Jun 12, 2009

Kampungku Kini Di Putrajaya





29 ulasan:

Obefiend berkata...

nice

dia lahir dari buloh kot? takde saudara mara. macam kisah puteri belitong. keluar dari buloh.. kaka. buloh belitung. pasal tu muka dia berseri dan selalu mulus. badan je dah tak macam buloh. lebih kepada nangka

Tanpa Nama berkata...

haha..biar btol si rosmah nih.pasni mesti kuar statement dia tak bersalah, keluarga yang pulaukan dia dan sebagainya

eyucks berkata...

perghh mantot... ini eksklusif nie... dulu dok dengaq org cita ja... tak amik pot sangat pon.. tgk2 video nie... haha bleh tahan laa... aduiyai... org no1 dalam malaysia kot... isk

fahmi berkata...

hmm... xleh gak dgr cakap mereka ni saja..kne dgr dr pihak tuan punya badan gak... hmm.. semoga kebenaran dan keadilan akan terserlah...

zalieya berkata...

hmm..kalo benar la ini semua..Ya Allah..mudah-mudahan diampunkan.tp mantot.hati2 ye buat pendedahan eklusif mcmni:p.

Mantot berkata...

GILA AKU YANG BUAT YANG PENDEDAHAN NI.KO INGAT AKU DETEKTIF KE,HAHAHA.

Aku cume tolong sebarkan aje.
Ni video orang2 yang prihatin

milo boyd berkata...

aiyoo..esok aku nak call mak aku lah..takot nnt dia samakan aku ngan rosmah..huwhahahwha

Politica berkata...

Memang eksklusif!

Lepas ni aku pon nak buat video pasal orang-orang Brader Anver ni, temu ramah sedara mara makcik pakcik orang kampung depa yang tak dekat sangat mcm Induk Leha la..Tok Chu Husin la..memang intelek,spesifik dan boleh diguna pakai di mahkamah.

Kalau aku jadi VIP pon tak larat den melayan kerenah camni semua orang nak mengaku rapat dengan kito yo.

Bagi la video bukti kredibel sket.Takat interbiu adik angkat yang mintak duit tak dapat, dah tolong besarkan bagi rumah lagi tapi nak lebih-lebih. Lari pulak luar negara.Byk gile duit boleh lari, siap posing depan kamera sebelum cek in.


Rosmah ni tak penah jadi faveret la w'pun di kalangan org BN. Tapi ada satu etik yang tak penah diikut dek orang2 PR ni. Tak boleh buktikan, main sentimen, main fitnah, main Youtube, main bontot. Impression mcm ni mula-mula orang percaya, lepas tu orang sula lepas dah bukti tak betul.Kisah Altantuya dah betaun2 tak boleh bukti lagi. tu jugak dimain-mainnye.

Camtu la orang2 brader Anver. Dah nak dekat dah tarikh hukuman sodom, PAS pon dah jauhkan diri. Sabar, tak lama lagi yo!

Mantot berkata...

shh..shhh..
jangan layan dia...

Mr Admin berkata...

wow..

mahatma zambry berkata...

mat politica tu pon dah kene bomoh tu....nasik goreng kangkang rosmah satu!

Tanpa Nama berkata...

hehe...ada lagi orang peghak zaman ni

C4 productions sapa yek? Mcm budak-budak anuwar dan RPK je. Betul jugak mmg dah mengira hari je ni dengar kes Sepul Bukari.

Character pilihan kali ni :Datin Che Mah. Mmg real rupa dia marah sangat kat si rosmah. Adat berjiran style melayu la katakan, kalo laki jiran kayo dulu atau jiran berjaya carik laki kayo mula la cemburu naik muncung.


ANOTHER MALAYSIAN

zambry mandela berkata...

rosmah boleh berlakon drama kliwon ni..

AkuSaudaramu.. berkata...

bagi gambar hampa x caya kata duplicate, bagi live u tube hampa x pecaya gak kononya belakon, bagi Al-Quran pun xkan hukum Allah yg wajib terang setiap org islam perlu tegak pun hampa nak tolak??? Org bkn islam jgn la hampa kira.. Tu lah kalu hati dah makin mati apa pun xleh nak fikir.. Andai ni provok pun pi lah kaji dalam2 jgn kerna duit dari kerajaan Bn bagi hampa terus angguk apa depa buat betul. Hampa yg menjawap mati esok. Rosmah dah tentu pemimpin apa peranan utama menegakkan islam?? Pasai youtube nizar boneka hampa pecaya bulat2 pulak?? aku tanya puak2 umno sekor pun xleh bagi fakta boneka nizar. Setakat slidshow youtube tanpa fakta pun hampa pecaya. Tuh tanah org melayu kat perak saja banyak tergadai masa umeno apa crita?? tengok link2 aku bg kat bawah pi kaji ok.

