Jun 20, 2009

Aku Ingin Memberi Sumbangan Kepada Penduduk Manek Urai


Kepada mana-mana sekolah yang berada di dalam kawasan Manek Urai yang memerlukan perkhidmatan membuat website rasmi sekolah,aku dengan ini menawarkan perkhidmatan aku secara percuma dengan syarat-syarat di bawah :

1. Aku berharap didirikan tugu peringatan aku dekat pintu masuk sekolah diperbuat daripada ukiran batu berskala 1:1.Maknanya ketinggian tugu tu sama tinggi dengan aku.

2. Aku mintak jasa baik pihak Guru Besar sekolah untuk memaklumkan perkara tersebut kepada pihak2 media khasnya yang popular mengenai jasa baik aku itu.

3. Aku mohon agar Cikgu perempuan paling lawa dekat sekolah tu diperkenalkan dengan aku,mesti pakai tudung.

Itu aje syarat-syarat aku.
Ingat,aku buat semua benda ni free.Takyah bayar apa-apa,sesen pun takyah keluar.

13 ulasan:

tudc berkata...

sekolah aku semua cikgu dah tua..mana ada lagi yg comey..paling comey pembantu pra sekolah ngan pembantu pendidikan khas..saiz tahap 40-40-40

enyheartsdiamond berkata...

sy da x skola~

hakhahahahahaaaa~

demand gila!

kyo_9 berkata...

siap nk tugu tuh..

Tanpa Nama berkata...

kakakakkkk
dah terbiat budak ni kekekekkkk

Tanpa Nama berkata...

Apa yang boleh dirumuskan di sini ialah Mohd Nizar kini bagaikan orang hilang akal selepas dilucutkan jawatan dan dendam kesumatnya ialah mengganggu-gugat Kerajaan BN pimpinan Dr Zamry selain mahu menunjukkan kepada rakyat bahawa ‘istana tidak betul dan tidak adil kerana melucutnya’.

Persoalannya kenapa tunjuk belang di Dewan Rakyat bukannya secara langsung kepada istana kerana perlantikan Dr Zambry ialah kerana perkenan istana.

Sewajarnya Mohd Nizar mendapatkan perkenan istana walau apa cara juga sekali pun terlebih dahulu sebelum ke mahkamah rayuan kerana kalau menang pun beliau tetap akan menghadapi halangan.

Jika halangan berterusan, Mohd Nizar terpaksa akan melupakan niatnya dan putihlah matanya untuk menjadi Menteri Besar.

Ironinya, jika jawatan Menteri Besar itu menjadi matlamat peribadinya, tidak pelik jika beliau akan ‘membuat kacau’ pula kepada rakan-rakan politik dalam pakatan pembangkang kerana matlamat Mohd Nizar hanyalah satu iaitu mendapatkan kembali kerusinya – kerusi Menteri Besar Perak.

Mantot berkata...

argh..
ni amenda lak ni?

setakat copy paste spekulasi takde bukti,aku pun boleh buat.dari utusan lagi aku ambik.TERANG DAN SAHIH!

kalau karangan2 mcm tu kau boleh percaya,itu maknanya kau tak reti nak tengok keadaan mcm mana.

video rosmah tak nak percaya,baris2 teks camtu nak pulak percaya.

HANTU BETUL PERANGAI

ispow berkata...

sori la mantot... mamat tu sesat lagi biol!
wakakakakakaka!

BIAR BLUR, JANGAN BIOL!!!

Muhammad Warouq bin Qamar berkata...

asal nak jadi biol je mesti gune anonymous..aih..

sepol utusan berkata...

pekate kite tukar anony kepada onany? muahahhahaha asal nk biol guna onany hahahahahahaha

mantul berkata...

wah, gle glemer siot ko ni tot? Weh, udah2 ler ikut perangai diorg tu.. kemaruk nk tempah nama pastu masuk neraka sbb wat ngan ngada2..
tp part yg no.3 tu adalah yg palingggggggggggggggggggg aku sokonggggggggggggggggggggggg!!!

wakakakakaka...................

asparado berkata...

tot..mane ada org nak buat tugu free?modal tu beb...upah tukang,upah design..upah markup..sume modal tu...rugi2...

jan berkata...

siri local porn industries lame dah ko tak post.....

Tanpa Nama berkata...

satu ngn tiga xlepas kat kelantan wei