Mei 28, 2012

Himpunan Sejuta Belia Mencapai Matlamatnya











Dengar khabar, ceramah Ustaz Azhar Idrus di Putrajaya diarahkan untuk
bertukar ke lokasi ke Puchong atas sebab tidak mahu clashing dengan konsert
gergasi Himpunan Sejuta Belia yang disertai oleh artis KPop didatangkan
khas dari Korea,

Mungkin penganjur tak nak Ustaz Azhar malu sebab nanti tak ada orang
datang ceramah dia dan semua sibuk berkumpul tengok aksi
KPop anjuran Kementerian kita sendiri.

Kalau Ustaz Azhar buat ceramah tapi 2-3 orang aje datang..malu dia.

Tapi lagi cantik sebenarnya Himpunan Sejuta Belia...
Ustaz Azhar bagi ceramah. Tapi UMNO being UMNO...

UMNO,poco-poco, hiburan dan gadis seksi tak dapat dipisahkan.



21 ulasan:

hoya berkata...

aku tgk dalam buletin pagi hari ahad nampak clear PM kita pakai rantai

suparjo berkata...

yeah! so true.. umno dan porn tak dapat dipisahkan..haha

Tanpa Nama berkata...

memang la ramai datang kalau dah umpan budak2 dengan hiburan..konsert..drag car la..ntah apa2 pertunjukkan yang mengarut..rosakkan otak belia boleh la..tapi kalau bagi careamah kena tangkap pulak..xde permit la..xde kelayakkan beri ceramah.. xtreme..fanatik agama..taliban ..ntah macam2 lagi gelaran dan sekatan..babi betul kerajaan ni..

drac berkata...

hehehe.. malu laa penganjur kalau ceramah UAI lagi ramai :)

Prince of Noob berkata...

memang ramai jugak orang yang datang ke hari belia ni, tapi tgk lah jenis hadirinnya mcm mana... budak2 sekolah yg bercamping kat situ, anak2 muda yg dahagakan hiburan, kpop, jom heboh, mat rempit, lumba kereta, orang2 gomen yg duduk kat kuarters putrajaya, orang2 umno dan lain2. yg datang nak tgk info2 dan pameran2 kat situ mungkin ada tapi bilangannya mungkin 5% sahaja...

Tanpa Nama berkata...

yeay! noob dah sampai..rindu kau

Tanpa Nama berkata...

Noob talam 3 muka pn ada

Laici berkata...

noob muka berlapis simen dah sampai.

ralphrazaq berkata...

prince of Noob - orang gomen yang kerja kat putrajaya pun complaint pasal HB..ingat semua setuju ke HB ni diadakan kat putrajaya tu...cehhh..budak2 yg datang tu kencing berak kt toilet tong je..dgn bau hancing nye..dh r cilok air..abis satu bangunan aku xd air..cilakak tol

Tanpa Nama berkata...

ala..ape ada hal nak berhibur..xkan asyik nak semayang je..hehe..

jack

Tanpa Nama berkata...

alahai cai2 pr ni poyo2 je hihihihi puiii

Tanpa Nama berkata...

ke mana2 blog aku singgah mesti ada nama Prince of Noob setepek kat situ. ko ni gampang sebenarnya. PUIH!

Kerajaan BN mmg suka merosakkan negara & rakyat! PUIH PUIH!

adam berkata...

hiburan dunia memang menarik, tak dinafikan, tapi cukup2 la,aku dah bosan dengan pesen trend macam ni. Dari start jom heboh nyer dulu. Apa yang menarik sangat pun tak tahu, tapi drag race takpe. Aku suke tengok kete pegi laju2. Lagipun antara jalan halal nak bawak lebih 110 ye dok?

Tanpa Nama berkata...

Noob tu memang macam tu...lagi orang keji...lagi dia buat...makin la jadi sampah...
puiiiiiiii...semua tempat dia dok link kan blog dia...puihhhhhh.....
puiih lagi untuk noob...puihh..

virus berkata...

nak berhibur masuk kubur...
sementara ada masa sebelum masuk kubur...semayang banyak2..

Tanpa Nama berkata...

Pergh, najiB bawak masuk Dal Shabet?

Konfem undi bn tahun ni..

Ayyman Rahim berkata...

Menyedihkannya Malaysia kini.

d_uzid berkata...

aku rs concert free dari gomen adalah perkara biasa nak beli anak muda...puuii!

quxiena berkata...

Mslh utama problem yer..bdk2 belia ni x reti2 gak nk pakai kepala otak yg Tuhan bg kat diorg..melayu jgak yg mudah lupa kan? kan? kan?
Heheee...

Tanpa Nama berkata...

fak la quxiena, yg kau tu tak reti2 nak tutup rambut pakai tudung tu tak pakai kepala otak yg tuhan bagi ke? ke otak letak kat kepala lutut? asshole punya betina

Anonymous May 29, 2012 4:09:00 yg bodoh berkata...

anon. nak memberi nasihat tak semestinya perlu tggu smpi diri tu sempurna iman dia. bodoh dan bebal kau ni. ni ciri-ciri pencacai setia barisan nasional.
at least ada betul dia ckp tu. kau tu nk tegur psl tak pakai tudung, kau tak perlu maki-maki. bg nasihat jer.