Fakta isu tanah melayu terutama rezab melayu N.Perak:-
http://www.perakinfo.com/pdffolder/isutanah.pdf
http://www.shukur.org/v4/component/option,com_smf/Itemid,105/topic,20061.msg87468/
http://prk059.pas.org.my/index.php?option=com_content&view=article&id=86:fakta-umno-khianat-tanah-orang-melay
http://perakexpress.blogspot.com/2009/04/umno-tipu-melayu.html
http://perakdaily.com/?p=738

Krx berkata...

Ak setuju ngan Aku Saudaramu

Aduhh...camni punya cerita pon kalu ada lg org xcaya ntah arr...
Xpaham ak pemikiran org2 camtuh...Klau org2 cam politica tuh dapat habuan sampai 40juta ak bleh terima lg...
Tpi kalu pa haram pon xdapat ...Mmg serius ak xpaham..
Mati akal @ mati hati ..
Maybe?

Tanpa Nama berkata...

Aku tengok DS Rosmah buat dek je pasal video ni. Mungkin fofulariti dia meningkat. Sampai tak tau aku ape kesan buat video character assassination cam gini.

Tak penah isteri PM dapat coverage sehebat ni selama sejarah Mesia. Sampai sedara mara tah mana 30thn tak jumpa pon ikut starring dlm drama. Anak Datin Che Mah co-actor paling best skali, beriya-iya kesian kat adik angkat Rosmah, si Rosmanudin.


Berapa agaknya anuwar bayar team production dia kali ni ye? Mcm bajet dah nak abeh je background music pon tak best dah.


Aku masih terhibur dengan Planet of The Apes 2 lakonan Nizar, kali ni di Dewan Rakyat plak. Uniform Ape baru, ada lilit Bubar.


ANOTEHR MALAYSIAN

ANOTEHR berkata...

UmNO = SIS =Ngok = another malaysian

Tanpa Nama berkata...

ANOTEHR MALAYSIAN?
ANOTEHR MALAYSIAN?
ANOTEHR MALAYSIAN?
ANOTEHR MALAYSIAN?


Cuba teka pa benda yg xkena ngn statement kat atas nih?

Haha

Mantot berkata...

Err..aku pun tak paham ape yang ko cube bangkitkan ni,Anonymous kat atas aku ni.

mantul berkata...

tot, cube ko cek lik ejaan anotehr malaysian ngan another malaysian..

Tanpa Nama berkata...

no komen.

takat ni je IQ budak-budak sokong PR.Typo sekali pon mau bikin hal besar mcm video puaka rosmah.


Pi pakai lilit Bubar kat kepala.


ANOTHER MALAYSIAN

buleh berkata...

umno = another malaysian = ngok = rosmah = kliwon = sis

mantul berkata...

si another malaysian ni stakat bagi komen2 provok pastu nganjing lebih..lagi menambahkan kebencian rakyat pd BN dan UMNO..
bagus, teruskn perjuangan anda sbb kami sememangnye menyampah dgn perilaku sampah spt ko Another Malaysian!

klu dh rse besh sgt gi dok US la, Israel ke..klu dh taksub dan bodo takleh diajar!

sekian, terima kasih..

Tanpa Nama berkata...

Rakyat tak benci pada BN dan UMNO.

Rakyat lagi benci kalau orang terjerit pekik telolong lepas angkat sumpah di Dewan Rakyat dan juga di sidang DUN mcm Nizar dan Sivakumar.

Kau yang patut pegi US ke Israel ke Mongolia ke. Perangai dah mcm depa.


ANOTHER MALAYSIAN

Krx berkata...

MAntot dah slalu kut g oversea...

Hg ni kena p luaq negara kerap2 ckit..BAru hg taw political view negra luaq...Compare ngan Malysia..BAru bleh cakap pandai...

Tp xguna gak kalu comparison hg buat xpkai otak..Pakai pala lutut..Smpai bila pon kat bawah jaa...

Bosan beb kalu gaduh ngan org yg set mind dia jaa yg btol..Org len suma salah...

MaCam org dulu - dulu..Sampai mati pon KAmi sokong UMno !

hhisamudin keris (kriss2) berkata...

mati pon bagus gak korang yang sokong UMNO ni...ada tak tak bole pakai...baik mati aje...sampai mati sokong UMNO kih kih kih

hisamudin keris berkata...

otak..

Amzar berkata...

Rakyat x benci BN dan UMNO..

Btol tu.. Selagi BN msh memerintah, selagi tu la terbukti rakyat memberikan sokongan padu pada BN.. Biar la kalah PRU byk mana pun..

Haha.. Org obses ni mmg nampak bodo la..

P/S: Aku x sokong mana2 parti politik, tp aku nmpk kerajaan skang ni dh biol..

Maria Ellena berkata...

baik2 mantot...
tkot ko kne bom ngn c4...
huahuahua... ;p