Januari 29, 2010

Ni Lah Contoh-Contoh Mangkuk Nak Menjahanamkan Orang Melayu!Tapi,Siapa Mangkuknya?


SHAH ALAM: Female students in higher-learning institutes here are being persuaded not to wear panties on Valentine’s Day as an expression of true love for their boyfriends.The “no-panties promotion”, being held for the first time, has apparently been gaining interest among the students, who are passing the news by word-of-mouth.

Two students in their 20s from Shah Alam, known only as Ummi and Melissa, said they were aware of the “promotion.”

“I feel it is personal,” said Ummi with a smile.

“Valentine’s Day is a good time to express one’s love. And, what we use or don’t use is our right, our freedom. But we will do what is right. It’s a new world now.

Melissa claimed that there was already a large group who planned to go ahead with it.“We will know how many by Valentine’s evening.”

State Islamic Affairs Department (Jais) director Datuk Mohammed Khusrin Munawi said:“We will not allow Muslim students to be taken in by such celebrations that deviate from the teachings of Islam.” (The Star)

..........

Siapa yang persuade ni?Takde pun pihak tu disebutkan?

Tak pakai underwear untuk boyfriend,BODOH.
Sambut valentine,LAGI BODOH.
Melayu ikut benda-benda camni,SUPER BODOH.
Tersenyum apabila ditanya benda-benda camni DAN sambut valentine,UMMI BODOH!
Perempuan Melayu ramai jugak sebenarnya yang suka dieksploitasi.

Siap aa,aku nampak perempuan Melayu tak pakai panties 14hb Februari,aku pegi swipe credit card dekat celah bontot dia. It's A New World Now! Takleh marah!

60 ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

salah ke tak pakai

ada hadith suh wajib pakai ke

kalai ada saya nak tahu juga

HAHAHA

Mantot berkata...

takde hadis suh pakai bang.tapi tak pakai "untuk boyfriend" salah bang

Tanpa Nama berkata...

oi weiland.. kalo adik ko disuruh xyah pakai panties utk bf die ko suke ker? saket ko ni..

p/s umum: ape kejadahnyer nk sambut valentine? x blajar sejarah ke psl valentine tu?

RJ berkata...

nak ikut

Radin Hairi berkata...

aku nak swipe jugakkkk...mariiii

Tanpa Nama berkata...

Apa tujuan tak pakai tu? Untuk memudahkan telanjang kot? Tanggal je seluar terus bogel depan atau dalam pelukan bf, gitu?
Mudah untuk entot-entot?

Haram! Bang! Haram!!!

Kalau kafir, tak mengapalah!!!

Tanpa Nama berkata...

haihhhhh....
zmn skrg neh mcm2 bnde pelik berlaku.....xde otak kaaa?

Tanpa Nama berkata...

kalo kt shah alam ni university mane yg galakan x pakai panties ni? bapak die itam lah..

AiNnUr FaRihAh berkata...

pergghh!! geram rase...

ni laa.mude mudi zmn skrg.lemah.

*moga Allah menjaga iman & islam diriku.

tak tahan nak gelak statement swipe tu!!! kahkahakahkahak! =))

NadiaJolie berkata...

pelik tul manusia skrg

Dashing Days berkata...

kalo aku jumpe ummi sengal tu aku karate tulang tengkuk die..stupid wohh

faRaLouiSe berkata...

kat shah alam bape bnyk je institusi pengajian doe ~
adeh ummi.. ape ke bongok sgt statement mu?? bengap tahap cipan menggeliat la weyh..wat malu ipt je. “no-panties promotion”??.. x sejuk bhai?? haha ~ zaman jahiliah pon xpenah te pk nak promote style gni..motif ??

INDRA QIRANA berkata...

bagi cawat besi baru tau

Tanpa Nama berkata...

mantot...

ye ke wartawan tu tanya kat budak uitm shah alam??? ke dia sesaja wat cerita nk bikin panas???....wrtwn nih ko tau je la keje nyer....nak menyensasikan berita n kasi paper dia gempaq je....

org kata kalo x der penyedap cerita siapa nk beli paper tu....
buat yg melayu plak nk sambut2 benda tu wat pe plak....kalo da mangkuk mmg mangkuk gak....

nama saya aslina berkata...

gila?

terencat aku rasa baca entry ni. apa la nak jadi...

hilang selera nak makan dowh!

Fatin Fauzi berkata...

x pakai panties kasi angin2 eh. ahahahahhaha.

Z berkata...

dunia memang nak kiamat

maksiat diglorify

Tanpa Nama berkata...

perhh.. gua rase mcm nk bg je minah dua ekor yg buat statement tu kene rogol dgn mane2 penagih.. bengang tul dgn sape yg nk mendekati zina nih.. dh kene rogol baru tau nk sedar..

