Ogos 30, 2009

Menteri Dalam Negeri Says The Darndest Things



"Membawa kepala lembu memang tidak sensitif tetapi harus diingat pernah ada satu insiden yang mana bendera UMNO telah digunakan membalut kepala babi dan kemudian ditinggalkan di depan bangunan UMNO," katanya.

Kepala lembu pada orang India = bendera UMNO dan bangunan UMNO untuk orang UMNO?

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ahyoo... mereka cuma sensitive their own feeling lah, kita siapa kat depan mata anak babi umno???? we nobody.... ini yg sedih ni.

balqissy berkata...

gajah sama gajah, kancil mati di tengah-tengah.

fikirlah~ kita ni umpama kancil, je kn?

balqissy berkata...

gajah sama gajah, kancil mati di tengah-tengah.

fikirlah~ kita ni umpama kancil, je kn?

kō⋅rŏxx berkata...

Aku dah cakap. Dan aku ulang sekali lagi:

Clueless Minister is clueless!

Blood Seeker berkata...

Aku respek dia sebab dia macam Tuah, ade keris. Wacaaa!

Tanpa Nama berkata...

kalau dah UMNO bengap tu, cakap camna pun tetap bengap..aku x rasa mcm kancil pun..sebab diorang memang keturunan xde otak...benda camni pun x reti nak pk..ish..bodoh lah...

ashraf berkata...

salam

NONSENSE la kau HISAPMUDIN!

p/s: jgn sampai aku tikam perut kau dgn keris. haha!

sepol utusan berkata...

dia neh ptut kena sebat cam kartika gak, menonggang juge

apis berkata...

tak boleh blah siot tgk senyum dia.... muka macam nih patut apply keje sebagai tukang sebat...tukang sebat kan tgh vacant skrg ni mengikut kata kata menteri guduk home minister

What berkata...

ko ni bodo ke bangang ke buta ke apa tot? x tau ape simbolik nye bila bendera umno tu dibalut ngan kepala babi? diorang saja nak main kan perasaan melayu sebab melayu ni sgt pantang dgn babi..unless melayu mcm ko ar kot yg x rasa apa2..yg kemungkinan mkn babi jugak..

Mantot berkata...

peduli hape aku bendera umno kene balut dengan kepala babi.aku bukan kisah pun.

bukannya diorang balut bendera PAS dengan kepala babi.yang tu aku marah la,haha

mantul berkata...

pakai bendera tu simbolik jea, ape ada hal ngan sehelai kain yg mempunyai pelbagai corak ngan warna kat atasnya..mati nanti pun rilek je pakai kain kapan kaler putih tu..

Tanpa Nama berkata...

pegi mampus la dengan bendera UMNO..ada aku kisah??