Ogos 26, 2009

Menjawab Komen Pembaca Yang Marah!


Anonymous menulis..

aq harap sgt o bce komen ak neh...
len kali, jgn men ckp jew..
cermin dri dluw.
sdp2 jerk ckp org pmpn mcm2..
ko pown sme jerk..
mcm x bleyh nk kawal nafsu serakah jerk..
naseb bek tunang ko tuh pki tudg labuh, kaloo x, msti ko da jilat abes arr tubuh tunang ko uww..
kaloo tunang sndri pown ko nk ratah, bek ko tk pyh nk bg nasehat lbeyh2 lak..
sempan jerk tuk dri sndrik..
huh
geram ak
ak sket pon tk trase ngan ape yg ko sembg uww..
cume, tk puas atie sbb care ko nk bg nasehat tue, tk bpe nk btol..
nsehat la lek lok sket!!!
huh!!

Dik,susah btol nak paham bahasa adik itu.Tapi dari apa yang aku paham,marah btol ko ngan aku.Tiba-tiba aku rasa malas lak nak menjawab.Aku mengaku je lah,memang kalau ada perempuan bagi aku jilat dia,AKU AKAN JILAT.Jadi kepada perempuan yang tak nak dijilat lelaki,aku nasihatkan,JANGAN BAGI LANGSUNG PELUANG DIA NAK JILAT (kecuali dia suami anda)


27 ulasan:

Obefiend berkata...

mantot

jgn layan troll. lagi lagi troll yang tak lulus ejaan basic KBSR

haw haw haw

aku panggil cara mengeja macam ni skill mengeja pondan bodoh dileksik

abaikan je

btw;

kat blog aku sapa pakai nick anon mmg aku tak jawab komen dia. nak sangat anon meh aku layan engkau macam anon. no replies for you FOOL!

joegrimjow berkata...

layan anon ni satu kepuasan
kadang2 anon jadi annoying gak

so

pandai2 la
blog sendiri katakan

balqissy berkata...

salam;

kasihan pada dia ni. moga kamu diberikan hidayah,InsyaAllah.

Anon hahaha berkata...

B open to how people criticize things... Anon ni... Biar la dia nak tegur cara dia, x suka simpan dlm ati... sbb bkn suma org suka cara ko tegur... konsep dia sama...

KhairulAqmal berkata...

hahahaha. jawapan anda memang terbaek.

ellenyna berkata...

TERBAEK :)

shahrul Faiz berkata...

mantot..

tetiap hari aku akan baca blog ko sambil mengharapkan update dari ko..

g mampos la wei camne mantot nk komen ke, nk bagi nasihat ke, nk buat apa ke.. kalo ko tk suka, baik tak yah baca.. biar je la.. ni blog dia.. bukan blog ko.. ada ke mantot g blog ko then komen pasal ko nye post?

eh.. ko pahan ke tk apa aku tulis ni. meh aku try translate bahasa ko..

"tetiap hari aq/ak akan bce blog o sambil mengharapkan update dari o..

g mpos la wey cmne mantot nk komen ke, nk bgi nasihat ke, nk uat ap ke.. klo o tk ske, baik x yah bce.. biar je lew.. ni blog diew.. ukan blog o.. ad ke mantot g blog o then komen pasal o nye post?"

harapan ak/aq agar o bleyh faham ap yang ak/aq ckp uww

Sue Anna Joe berkata...

Terlebih gigit cabai agaknya. Pedas dan zasss. Sebab tu melenting.

Gayah LAwa berkata...

Berdesing gak mata aku melihat kritikan pembaca blog Mantot nih.. Tapi tu kan hak dia...pendapat dia..
Kalau selalu kena puji kita tak tau kelemahan kita & penulisan kita..
Aku rasa makin kritikan yg pedas akan buatkan blog ko lagi Mantopp! Heee...

*** Aku pun suka jilat jari aku lepas makan rojak buah...heee..

Mantot berkata...

