hehh..

4. jwpn ni mgkin cliche, tp jujur aku suke tgk skill pemain drp bulging2 kat seluar diorg tu. lg satu aku suke tgk style rambut pemain, contoh mcm Puyol. hehe..

l0veyd0veyd00 berkata...

1. Hensem sangat ke dia ni?
he's not my type...

2. Jika anda ditawarkan untuk ditiduri oleh mana2 lelaki pilihan anda dan lelaki itu sudi,sanggupkah anda menerima tawaran itu?Cthnya;Robert Pattinson nak,anda pulak? (Malas aku tanya pasal lelaki sebab lelaki akan sentiasa nak..)
NAKKKKKKK

3. Adakah kaum perempuan merasakan degupan jantung bertambah kencang ketika menonton gambar ini?
TAK




4. Adakah ada di antara yang berani mengaku anda tengok bola semata-mata nak tengok lelaki bukak baju atau "bulging-bulging" di seluar pendek pemain?
TAKDE MAKNANYA... tengok pmpuan bogel itu best..tgk lelaki? arghhh..disaster!

Tanpa Nama berkata...

gambar pertama ko letak gila hodoh yang paling ko dpt jumpa eh?? ahahaha...lepas tu ko bagi fair la last minit...ahaks!

INDRA QIRANA berkata...

dia pemain bola yang lengkap!!antara kebolehanya ialah

dia penipu terbaik dipadang bola( kat luar tu tak pasti ahh nampak mcm bodoh jer),

hanya ada satu skill iaitu skill silang,

selalu merengek dan menangis kat padang bola( kat luar pon aku tak pasti, mungkin lebih teruk kot)

skang dia ada kebolehan terbaru lak iaitu peludah terbaik

Ara berkata...

1. HENSEM!

2. Nak2...hehe~

3. huish, berdegup je...

4. tak, tgk depa bukak baju lebih turn on la..bwh tu apa sgt..haha~

missnadira berkata...

100& Agree with Mesut Oezil nye statement diatas.
Jangan lupe Teves,muka tanak pecah rumah pulak tapi tengok goal dia msa lawan Mexico.superb.Ronaldo adalah dapat satu gol ayam lwn North Korea.

hye owner, terjumpa blog ni masa ber bloghopping. So nk comment gak.=P=P

Persoalan untuk hari ini :

1. Hensem sangat ke dia ni?

-hensem but not my type.
ade skill but comes with attitude. so a HUGE TURN-OFF. Skill silang2/scissor die tu pun asalnye dari Ronaldinho kot. Pastu pelakon terbaik,suka dive,angin tak tentu pasal.blablabla..

2. Jika anda ditawarkan untuk ditiduri oleh mana2 lelaki pilihan anda dan lelaki itu sudi,sanggupkah anda menerima tawaran itu?Cthnya;Robert Pattinson nak,anda pulak?

-memang TAKNAK lah kan.Apa lagi Robert Pattinson.Tulunglah..T_T..

3. Adakah kaum perempuan merasakan degupan jantung bertambah kencang ketika menonton gambar ini?

-memang lah tak. Geli kot.

4. Adakah ada di antara yang berani mengaku anda tengok bola semata-mata nak tengok lelaki bukak baju atau "bulging-bulging" di seluar pendek pemain?

-Come on, most of the girls mmg tak suka badan over ketul2 bulky2 bulging2 apa2 lah. Especially girls yg minat footbal, diorang prefer tengok the game itself. Kadang2 leh jugak apply technique dalam netball ke futsal ke. Puas hati kalau team yang disokong main dengan baik. And player2 perform.Tengok bola ni addiction sbenanye. And of course it's a very fulfilling feeling.

Ada jugak tengok cute of course lah kan, kalau tak bukan perempuan normal lah.Tapi bagi saya so far the most attractive guy in this world cup is Germany's coach Joachim Loew. hehehe:P:P

Whoever loves good football will love Germany.(^_^)

lady_dayana berkata...

soalan 1: mmgla hensem dri kebanyakan org yg tak hensem di dunia ni..klu real life nak dpt hensem mcm dia bukan senang..berlambak yg muka x siap.

soalan2: ni kalau x ikut haram halal sbg org islam, kalau laki tu kena dgn taste dn bukan pengotor, x kisahla tido dgn dia.

soalan3: takla berdebar jantung tgk gmbr tu (x fair ko pilih gmbr buruk) tpi klu tgk gmbr lain yg ronaldo bukak baju mmg berdebar la gk tgk lekuk2 badan dia tu.x kisahla badan ronaldo or siapa pun, asalkan badan mcm tu. ala, mcm ko tgk badan pompuan la..ko ingt pompuan x nikmat tgk badan laki gk ke??

soalan3: aku dulu time skolah tgk bola pun tgk psl pemain hensem, x pandang la bulging yg lain, innocent lg.skrg dh x tgk bola,klu tgk pun x fokus kt bulging tu langsung, mcm la nampak pun klu tgk,ko nampak ke??

soalan2 ko ni psl ko jeles ke dgn ronaldo?? biarla dia..hensem ke, bnyk duit ke, pompuan suka tdo dgn dia ke..mcm la ko klu ada semua tu ko nak rejek pompuan2 yg serah diri tdo dgn ko..hampeh!

Tanpa Nama berkata...

1 ) HENSEM GILA OK!!!!!!

2) Kalau bukan HARAM dari syarak. OF COURSE! Perempuan sama je mcm lelaki. Jgn ingt lelaki je fikir mende yg sama. Haha.

3) Instead of gambar yg satu ko tunjuk ni menunjukkan muke yg agak ganass dan badan berketak, apa kata ko letak gambar yg wajahnye ala ala soft memandang kamera camtu. Yg ni aku agak geli, tp badan die bleh la tahan.

4) Tengok bola sbb nak tengok mamat ensem berpeluh2. Bulging bulging tu plus point. Kadang2 tengok jgk tp bukanlah sekerap nak tengok mamatsss hensem sedang berlari dan berpeluh. Mcm macho cmtu. HAHAHA.

Ann berkata...

1. boleh la tahan..tp bukan taste aku

2.oh tidak......kene kawen dulu, baru boleh

3.berketak sgt lah badan dia ni..aku suka laki yg de muscle gak

4.aku tgk semata2 nk tgk skill jer...sbb tu aku nak sgt argentina menang semua game sbb nk tgk skill messi

noharanutdya berkata...

1. ensem lagi drogba. kahkah
2. laki tu sudi? oh masuk la minang. tp p jumpa tok mudim dolu la.. haha. *suda kawen terpaksa imaginasi.. kehkeh*
3. berdegup kah? oh. tidak sama sekali.. kalu micheal chuck murray.. teeetttttttttt!!!
4. tak tepikir nak tengok benda terkibai-kibai di situ.. boleh nampak eh? *rasa nak jadi peminat bola sepak setia la* tengok org angkat berat la senang. kuwangkuwang.