Januari 08, 2014

Bertemu Artis Kpop Sudah Jadi Detik Bersejarah Buat Negara


Malaysia Major Events?
What kind of bullshit this country have become?
Investment? LOng term gain? RM140 juta duit masyuk?
(Link)


17 ulasan:

Master Yoda berkata...

minat K-Pop = minat benda yg useless dan tak masuk akal

Tanpa Nama berkata...

mukadimah... kepada jahanammmmm

-hitamputihijau-

Tanpa Nama berkata...

kebejatan apakah yang sedang berlaku di Malaysia ini?? sungguh aku tak faham tahap kefanatikan kpopers ni.. ape ke bangang nye korang ni.. adeyai

Tanpa Nama berkata...

x suka kpop .Dahlah dapat tajaan dari kerajaan pula tu .Apa yg bagusnya bawa masuk mereka ni?Tolong jawab

Tanpa Nama berkata...

Erkkk...sblm running man die ni bkn sape2 pon kat Korea nun..

Tanpa Nama berkata...

K-pop

K-kesesatan
P-pilihan
O-orang
P-pening..! hehe7x

Tanpa Nama berkata...

minat org masing2... ko minat muzik rock lama2 tu xde pulak nk kutuk bagai. sial punya manusia hipokrit

Tanpa Nama berkata...

Pendapatan negara tuu mantot.
Hehehe rosak melayu

Tanpa Nama berkata...

kan..biarlah orang minat kpop ker apa. padahal dulu2 ko pun minat juga rock apa semua tu.

Tanpa Nama berkata...

Panas ponggong nampak!!

Tanpa Nama berkata...

To Anonymous January 8,10:54:00pm.. Faham tak apa yang mantot bangkitkan??? Dia tak pertikaikan K-POP...yang dia pertikaikan DUIT RAKYAT dibazirkan untuk taja budaya K-POP...pasal budaya rock ni...tak pernahpun kerajaan taja kumpulan rock dari luar buat persembahan kat sini...so...isunya...DUIT RAKYAT DIBAZIRKAN JUST FOR WHAT???? Ada ke rakyat korea tu nak datang sini semata-mata nak tengok benda tu???? Ini semua POYO!!!! Demmmm...

Tanpa Nama berkata...

Panggil artis K-POP semestinya tiada guling-guling.. maka dibolehkan lah.

Tanpa Nama berkata...

K-pop ker, popcorn ker, lolipop ker...ini sumer salah anwar.

jeja berkata...

babi. tak abes-abes bazirkan duit rakyat dengan benda tak berfaedah "kepada negara,bangsa dan agama".

ada amran berkata...

major bullshit...running out of idea ministry of tourism eh?

SyncRo MEOR berkata...

Mamat ni bukan k-pop. Model je dalam realiti tv. Dia sangat kelakar bodoh bodoh sikit. Macam Shin Chan sikit kot. Aku suka dia.

Tapi kenapa ni Malaysia's Major Event ?? Malaysia's. Major. Event. hahahaha. wow... my country keeps surprising me.

Tanpa Nama berkata...

Ala...kpop je kot...tpi yg sebelum ni artis barat tu hah jgk korg gemar dgn lagu nya..dgn segala carut marut dlam lgu tu plus sempat lgi hina Allah...kne ingt jgak hiburan ni ade positif n negatifnya...kpop tu biasa je bgi mata aq...cuba pikir blik..xpun benci skali pd kpop tu...tgok jgk la ape yg dorg buat...artis dorg sokong sesama sendiri..tpi artis kita hasad dengki sesama sendiri...dan dri cerita pun bnyak bnda positif..apepun sokong semua
#hehehe..jgn benci sya..hnya pendapat