Johann berkata...

Aku x nk swipe kad kredit xckup kejam bg aku untuk mnyedarkn manusia2 cani. Baik aku swipe lurah jubor dia ngan chainsaw msti lg nyaman gitu..

Tanpa Nama berkata...

apa ka bangangnya x pkai panties utk boyfren..sohai tol..xnk pkai panties, haa meh aku kasi sarung muka ko ngan spender aku..bodoooo nya prmpn..bloody pool

misz izza berkata...

XFAHAM AKU APE FAEDAH XPAKAI SUAR DALAM..

Najatun Ismail. berkata...

hahaha aku suka komen atas ni!

bodo doe perempuan tu.busuk gila.
mcm harem betull.

Framestone berkata...

ish jgn la pakai kad kredit... sula je...

lagipun if berzina mmg akan dihukum sula @ rejam sampai mati

BroFramestone Blog

Gayah Lawa berkata...

Hihi..Gayah nak gelak ja sorang2 dpn laptop ni ...
Weh...pakai la G-string jgn tk pakai lagsung!!!

Gayah tk penah smbut Valentine dgn my special gojes man...baiknye orang..hee...

~eZmALiZa~ berkata...

kah3.. :D terguling2 bace nih..kalo owner blog terjumpe pompuan yg xpkai panties dye nak swipe credit card??hak3.. :D sumpah aku mmg gelak besa.. :D :D :D
btw,jgn la gi selak pulak kain dorg yer..adess.. :P
bodohnye promotion nih! :D

Blood Seeker berkata...

Alaaaa pakai petticoat la ntuk ganti panchira. ke boxer ke, knickers ke

Udin Toge berkata...

mat skodeng leh blaja skodeng dr movi ni.. love exposure.. http://www.youtube.com/watch?v=ndqMKd61Wrg

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

kne bkk kdai tepi jln jual kad swipe khas tuk valentine nnt..laku woo
hahaha

Rewlie berkata...

seriously dunia mmg x lama lagi dah.. islam wujud hanya pada pandangan, bukan dalam fikiran.

sepol utusan berkata...

framestone said:

lagipun if berzina mmg akan dihukum sula @ rejam sampai mati

> dlm islam sula xdak, sebat dgn rejam guna batu je...

haynee berkata...

sape yang buat kempen ni sebenarnye.bodoh betul...

setuju ngan johann cakap.guna chainsaw jer.

x yah guna credit card

lagi power

abu muaz berkata...

salam. maafla campurtangan. sekarang pad pun orang pakai yang berherba. Nak jaganya kesucian barangan tu.ni ajaran haram mana pula yg ajar jangan pakai seluar dalam...

fafa berkata...

wth?? sengal ke hapek

Tanpa Nama berkata...

okay still tak phm konsep no panties tu. sumpah melayu ni batak nak jadi kafir. itu lah yg terjadi bila melayu tak islam.

pow_g berkata...

aku nk swipe gak.. tapi kad dh due.. cmne eh. :-)

Tanpa Nama berkata...

swipe je pakai jusco card.. ko ade tesco card? atm card pun bleh gak

Othman Juliana berkata...

huhu~

dulu kat opis aku ada sorang mat saleh (lelaki, nama pun mat kan) ni mmg ktorg dok usha (oh! aku takde hiburan lain kt opis dulu). dari 'goyangan' hebat dia, kami target dia x pakai suar dlm. huhu, dan akhirnya ktorg berjaya confirm kan=mmg btoi! (jgn tnya cmna ktorg kasi confirm, haha). so, aku tgh bayangkan klu awek2s lak yg x pakai panties **hmmmm... oh, aku cuma rasa bodo!! haha~

Nerzhul berkata...

Banyak lagi perintah ALLAH yang boleh dibuat.
Benda bodoh camtu jugak yang dibuat.

Bodoh ke apa?

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

entah2 nama die ummi thurman kot. adek uma thurman. tak baik buruk sangka. wakakaka...

swipe jgn tak swipe!

Tanpa Nama berkata...

nak tengok nak tengok nak tengok..

Tinky Tinkies berkata...

tgk ape? tgk org ketawa tergedik-gedik..dan terbahak-bahak gitu gitu sampai..
boipren: apa tu sayang?
awek bdh: takde apa2 (tersipu-sipu)
boipren: awak terkencing kat seluar eh????
awek bdh: (tunduk malu)mmm...no-panties promotion for you, my boipren.

stooooopeeed..

