Jun 13, 2009

Dua Peristiwa Seram Kompleks Membeli Belah Yang Aku Alami


Tahun lepas,mungkin ada antara korang terbaca pasal cerita seram aku dekat Mines.Tapi hari ni aku nak tulis lagi sekali sebab aku memang suka kongsi benda2 bizarre yang aku nampak setiap hari,agar kita dapat memastikan anak cucu kita tak jadi mcm mangkuk2 ayun ni.

Tahun lepas,aku pegi Mines,tengahari,dalam pukul 3 lebih camtu.Jadi aku nak beli barang sket,park motor,aku pun gi la beli barang.Habis beli barang,bila aku nak turun tangga menghala ke parking,aku nampak ada sorang minah tengah diri depan pintu exit tu.Pelik gak aku sebab AWEK CUTE diri sorang2 depan pintu dekat kawasan yang agak tak bercahaya cerah.Mungkin awek ni menawarkan perkhidmatan seks,fikir aku sambil tangan menyeluk poket mengira berapa sen aku nak bayar untuk perkhidmatan awek ni.

Aku lalu depan awek tu dan awek tu nampak serba salah nak stop aku.Aku masuk pintu tengok ada budak (aku panggil budak sebab aku dah tua) tengah kencing dekat tangga.Yes.Tengah kencing dekat tangga.Sambil ada satu tompokan air yang makin besar.Mamat tu pusing,muka takut2,aku sound dia dengan satu ayat yang agak dramatik tapi still ada perasaan prihatin (sebab masyarakat Melayu prihatin nasib golongan camni) dan aku blah.Hancing GILA!

Cerita seram kedua aku,baru-baru ni,bila aku pegi beli barang kat Jusco,setel beli barang dan nak balik sambil jalan nak pegi kat parking motor.Dekat aje dengan motor aku,ada awek tengah peluk balak dia.Balak dia berdiri atas motor sambil awek tu peluk balak dia dari tepi.Lepas tu..bila aku dah makin dekat...DIA CIUM MULUT MAMAT TU!

Lancau betul fikir aku.Tak reti adab langsung.At least cium mulut masa atas motor yang bergerak ke takde la orang perasan sangat.Dah la dia park sebelah motor aku.Mamat tu muka pecah rumah dan awek tu muka kapal korek.Memang sesuai sangat la dua orang tu,seperti pinang dibelah dua.Mungkin diorang rasa lagi thrill kalau dapat dipertontonkan aksi hangat diorang dan bila ada orang tengok,rasa orgasm yang dihasilkan bertambah dua kali ganda,fikir aku waktu tu.Mamat tu bawak motor LC135 kaler merah bernombor plate WKA 52**.Hahaha.

Tah la.
Aku tak tau apa yang jadi dengan orang Melayu sekarang.Katakanlah,aku terajang mamat yang tengah kencing tu lepas tu mamat tu dakwa aku.Konfem dia menang kes sebab aku serang dia.Kalau aku pegi tarik rambut minah tu ke balai polis,aku jugak yang akan kena dakwa sebab aku berniat nak menyakitkan dan menyerang dia.

Habis,nak buat apa?
Takkan nak biarkan aje.

Apa yang diorang suka sangat beromen dan buat benda tak senonoh dekat parking shopping kompleks?

17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wah so lucky u jumpa hantu woh.... How bout call ghostbuster mesti hantu takut punya... Buat mcm ini
baru betul... Peace bro.

kyo_9 berkata...

haha.. ak rase elok ko pukul jer dlu.. pastu bila kene tahan, ko bising2 kt media~ kompem ade parti2 pemuda politik yg akan back up ko.. :p

Obefiend berkata...

selalu yang kencing merata dari kaum ehem. selalu la aku nampak. budak dari kecik diajar menyiram merata-rata. senang. bangsa dia mana cebok maka takde stigma kotel tak basuh. maka boleh la memancut sesuka hati

cium kat awam la lagi best. baru la nampak bebas dan progresif bai. tak maju kedepan la masih nak malu malu babi. hahaha

INDRA QIRANA berkata...

apa bau hancing ni!

Tanpa Nama berkata...

harap encik Politica dapat memberikan sepatah dua kata

I-AM-NURI berkata...

memang seram 2 cerita ni.. :D

Tanpa Nama berkata...

nape tak rakam? sharing is caringkan..biar padan muke diorg!!

hahaaa...

tudc berkata...

bluetooth la weii...kemut la

kucai berkata...

hahahaha....
gila ah kalu aku la jdi awek tue..
aku pi repot kt pak gad..
biaq dia malu kencing x basuh..
huahuahuhua...

sepol utusan berkata...

tot, aku pnh sepak kpale org bercium dlm wayang... sbb die bromen depan aku...

perasaan aku sgt best, sbb 1st time dlm sejarah sepak kpale org hahahahahhahahaha!!!!!!!!!

aku sepak sbb die bising! berbunyi2 gangguan yg maha dahsyat! crite plak best BOURNE ULTIMATUM bengangla aku!

ape guna tgk wayang gasak2 sound HORNY cebaiiiiiiiiii

Nasik lemak taruk ayam berkata...

yess! aku pon penah tempeleng kepala budak sekola beromen kat tepi bus stop....dah la cabut skolah, peluk peluk cium cium kat bus stand depan aku....terpaksa la aku swing time diorang dah nak sampai puncak inzal...
yang pelik , budak laki sekor tu dah terpisat pisat, awek skolah tu pulak yang lebih lebih nak marah....aku pon buat buat la gaya nak ramas 'nasik lemak kuah lebih' awek tu...hahaha mencicit lari dedua.... hinsh hinsh hinsh ...nyesal pulak aku, kalau dapat cuit pon best gak tuh...

sepol utusan berkata...

NLTA,

Kau mcm mahu menyelam smbl minum coke neh hahahahahhahaha

Mantot berkata...

aku rase kita patut buat camtu aa.
nampak aje melayu yang beromen tak tentu halal,terajang aje.kalau yang perempuan nak sound pulak,hempuk aje dgn handbag.

bagus2.
walaupun usaha korang agak kejam,tapi niat suci murni,hahahha

humanbeing berkata...

sokong2..

kang beradab sopan selalu kang tak makan saman.. hempuk je

tak bertamadun betul. buat benda tak baik pun boleh siap tayang dan marah-marah kalau orang tegur. hampeh betul

Tanpa Nama berkata...

haha, kene slalu bawak videocam nih. ade skali kat parking komtar, bulan pose. aku parking kat sebelah kereta satria yang aku ingat takde orang. tiba-tiba aku terkejut ade sorang pakcik terpacul dekat seat pemandu, diikuti dengan seorang muslimah muda yang bertudung dengan penuh sopan santun menaikkan kerusi yang tadi dibaringkan. pakcik tersebut mengusha aku dengan pandangan tajam macam nak makan aku sambil membetulkan butang baju.

MisS tWiLighT berkata...

weh mmg mcm sial dak melayu skrg...aku pn tak fhm npew...perangai masyaALLAH...kalo nk wat g cri bilik ar...hahaha!!

Cerita Budak Sekolah berkata...

erm... ppuan dia yg lebih dari lelaki ke? Teringat kata2 ciktu aku masa sek menengah dulu... klu ppuan nya over... lelaki pun apatah lagi... layan je la...

tak patut... tak patut