Mei 05, 2010

Apa Aku Buat Satu Hari Ni?Aku Berbincang Pasal Dia Ni dan Poster Sebuah Filem Yang Dijangkakan Mampu Mengaut RM12 Juta


Dia ni mampu menjadi sumber dan ilham pelbagai jenis topik perbualan.Agak unik orangnya.Seunik kura-kura yang mampu berlari pantas.Aku baca pasal dia tiap2 kali aku bukak Harian Metro,aku tengok Melodi ada interview pasal filem dia.Aku tak suka kalau seorang usahawan Melayu gagal mencapai hasrat dirinya.Jadi,aku nak tolong dia mencapai sasaran kutipan filem dia "2Alam" dengan meletakkan poster filem tu kat sini sebagai membantu mempromosikan filem dia.

Orang kata,pictures paint a thousand word.



Akan keluar di pawagam pada 27 Mei ini.Ingat!
Mati tetap mati,hidup Insya Allah!
(APA KEJADAHNYA TAGLINE FILEM NI?)

28 ulasan:

kō⋅rŏxx berkata...

WTF?!!!

Besi Karat berkata...

Dalam Wanita Hari Ini pun hari2 ada segmen tajaan dia wooo.Apa pun,super nice blog header mantot!wahahaha!

karl berkata...

Salam bro,

Ni senarai filem-filem Melayu moden yang aku respect sepanjang zaman.

Matinya Seorang Patriot
Tsu-Feh Sofiah
Anak Sarawak
Kembara Seniman Jalanan
Rahsia
Kanta Serigala
Bukit Kepong
Abang

selepas zaman Dato' Rahim Razali aktif menjadi pengarah tamat, malang sungguh industri filem sekarang.

karl berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

aku xsuke header blog ko mantot

ejaMaria berkata...

header tu... ngan entry ni... org sama ke?... ke mata aku salah tengok?

Xora berkata...

blog header ni buat aku ilang selera la pulak.. bring back the old one..

ditmercury berkata...

tot, you are going to lose popularity vote with that blog header.

tolong tukar. bernanah mata aku.

Sue Anna Joe berkata...

Ko kena tambah tagline tu sekali dengan header lah Mantot. Pastikan guna font seperti Comic Sans.

farwalis berkata...

hahah nice header mantot

Tanpa Nama berkata...

tak suka ko punya header. tak suka! tak suka! (sambil menghentak kaki)

Azrul Hisham berkata...

uik...aku ingat salah masuk blog org lain tadi...macam kelakar je letak header dr.rozmey tu..hehe

Tanpa Nama berkata...

rupe2nya mantot ialah Dr.Rozmey in disguise...hee

Ladynoe™ berkata...

hhahhaahahahahah! aku nak komen. tapi aku tergelak gelak ni.

Ladynoe™ berkata...

beb.
http://perempuanjomblo.blogspot.com/2010/05/dua-alam-dua-poster.html

Siberkop berkata...

Tagline dia mcm lagu Herman Tino jer.

Adeh.

wanita mustanir berkata...

aku pun nak komen..

tapi siang2 lagi dah tergelak2.. hehehe

Blood Seeker berkata...

Dia donald trump malasiya, yeah

Obefiend Weiland berkata...

siapa design poster

Man

ko pegi la design poster untuk depa. aku tau kau mampu sangat!

Sylarius berkata...

Pehal dDR yang kiut miut ni leh terpilih jadik model header blog encik Mantot?

ஐsHaLLotஐ™ berkata...

mmg inikah poster 2 Alam a.k.a filem-terhebat-di-abad-ini-selepas-filem-nabil-the-movie?

asal kt background poster 2 alam ni dia ada gamba ala ala dari poster filem Emily the Exorcism klau tak silap ak?

hmmm.....

Tanpa Nama berkata...

poster paling hebat dalam dunia tu!

bukan dr Rozmiey berkata...

rambut pelsu siot..

Other Malaysian berkata...

damn.
muntah darah aku tgk pic rozmey neh.
oh. maaf. kne sbut ke gelaran dia? tak penting. ape yg penting, aku muntah.

haha!

YanaYeir berkata...

act. kan, tagline filem tu mcm slh satu dialog dlm novel bagaikan puteri by ramlee awang murshid - mati itu pasti, hidup itu InsyaAllah....lebe kurg la

milo boyd berkata...

aih..sape nak mengaku diri sebagai designer zaman skang ni? aku taknak.

'arif berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=fFIBoQr1rY8

Little buzz berkata...

yg aku serabut skit psal dia ni..naper nk buat rambut camtu..adeih..sakit mata siot...