Gayah,
ko jangan la tulis ayat2 camtu.Ayat2 yang mengghairahkan seperti itu mampu membuatkan imaginasi aku berpusing laju,hahahah

tudc berkata...

lepas buka posa..tak tahan.trus gi jilat..kensel terawih.sejuk lak tu mandi pagi2 musim ujan ni

milo boyd berkata...

aq tuh = Aqaq kot? member pondan aku slalu eja akak jd aqaq..

haa aqaq!! mantottt nih memang pervertt gilahhh babikk qaqqqq!! abih satu tempat kerja dia sme pompan kene pakai tudung labuh pasal takot ngan kepervertan dia...tp ok aa tuh..atleast..derang tau dia pervert..so selamat laa sket..hari2 kene spray ngan pepper...hehahwhahwhhaa

norMAzuan MUstafa berkata...

hahahhaha......gasakkkk..........

Blood Seeker berkata...

Hahah....kena batang idung sendiri lepas baca ko punya post tu Tot. Takpe2 kalau dia tak sedar, lama kelamaan dia akan tersedar sendiri. Dia tuduh Mantot pervert?

Sebenarnya dia tak tahu HIKMAH menutup aurat. Berbanding dengan mendedahkan kulit yang mengundang gejolak nafsu. Inilah perempuan, menyalahkan lelaki pulak padahal dia la penyebabnya.

Seumpama memarahi batu selepas tersadung.

Ladynoe™ berkata...

Darah muda memang selalu menggelegak.

Mr_aMAd berkata...

haha
aku harap annon nih bukan seorang cekgu,
patut la PPSMI dimansuhkan,
sebab bahasa melayu sendiri rakyatnya belom mahir...adoyai

ainee si ketua pari2 berkata...

ahahahaha emo lebey orang tu..
=D

klakar pon ada..

Real Guest berkata...

dia tak suka sbb mantot pervert.bwahahaha...rofl...mana tau die mmmg retard irl...hehehe..annoying troll is annoying..

sepol utusan berkata...

tu tandenye tulisan ko menjadikkkkkkk

kelembai berkata...

nak jilat mana mana wei..aku x paham..boleh ka jilat pompuan ni..

yunk berkata...

haha mantot kalo bg komen mmg best lerr giler cili api!!terbaek dr ladangla mantot...haha

a w e n g berkata...

huu.. maghrib langsai,.. lek2.. bertasbih selawat segala.. minom kopi sket sambil mkn biskut.. isyak jemaah suami isteri.. setel segala daily/nightly chores.. time masuk kamar tidur sama bini.. gw pon akan start jilat2 juga.

hoyeah!!

kei berkata...

versi tolong alih bahasa

"aku harap sangat kau baca komen aku neh...
lain kali, jangan main cakap jer..
cermin diri dulu.
sedap-sedap jer cakap orang perempuan macam-macam..
kau pun samer jer..
macam tak boleh nak kawal nafsu serakah jer..
nasib baik tunang kau tu pakai tudung labuh, kalau tidak mesti kau dah jilat
habis laa tubuh tunang kau tu..
kalau tunang sendiri pun kau nak ratah, baik kau tak payah nak bagi
nasihat lebih-lebih lak..
simpan jer untuk diri sendiri..
huh
geram aku
aku sikit pun tak terasa dengan apa yang kau sembang tu..
cuma, tak puas hati sebab cara kau nak bagi nasihat tu, tak berapa nak betul..
nasihat la elok-elok sikit!!!
huh!!"

KAH KAH KAH…

Tanpa Nama berkata...

pe jadah org zaman skang ni?
kalau xtegur, kang kat akhirat sebok nak tuding2 jari kat orang lain..
kalau dah tegur, marah pulak.cakap xberhikmah la, kasar la..
kalau tegur baik2, xnak berubah..
abes 2 nak tegur camne lagi?

mekpiecomey berkata...

hurmmm
payah btol zaman ni, org bagi nasihat x nak dengar silap arblan kita yg dimakinya balik.

BUDI- tiada yang lebih baik dari memaafkan berkata...

woww.. masaalah negara nie...ak xcampo..:p
http://mypaperheart2.blogspot.com/

N@zihah berkata...

Apa kes jilat pompuan pulak dah??

Jilat ais krim lagi sedap.

Nonsense jek komen anonymous tu.