Mei 14, 2010

Kenapa Saiful Hanya Bersumpah Diliwat Pada 26 Jun 2008?


Jadi,dalam mahkamah dia dah bagitau,dia dah diliwat sebelum-sebelum itu lagi.Saiful juga mendakwa pernah terpaksa menadah juburnya untuk di rodok oleh Anwar Ibrahim beberapa kali di lokasi-lokasi eksotik seperti Hong Kong,Singapura dan Bangkok,mungkin kerana inginkan suasana yang lebih romantik.Semua itu sebelum 26 Jun 2008.Kenapa sumpahnya hanya untuk hari diliwat pada 26 Jun 2008?

Adakah itu kali pertama Anwar ingkar dengan permintaan Saiful Bukhari yang mengharapkan agar Anwar memakai kondom kerana kita semua tahu........Saiful boleh mengandung,kerana badannya menghasilkan ovum dan dia mempunyai kitar haid.

Jadi,kenapa tak bersumpah,"Saya telah diliwat beberapa kali sebelum ini,yang terbaru,pada 26 Jun 2008?"Jika pernah diliwat beberapa kali,kenapa masih terus bekerja dengan peliwat anda?Sayangnya,sumpahan ni takleh dipakai di mahkamah sebagai bukti pembelaan (ke boleh?) Aku tertarik jugak nak tau kalau Karpal Singh tanya dia pasal sumpah-menyumpah ni.Tengok apa alasan dia keluarkan..

32 ulasan:

Khairi berkata...

Antara Saiful dan dubur dia, siapa lebih cerdik?

Mantot berkata...

dubur dia,sebab dubur dia mampu simpan bukti

Khairi berkata...

Tak jugak sebab dubur dia mampu simpan bukti sebab dia tak basuh dubur dia selama dua hari. Aku rasa dubur dia takde bulu. Shaved one.

kakngah berkata...

2hr la dia x berak..
maun sembelit tuh!

Tanpa Nama berkata...

dia risau anwar xmo bertanggungjawab bila dh pancut dlm jubo dia... jubo dia nie penting sebab otak dan akal dia ada kat situ...

wakakakkakaka...

apenzz tensai

samser berkata...

aku shave dubur jgk wey! tp aku straight wey! dem wey! dem!!!

Tanpa Nama berkata...

tak kan lah anwar pancut dlm kot ? pergh ! saiful kemut kuat sangat tuh...hahaha

Other Malaysian berkata...

haha. si bodoh ni ya? aku dah try yakinkan diri aku bahawa si saiful ni teraniaya, tapi mmg xleh gak. 300% aku tetap menyatakan si saiful ni sebenarnya RELA disodok dan kaki putar belit alam maya.

JUSTICE FOR ALL ya? takpa. ang di dunia ni ang sumpah la mcm2. cerita BASI boleh ditokok tambah. cuma yg pasti, di akhirat kelak, aku nak tgk ang merangkak2 di celah2 kelibat manusia, meminta ampun, memikul dosa yang ang dah lakukan ya saiful?

sampai hari ni aku rasa dia ni manusia yg paling BODOH, paling BANGANG, paling BAGHAL, paling BONGOK, paling BENGAP, paling TONGONG, paling LEMBAB. jadahnye la pi kasi org sodok bontot. sedangkan yg nak sodok tu org TUA. kau MUDA. ada KOTEY yg kuat. kenapa kau tak LAWAN? KENAPA? ARGHHH. aku xley terima. ade kisah budak perempuan umur 15thn melawan time nak kne rogol, terlepas dari dirogol sbb berjaya melawan. KAU? ape yg kau buat SAIFUL? tonggek bontot tinggi2? lepas tu mendesah dgn suara yg manja? haha. dem. muntah aku pikirkan.


p/s to Saiful (dia bace blog kau ke bro mantot? haha): cube kau bersumpah diliwat 666 kali oleh Anwar. ade brani?

iskandar berkata...

KS-Karpal singh, SB - Saifool

KS: Jadi, kamu diperiksa oleh tiga doktor? Lelaki?
SB: Tiga tetapi ada seorang doktor perempuan, dia tidak periksa.
KS: Pemeriksaan rapi?
SB: Ya.
KS: Adakah kamu dapat laporan doktor ini?
SB: Tidak.
(SB dirujuk dengan nota pemeriksaan perubatan HKL)
KS: Rujuk muka surat dua 'Anal examination to the external anus doesn't show any recent of injury.' (Pemeriksaan dubur di bahagian luar anus tidak menunjukkan sebarang kecederaan baru). Kamu bersetuju dengan ini?
MY: Sukar untuk saksi untuk menjawab setuju atau tidak pada soalan ini.
HAKIM: Kita dengar dulu apa jawapan saksi.
SB: Saya tak dapat lihat bahagian anus saya sendiri.
KS: Sekarang dirujuk pada kamu masalahnya. Apa pendirian kamu tentang perkara ini. Tiada masalah dengan anus kamu?
SB: Saya tak dapat tengok anus saya sendiri. Doktor yang buat keputusan itu pun kena tengok anus saya. Saya tidak dapat simpulkan laporan ini.
MY: Ini soalan patut ditanya pada Doktor.
HAKIM: Saksi dah beritahu jawapan dia.
KS: Apa jawapan dia?
HAKIM: Dia cakap dia tidak boleh tengok anus dia sendiri.
KS: Memanglah dia tidak boleh tengok anus dia sendiri. Jadi?
SB: Sebab masa saya diliwat, gunakan pelincir, jadi, saya tak pasti ...
KS: Rujuk muka surat terakhir, Rumusan/Kesimpulan. Tiga doktor menyatakan "no conclusive clinical finding of anus penetration". (Tiada penemuan klinikal yang kukuh menunjukkan kemasukan di anus). Apa komen kamu?