Master Yoda berkata...

kah kah kah

hentikan lawak akhir zaman ni...

hentikan drpd memberi alasan yg dangkal dan nampak diri anda bengap...

kah kah kah

seeloknye tnye la kengkwn sekeliling perihal valentine ni ape kejadahnye

silakan lawat blog den yg tak seberapa

http://masteryoda1983.blogspot.com

cakap kosong berkata...

dalam korang punya marah terhadap perkara ni,ada tak korang semua renungkan yang perkataan memaki hamun,mencarut dan sewaktu dengannya tu sendiri tak digalakkan dalam ajaran Islam.ada cara dan adab nak menegur ,menasihat..niat tidak menghalalkan cara...renungkanlah..

zee berkata...

bro,
aku nak cilok gambar ni. haha. terbaek lol.

zee berkata...

salah2. aku nk cilok gambar dkt atas tu.

No panties yeah!! berkata...

Geram.. memang geram...

Kalau tak pakai panties hehehe.

Sape tak suka pompuan cantik pakai panties pergi kerja kat JAIS.

Pompuan tak cantik pakai apa pun gua tak kisah hehehe..

Syok weh... berkata...

Framestone tu banyak tenguk cerita purba walaa.

Itulah kalau nak ikut ugama orang Arab rugi.
Pompuan bukan saja kena pakai tudung tapi pakai panties..muahaha...

Nersuh berkata...

Nerzhul, jangan mare pompuan lain nak enjoy. Kubur masing2.

Allah suruh awak buat, awak buat la.

Pompuan lain tak nak pakai panties untuk bf hal dia orang la..

Moden ma

Mantot berkata...

yang,kenapa untuk boifren aje you nak tunjuk?tunjuk la kat i sekali.

i nak enjoy kugak sebab i pun moden ma.

apa kata nanti dalam kubur u wasiatkan jangan pakaikan kain kapan.

baru la canggih!barula majlis pengebumian tu seksi!

mArc berkata...

Best best...no panties for valentine day..hahahahaha
Laki suke je..kot2 dapat cameltoe..wakakaakka

Othman Juliana berkata...

btoi tu mantot-mula2 no panties utk valentines. nnti mati, no kain kapan utk kebumi! it is a new world now!!! wakakakakkakakaaaa~

idioto btoi depa niH~

amad apis berkata...

da abes tu kalo dye tgah period tyme valentines day tu cane???
xnk pki spender cane pad nk lekat??
haha
mleleh2 jela kuar jap g..

AbdullahUmar berkata...

bek jadi babi atau bahse sopannye khinzir, sbb diorang nih x penah plak aku nmpk pki sependa, bkn sje dpn bf, mlhn emak, anak sedaghe, smpi atok onyang dyorang pon dyorang x penah pki spenda...

Tanpa Nama berkata...

korang bising2 dlm ni xde gunenye.. ade dye tau korg kutuk dye..ckp je x gune... korg sume g jmpe dak2 x pkai spenda 2, ckp dpn2 laaaa.. klu BERANI...jgn bt srabot dlm blog..!!

jagong berkata...

mantot, terbaek ar ko nih! hahahaha.
sokong3.. pekejadah laaa nak sambut valentines malalut je..bak kate mantot, BODOH! aku ske part UMMI BODOH.. koyak muke aku gelak ar..

black machine berkata...

lantak la nak pakai ke x spender tu
tp...klau jd ape2 nnt
jgn la sshkan mak bpk n pihak berwajib...kes rogol...buang anak...

nurul huda berkata...

err gile ke ape...
aduhhh ape la yg die suke xpakai panties untuk bf!
adehh pening kepale manusia zaman skg..
memang la kubur lain2, tp sebagai manusia, kite ade hak kan nak tegur benda yang xbetul...
zaman dah moden??
manusia dah hancur!
masyaAllah...

Nabihah berkata...

ye ke wartawan tu tanya kat budak uitm shah alam??? ke dia sesaja wat cerita nk bikin panas???....wrtwn nih ko tau je la keje nyer....nak menyensasikan berita n kasi paper dia gempaq je....

Mana ada excerpt tu mention pasal uitm? Dia cuma kata "higher learning institution" je kan? Kat Shah Alam ada MSU, PTPTL, UNISEL, dan UiTM. Haa..tu sumer kan Higher learning institution..

cucu tun teja berkata...

mustahil umat islam yg high educated cam student uni xtau apa maksud sebenar valentine's day tu....tapi biasala...menggeletis sangat nak tiru barat....

Tanpa Nama berkata...

actually apa maksud valentine's day tu? yg pasal priest St valentine tu or pasal kejatuhan umat Islam? honestly I don't know, that's why I'm asking