Mei 31, 2010

HAHAHAHAHAHHA!Menteri GAY Letak Jawatan!

HAHAHAHAHAH.
Mangkuk mana buat headline ni?(LINK)

Laws berjanji untuk membayar balik wang tersebut yang dilaporkan berjumlah 40,000 pound (RM185,030)...Menurut akhbar Daily Telegraph, Laws menuntut balik perbelanjaan sehingga 950 pound (RM4,394) sebulan antara 2004 hingga 2007 untuk menyewa bilik di dua kediaman milik pasangannya, James Lundie. 

BUKAN BANYAK PUN...KAT MALAYSIA KES-KES BESAR NI PEJAM SEBELAH MATA.ASAL MEMPERKAYAKAN MELAYU,KITA BIARKAN!HIDUP MELAYU!


Tapi bagaimanapun,dia bertanggungjawab.
Lagi Bagus Dari Menteri2 Heterosexual Malaysia.

11 ulasan:

hellioz berkata...

gyahahahahaahhaha~

funneyh~

Obefiend Weiland berkata...

kalau kamu persanlah

bila bang anwar masuk mahkamah makin banyak dilaporkan berita berunsur gay

masa si anwar masuk court 2 minggu lepas depa letak berita serbu spa gay pulau tikus di Penang

weeks before that there were NO mention of any gay spas. when anwar is in the courts we have a sudden surge of "homosexuality is sick and evil" news

ok i'll say it upfront

i have no problem with gays. i think they are good human beings who happens to like buggering up the anus

what they do in their bedroom is none of my bloody business

this latent homophobia in Malaysia must be stopped now.

coming back to the topic at hand:

nanti bila Anwar bakal dijatuhi hukuman. Sila buka mata dan telinga untuk berita GAY paling besar. mungkin ada spa atau kelab gay yang bakal diserbu polis.

just think about it. spa-spa gay ini semuanya open secret. bahkan dah banyak kali kena serbu. kenapa serbu CONVENIENTLY masa si Anwar dekat mahkamah?

ladies and gents, this is what we call in media "subliminal messaging". planting seed of hates towards gays and ergo on Anwar

justice for gays

that goes for you too.. stop being such a homophobe

cik Siti berkata...

yeah, hidup Melayu demi benda-benda laknat ni. hahaha.

ninaneno berkata...

sana sini gay...

patut la aku single sampai skang. heh.

Aqram berkata...

obefiend,

kalau anwar bukan seorang gay sekalipun, homophobia tetap berjalan sampai akhirat.

kalau takdak serbuan kelab gay sekalipun, asal sebut gay. geli-gelaman banyak org rasa.

subliminal message tu mungkin ada. tapi, predictable sangatlah andaian tu.

masyarakat kita yg majoriti islam, ada masalah phobia dengan babi dan gay. tapi kalau arak dan lesbian tak pulak. pelik kan?

a kl citizen berkata...

kalangan kita masih ramai yang tiada sifat kebertanggungjawab--- sebab itu ramai anak muda kita membuang anak, sebab menteri kita pun tidak bertanggungjawab

buat salah jelas2, masih kita undi dan pilih

cik Siti berkata...

ninaneno: betol-betol. ada juge lelaki yang saya suke rupa-rupanya gay. oh tidak.

Siberkop berkata...

Jadi GAY senang masuk neraka.

Walaupun yg lain tetap ada peluang yang sama untuk masuklah.

kay berkata...

ninaneno dan cik siti..nama saya kay tapi saya bukan gay..saya pon still single..jadi pilihlah saya untuk menjamin masa depan gemilang anda..

sepul bukhara berkata...

memang menteri tu gay la eh? auww~~

Tanpa Nama berkata...

hehe...2 sume mainan politik..konspirasi je 2..akhir zaman..byk sgt da fitnah2 niy..