Perlukah melihat jubo sendiri untuk tentukan samada berlaku penetrasi atau tidak??? Dr mmg la kene tgk nak pastikan, dah bukan jubo dr tu yang kene. Bengong...

J. Love berkata...

@iskandar,
is this for real? o god what is the world coming to?

kenape diorang pilih orang bodoh untuk dijadikan tool? terlalu bodoh, my butt hurts!

siggplus berkata...

orang kata it takes two to tango.

mungkin anwar masa 26hb tu suruh saiful makan taik dia.

ini andaian saja, itupun kalau betul la saiful kena liwat

LANN berkata...

Terpaksa dirodok? Beberapa kali? WAKAKAA. Tak boleh lawan ke? Kalau terpaksa, takkan tak boleh lawan cara lelaki???? Lelaki ke pondan tuh? Aghhh. Bengkok tetap bengkok. Dasar gersang, tetap gersang.

unknown berkata...

oh gosh.

it sounds so wrong.

CyCra~ berkata...

secara rasionalnye.. sbg sorg lelaki perkasa yg telah dirodok sekali x kan nk tunggu di rodok berkali2 baru nk lapor..ape perasaan dia selepas dirodok pertama kali..masih berlegar2 di smpi perodok? oh tidaakk...kalu tanpa rela..mesti trauma..

Lun berkata...

Saiful ni lelaki ke?

afiqsiddhartha berkata...

Ngilu punggung memikir, apatah lagi merasa. Orang bodoh je rela diratah.

Tanpa Nama berkata...

Jubur saipol tak dicuci tiga hari.Selepas tiga hari siapa yang cuci jubur saipol. abg jib agaknya.

saiful doooboor berkata...

gua lalu kat kedai tadi, ada mamat baca paper kosmo sambil mengangkat paper tuh..... tajuk besar depan dia
'saiful tak basuh dubur 2hari'

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

full of shit....dia ni patut tengok porn 'rimming'

Therapy berkata...

tak cuci buntut sbb nak simpan bukti lam buntut..tak meleleh ker?? maybe dia letak wall plug kot

peah berkata...

"sbb masa saya diliwat gunakan pelincir..."

-OITT!gile si sepul ni.pecah perut aku gelak..wahahhaa

Mantot berkata...

yang iskandar post tu betul.takkan korang tak bace lagi?

pengkritik.tegar berkata...

yang aku pelik, camne dia boleh dapat nombor-nombor orang atasan??
eg: Najib, Musa etc etc

Aku nak dapat nombor rumah Ketua Kampung pun tak dapat

k1m1_KaeMoS berkata...

sparuh mati aku ketawa sorang2 baca blog nih & komen2nye... kipidap lah bro mantot!

the sastraboy berkata...

kah kah kah.

gila bodoh kan saiful tu.

kawan aku yang satu U dengan dia ada cakap.

masa dia kerja dengan DSAI hidup mewah gila.

lepas kes ni.Lagi teruk.hidup nak mewah habis.

hahahahaha.

Tanpa Nama berkata...

fikiran dia kompius sal berkali2 diliwat dgn kerelaan...yg last sekali tu tanpa kerelaan atau dgn kerelaan...akhir2nya dia buat keputusan...tanpa kerelaan....walauapapun dgn kerelaan melebihi tanpa kerelaan....hahaha

dexidle berkata...

post iskandar tu betul...

bodoh lah seipol nih.. orang sembelit pon tau punkok injured sbb penetrated tahi keras dan besar.. tak payah tengok pon tau...medical report dah ckp no penetration..

hellioz berkata...

rminye anon...

btw,
both sides are stupid n guilty
case closed.

cik Siti berkata...

2 hari tak basuh? tak geli ke?
menurut kwn2 lelaki saya yg gay (moge dorg insaf),
bila dah kene rodok belakang.. time buang angin pon buleh terkeluar najis tu. eeee.. betul ke?

kalau 2 hari tak basuh, maknanye 2 hari lah dia tak solat sebab tak suci? eh eh eh..

sepol berkata...

senyap sunyi balaci2 UMngok xdak sorg pon komen...

Tanpa Nama berkata...

lagi hebat dari akad nikah daa..press punye ramai..

Tanpa Nama berkata...

Wallahualam...kita xtau pun sape betul sape salah...kita bukan sape2
pun untk judge org...klo betul dia slh itu urusan dia n semoga dia bertaubat...klo dia betul kita yg buat slh sebb setiap hari memfitnah org.....itu lagi bnyk dosanya....-:)betul x wahai pemikir bijak pandai semua...

jose berkata...

wadefak sungguh LOL'ed aku bca entry n komen2 korg..memg terbaik lahh hahah ~smbung gelak lg