Mei 31, 2012

Pasti Ramai Keyboard Warrior dan Pencacai Politik Mengeluh



Mungkin ramai yang tak tahu, esok, satu akta baru akan berkuatkuasa. (Link)  Mulai esok ; komen2 keyboard warrior dan pencacai yang menggunakan anon akan diblock.

Besar kemungkinan aku juga akan menyokong kerajaan kerana tak nampak benefitnya lawan kerajaan. HIDUP UMNO! SALAM 1MALAYSIA! 1ASSALAMUALAIKUM!

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kena ada akaun ke utk komen...? byk dah tak ingat pw...
-coma-

Tanpa Nama berkata...

Nak buat karikatur utk kempen politik pun tak boleh. :(

Tanpa Nama berkata...

Adus, mati aku Tot!..mati akuww! haha

-peugeot-

Tanpa Nama berkata...

ahh....payah la mcm ni..nak kena create akaun...xpayah la komen...baca je la pasni..

Prince of Noob berkata...

apa masalahnya dgn anon? ala kalau kena block, jadikla registered anon, sama jugak... tapi adakah ini bermaksud blog2 kat blogspot ni akan automatik pilihan komen sebagai anon akan dibuang?

onanimust berkata...

tp komen guna name/url bole lg kan. hahahahaha

zaminc berkata...

mcm2 punya akta pon ada....

Menghasut tukar kjaan tak sama dgn menghasut utk kekalkan kjaan...

EQUILIBRIUM berkata...

tapi kalau blog anda nama papagomo atau parpukari okay maaa.

Tanpa Nama berkata...

demokrasi terpimpin!!

Sari Amilah berkata...

nampaknya menulis tentang perkara jiwang atau topik 'apa saya makan hari ini' tampak lebih berguna dan terpelajar daripada menjadi serius dalam isu semasa negara :p

adam berkata...

hidup umno!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kali ini memang bagus penasihat APCO beri idea untuk BN... REVERSE ATTACK.. memang dah nak jadi cam Burma dah kita ni..